Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam,grande rehber e kişi fotosu ekleniyormu.ben yapamadım.foto ekliyorum arandığında foto çıkmıyor...yardım lütfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grande de interneti paylaşıma nasıl açıyoruz.

• erhan-51 E kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Diger> orda 3. Satirda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Ben sarj ederken %15 i gecene kadar sık sık sesli uyari veriyor. Gece uyutmuyor, sesini kapatmak zorunda kaliyorum.Sizde de olmuyormu. Bu sesi iptal edemezmiyiz

• Elimde 3 Tane Mat Ekran Koruyucu Var Tanesini 10 Liradan Vereceğim Ödemeler PayPal İş Finans Ziraat Üzerinden Yaparız
  • Ayrıyeten Cihaz Hakkında Sormak İstediklerinizi Sorabilirsiniz Cihazı Alalı 2.5 Ay Oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandirmali92

Ayrıyeten Cihaz Hakkında Sormak İstediklerinizi Sorabilirsiniz Cihazı Alalı 2.5 Ay Oldu

slmlar telefon en son yeni bir guncelleme aldımı? aldıysa antutu puanında en son kaç aldı? ayrıca gmd 2 mini mi yoksa grande mi?
  • Arkadaşlar grande ile çektiğim videoların uzantısı .3gp oluyor. Tv de bu videoları izleyemiyorum. Grandenin video uzantısını .mp4 olarak ayarlayabilirmiyiz. Evet ise nasıl yapılacak. Tşk.ler..
  • Grande ile dik olarak çektiğim videoları pc ye aktarıp izlediğimde genelde 90' video dönük çalışıyor. Bu durumu nasıl önleriz. Tşk.ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 5 Ocak 2015; 16:51:55 >
  • piranha zen
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanery

Arkadaşlar grande ile çektiğim videoların uzantısı .3gp oluyor. Tv de bu videoları izleyemiyorum. Grandenin video uzantısını .mp4 olarak ayarlayabilirmiyiz. Evet ise nasıl yapılacak. Tşk.ler..

bu tarz bir uygulama satın alarak veya ücretsiz versiyonu kullanarak .mp4 uzantılı kayıt yapabilirsin. ben denedim mp4 kayıt yapıyor. siz marketten farklı programlar da deneyebilirsiniz.

cinema fv5

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.lite

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

Ayrıyeten Cihaz Hakkında Sormak İstediklerinizi Sorabilirsiniz Cihazı Alalı 2.5 Ay Oldu

slmlar telefon en son yeni bir guncelleme aldımı? aldıysa antutu puanında en son kaç aldı? ayrıca gmd 2 mini mi yoksa grande mi?

Kardeş benden sana tavsiye piranhadan uzak dur eğer büyük bir telefon istiyorsan asus zenfone 6 almanı öneririm ama kesinlikle piranha grande alma sonra pişman olursun

• PİRANHA IQ ALINIR MI? Diye yeni konu açtım konuya yorum bekliyorum sadece telefonla ilgili değil firma ile ilgili yorumlarınızıda yazın bu telefonu almak isteyen kullanıcıları biraz bu firma ile ilgili bilgi verelim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100703188&p=1#100703188

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

Kardeş benden sana tavsiye piranhadan uzak dur eğer büyük bir telefon istiyorsan asus zenfone 6 almanı öneririm ama kesinlikle piranha grande alma sonra pişman olursun

Alıntıları Göster
    @awakado teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanery -- 5 Ocak 2015; 18:29:01 >

• Basta formun en degerli yorumcusu ve fikir babasi avakado arkadas olmak uzere hepinize merhabalar. Bende grande kullancisiyim.. Severek aldim ve severek kullaniyorum.
    Aliexpressten ekran koruyucu ve kilif siparisi versdim.. Tam 25 gundur ses seda yok. Zaten tanin surede bitmek uzere..arkadaslar kilifi hangi satficidan aldiniz.. Nasil bu kadar kisa surede geldi)?
    Elinde fazla kilif ve ekran koruyucu olanlar,satarsaniz alabilirim..
    Avakado arkadas en basta verdigin butun apk leri indirdim. Ancak rootlama basarili olmasina ragmen, sanal tuslari gizleme programini kuramadim. Program ilk acilmaya calistiginda checc root diyor.. Sonra root bulunamadi uyarisi yapiyor..
    Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
    Herkese hayirli geceler..

• 4.4.2 ROM'larından birini kurup, deneyip, tavsiye eden var mı?
  • İgO kullanıyorum.. navigazyon normal çalışıyor ama sesli yönlendirme kayboluyor!!
    Bu sorunla karşılaşıp çöz¨¹m bulan oldu mu aranızda?
    Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

İgO kullanıyorum.. navigazyon normal çalışıyor ama sesli yönlendirme kayboluyor!!
    Bu sorunla karşılaşıp çöz¨¹m bulan oldu mu aranızda?
    Tşkler

iGO son sürümde ve sondan 2-3 önceki sürümlerde oluşan bir hata. Piranha telefon ile ilgili değil, yazılımsal bir problem.
  • Navigasyon olarak sygic kullaniyorum. Guzel

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.