Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 ekran philips tv ile tam 3 metreden,nikon coolpix 5200 ile ekrana ful zoom yaparak çektiğim bi foto,tabikide zoom yapmazsam tv bile ufacık kalıyor,sanırsam bu resim olayı pek iyi bi kriter olmayacak

3 metreden okuma problemi fazla olmuyor ama yinede ufak kalıyor,filme konsantre olamıyorsunuz ama 5 metre imkansız.

birde tavsiye,arka planı mavi yapınca alt yazılar daha net okunabiliyor.en azından ben öyle daha rahat ediyorum.
     PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI
  • yorumlar ve resim için teşekkürler. dediğiniz gibi resimden anlaşılacak gibi değil.
    kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum, bende 73 ekran bi tv var sizce 4.5-5 metreden sağlıklı bir gözle mavi yaparak okunurmu.
  • Bana göre ekran boyutuna göre altyazı boyutu da parelel olarak büyüyor, dolayısıyla okunması lazım.
  • ekranı buyutmek gerekecek o zaman. cihazın yenisini bekliyorum bakalım yenisi nasıl olcak.

selamlar
  • arkadaşlar,gördüğünüz gibi aletin çipi sunplus felan değil,ess phonix,ve diğer bir forumda üstad METEPE bu konuya değinerek,yazılım çıkarsa,alt yazı büyüklüğünün belki halledilebileceği sinyalini verdi.
    yani sunplus olsa böyle idare edecektik ama sunplus değil.
    sanırım şimdilik ufakta olsa bi ümid doğabilir...
  • Evet bende iki yeri beraber takip etmekteyim. ESS phonex işlemcisi var diyor ama işin garip yanı teknik servis sunplus işlemcili diyor :) hepsiburada dan alacağım ama kampanyanın zamanıda geçiyor, yetişir inşallah.
    Orjinal yazılımını servisten istesek gönderirlermi acaba... zannetmiyorumya onlardada olduğunu...
  • Mutlaka teknik servisde firmware dosyası vardır. Hep beraber firmaya e-mail borbardımanına tutup, original yazılımını isteyelim arkadaşlar. Böylelikle firmware üzerinde üstadlar çalışmalar yapabilir.
  • arkadaşlar teknik servisten bana mail geldi.buyrun...

Sanırım ortada bir karışıklık var .
    Ess Phoenix AQUA Q ve X type modellerinde kullanılan işlemcidir, Sunplus ise MEDİA MONSTER modelinde kullanılan işlemcidir. Yani AQUA modellerinde güncelleme yapılabilir (yeni bir yazılım yapıldıktan sonra ) fakat MEDİA MONSTER a müdahale etmemiz söz konusu değildir .

yani ok güncelleme yapılabilir...
  • Abi bende mail atmıştım aynı cevabı banada verdiler.
    Yalnız iki cevap gelmiş birincisi yeni biri herkese copy paste yapmış :) ;

"İlban MATARACI"<ilban[]piranha.web.tr

Ess Phoenix AQUA Q ve X type modellerinde kullanılan işlemcidir, Sunplus ise MEDİA MONSTER modelinde kullanılan işlemcidir. Yani AQUA modellerinde güncelleme yapılabilir (yeni bir yazılım yapıldıktan sonra ) fakat MEDİA MONSTER a müdahale etmemiz söz konusu değildir .

Serhat Özdemir :
    Merhaba,
    Ürünün işlemcisi ess phoenix tir. Ve bu işlemci güncellenebilir. Altyazı fontuda büyütülebilir.
    Ancak şuan için güncelleme mevcut değildir.

Arkadaşlar inşallah bende alıcam bundan iki tane gözümde büyüyen iki sorun (güncelleme,font büyüklüğü) çözüldü sayılır. Bizi aydınlatan METEPE arkadaşa teşekkürler. Bilgi gerçekten önemli...

• Madem güncellenebiliyor, o zaman original firmware dosyasını isteyelim. Bizim üstadlar firmware üzerinde gerekli çalışmayı yaparlar belki.
  • Madem firmware güncellenebilir ben de mail atıyorum hemen yetkili servise orijinal firmware'i istiyorum.
  • Ben firmware için e-mail gönderdim. Cevabını bekliyorum.
  • Arkadaşlar mail attım cevap geldi, yazılım için;

İlban;

Öncelikle ürüne gosterdiginiz ilgiden dolayı tesekkurler.

Yurt dısından bir yeni yazılım temin eder etmez www.piranha.web.tr de yayınlayacagız fakat urun zaten cok yeni oldugundan su anda yazılım konusunda herhangi bir çalışma yoktur

Serhat;

Merhaba,

Yazılım çıkınca sitemizde yayınlanacaktır. Ancak şuan tarih açısından herhangi bir bilgi veremiyorum

ben alıyorum. anlaşılan bu cihazın önü açık :)
  • Yine de orjinal firmware dosyasını gönderselerdi, yurdışından yeni firmware gelinceye kadar kendimiz birşeyler yapardık.
  • Sen istedinmi ?

quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Yine de orjinal firmware dosyasını gönderselerdi, yurdışından yeni firmware gelinceye kadar kendimiz birşeyler yapardık.
  • Evet uğraşacak arkadaşlar için işte firmware adresi

http://rapid_share.com/files/34038990/Aqua_X_Type.rar.html

indirmek için rapid_share.com arasındaki "_" 'yi silin...

Bakalım ne gibi iyileştirmeler olacak bu firmware ile...

MeTePe kardesim büyük bir heyecanla bekliyorum güzel haberlerini...

Saygılarımla...

Düzeltme: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabilo -- 29 Mayıs 2007; 17:28:45 >
  • inşallah yapacak birileri bulunur. duamız isteğimiz o yönde.
  • Üstadlar benim pek bi bilgim yok ama cd ye veri olarak çekilen mov. dat. mpeg dosyalarını açabiliyor mu? Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Üstadlar benim pek bi bilgim yok ama cd ye veri olarak çekilen mov. dat. mpeg dosyalarını açabiliyor mu? Saygılar..

bende küçük boyutlu mov ları okudu,büyükleri okumadı.
    mpeg okumuyor.
    mp4 okumuyor.

dat okuyor(vcd formatı nihayetinde)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.