Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piranha grande telefonumu sorunsuz mükemmel kullanıyorum. çok memnunum.. bir sorum daha var izin verirseniz.. ekran görüntüsünü yakalama özelliği var mı? varsa nasıl yapıyoruz? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

piranha grande telefonumu sorunsuz mükemmel kullanıyorum. çok memnunum.. bir sorum daha var izin verirseniz.. ekran görüntüsünü yakalama özelliği var mı? varsa nasıl yapıyoruz? saygılar

Ekran görüntüsü almak :
    Açma kapama tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda basın işlem tamam. Görüntü galeriye kayıt oluyor. İyi kullanmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

quote:

piranha grande telefonumu sorunsuz mükemmel kullanıyorum. çok memnunum.. bir sorum daha var izin verirseniz.. ekran görüntüsünü yakalama özelliği var mı? varsa nasıl yapıyoruz? saygılar

Ekran görüntüsü almak :
    Açma kapama tuşu ile ses kısma tuşuna aynı anda basın işlem tamam. Görüntü galeriye kayıt oluyor. İyi kullanmalar.

bin teşekkür.. seviyorum burayı ya.. mutlu ediyor beni..
  • quote:

quote:

quote:

Ekran görüntüsü almak :

Bin teşekküre bir güzel uygulama buyrun:
    Böyle büyük ekranın olmazsa olmazi "çoklu pencere (ekran)". Ayni anda ekranda video izle,internete gir,hesap makinasi kullan vb.
    Multitasking (googleplay'de 4.5 mb)kullaniyorum cok kullanisli...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran görüntüsü almak :

Bin teşekküre bir güzel uygulama buyrun:
    Böyle büyük ekranın olmazsa olmazi "çoklu pencere (ekran)". Ayni anda ekranda video izle,internete gir,hesap makinasi kullan vb.
    Multitasking (googleplay'de 4.5 mb)kullaniyorum cok kullanisli...

:))) bin teşekküre on binteşekkür o zaman.. hemen indiriyorum.. bize lazım olan böyle güzel paylaşımlar.. bilgi paylaştıkça çoğalır.. teşekkürler..

• Selamlar

Ön kamerayı da kullanabilecegim custom rom önerisi olan?
    Bu notelarda olduğu gibi telefonu daha işlevsel kullanmak istiyorum.Not almak-defter tutmak için önerebileceğiniz kalem ve uygulama var mıdır?
    Bir de tek elle kullanım için ekranı sağa ya da sola yasmaya yarayacak program var mı örnegin 4.7" miş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIDGARDSORMEN -- 12 Kasım 2014; 21:40:12 >
  • Arkadaşlar Piranha Grande telefonumun ekranı kırıldı. Piranha servisinde 250 Tl yazıyorlar. Oradan almak istemiyorum.
    Aliexpress de bulamadım. Uygun fiyata alabileceğim bir yer varmı. Yadan elinde telefonu arzalı olup ekranı sağlam olan kişiler varmı (Ücret karşılığı)
  • MIDGARDSORMEN kullanıcısına yanıt
    Kalem bilmiyorum ama Grande'ye Sketchbook programı kurulabiliyor. Ayrıca not almak için Google Keep oldukça kullanışlı bana göre...
  • MIDGARDSORMEN kullanıcısına yanıt
    kalem ile yazı yazmak için freenote, çizim yapmak için skecthbook kullanabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ender_Erdem

Arkadaşlar Piranha Grande telefonumun ekranı kırıldı. Piranha servisinde 250 Tl yazıyorlar. Oradan almak istemiyorum.
    Aliexpress de bulamadım. Uygun fiyata alabileceğim bir yer varmı. Yadan elinde telefonu arzalı olup ekranı sağlam olan kişiler varmı (Ücret karşılığı)

http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=SB_20141119052027&site=glo&shipCountry=tr&SearchText=GFive+g9&page=3

Burada bişeyler var, belki işini görür..

• değerli GRANDE dostları. aliexpressten sipariş verdiğim parlak ekran koruyucular elime ulaştı. sadece 8 adet kaldı ..tanesi 5 tl den göndereyim.. o da benim dolmuş param olsun.. isteyen varsa yazsın lütfen.. en ucuz 18 tl ye gönderiyorlar..selamlar saygılar
  • Aliexpress linkini verirseniz bizde sipariş versek daha önce sipariş verdim 32 gün geçti daha elime geçmedi.

• Yakın zamanda çinden birkaç ürün aldım, ihtiyacı olanlar için firkir olması için paylaşayım dedim. Özellikle büyük ekran ve not alma nimetlerinden faydalanmak için güzel bir kalem arıyordum, gelen kalem ( jot pro takliti ) baya tatmin edici, hem çizim hem yazı yazma için çok iyi oldu.

dokunmatik kalem : 7 dolar

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

http://www.aliexpress.com/snapshot/6341939348.html?orderId=64604076497882

yumuşak şeffaf kılıf : :3.6 dolar

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

http://www.aliexpress.com/snapshot/6341939346.html?orderId=64604076537882

mat ekran koruyucu 4 tane : 1.6 dolar

http://www.aliexpress.com/snapshot/6341939350.html?orderId=64604076527882

• awakado kullanıcısına yanıt
    aynı kılıftan bende almıştım .. g¨¹zel ve kullanışlı.. zamanla sertleşecek gibime geliyor ama!!! bana yaklaşık 5$ gelmişti
  • Benim grandenin sistem güncelemesine baktım (Current:Grande 20140107-100909) yazıyor. Güncellemesini yapıyorum şu anda güncel yazıyor. Son güncellemesi bu mu yoksa yenisi var mı? Tşk.ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanery

Benim grandenin sistem güncelemesine baktım (Current:Grande 20140107-100909) yazıyor. Güncellemesini yapıyorum şu anda güncel yazıyor. Son güncellemesi bu mu yoksa yenisi var mı? Tşk.ler.

doğrudur, telefonun üzerindeki son güncelleme budur. piranha güncelleme vereceğini söylemişti ama vermedi !

ben telefonu root layıp, xposed yazılımı kurup üzerine gravitybox eklentisi ile birçeok düzenleme yapıp kendi rom' mu düzenledim diyebilirim. son zamanlarda da apus launcher kullanıyorum. telefonun maşallahı var :)
  • Ben sarj ederken %15 i gecene kadar sık sık sesli uyari veriyor. Gece uyutmuyor, sesini kapatmak zorunda kaliyorum. Bu sesi iptal edemezmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

quote:

Orijinalden alıntı: osmanery

Benim grandenin sistem güncelemesine baktım (Current:Grande 20140107-100909) yazıyor. Güncellemesini yapıyorum şu anda güncel yazıyor. Son güncellemesi bu mu yoksa yenisi var mı? Tşk.ler.

doğrudur, telefonun üzerindeki son güncelleme budur. piranha güncelleme vereceğini söylemişti ama vermedi !

ben telefonu root layıp, xposed yazılımı kurup üzerine gravitybox eklentisi ile birçeok düzenleme yapıp kendi rom' mu düzenledim diyebilirim. son zamanlarda da apus launcher kullanıyorum. telefonun maşallahı var :)

ROM'u paylaş desek paylaşmazsın sanırım. Daha önce de rica etmiştik, olmadı.

• Mobileuncletools ile kurdugum cwm a hangi tus kombinasyonu ile ulasabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.