Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hafiza, bellek denklemini bende çözemediğimden ekran görünütüsünü ekledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Bu hafiza, bellek denklemini bende çözemediğimden ekran görünütüsünü ekledim.

peki denediniz mi 10gb dan fazla veri alıyor mu ? ben hafıza kartını takmadığım zaman google play'den hiçbişey yükleyemedim mesela. telefonun orjinali olan gfive modelinin hafızası 4gb. bunun 2.70 gb falan sisteme ayrılıyor geriye 1.30 civarı hafıza kalıyor. bunda da aynı şekilde 4gb olabilir mi
  • efedami kullanıcısına yanıt
    sanırım dediğiniz gibi 4 gb, hafıza ve 1,30 kulllanılabilir. şöyleki ben 32 gb hafıza kartı taktım büyük dosya resim arşivimi bu 32 gb karta yükleyip uygulama program vs. gibi şeyleri telefona yüklediğimden pek araştırmıyorum,

ama şöyle bi sakatlık var, 16 gb tel hafızası +32 gb kart var pratikte.. ama gel görki mesela 20 uygulama yüklemişim.1 tane daha yüklersem yer yok uyarısı verip beni deli ediyor. bende gereksizi silip yüklüyorum, çok önemli değil ama yinede 32 gb + 16 gb hafızdada yeryok diyorsa daha ne diyim ben üstelik en az % 30 boş yer varken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 8 Mart 2015; 0:22:18 >
  • sizdeki durum da böyleyse 16gb olmama ihtimali yüksek. telefonu bilgisayara bağladığınızda sistem kaç gb olarak görüyor peki sizde ?
    Bende PC de durum böyle;
  • ben de durum aynen bu şekilde. sanırım ben olayı çözdüm. 1.40 gb görünen 1.partisyon sadece uygulamalar için ayrılmış. oraya herhangi resim video vs kaydolmuyor. 12gb görünen 2.partisyona ise resim video ve diğer dosya türleri kayıt oluyor. ancak uygulamaları sd karta yüklesek dahi telefon hafızasına atılan ufak parçalar 1.40gb lık 1.bölüme atılıyor
    Evet bu dediğiniz mantıklı. bilgisayarın usb portunda sorun var bu yüzden takıp buraya ekleyemedim.
  • Bu durumda ne yapmamız gerekiyor kullanabilmek için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansyorum

Bu durumda ne yapmamız gerekiyor kullanabilmek için ?

dahili hafıza konusunda mı ? dahili hafızayı test ettik, söylenildiği gibi 16gb doğru.
    yalnız başka bi durum var, ekran gorilla glass 2 denilmesine rağmen ekranda çizikler oluştu üstelik ben bu telefonu daha bikaç gündür kullanıyorum. sadece tırnak değmesi bile ekranı bu kadar nasıl çizebilir ki ? sizde de çizik durumu mevcut mu ?
    Ekranda şeffaf film var söktünüzmü.

Onu söktüm şimdi çizik yok. Sadece parmak iz ve lekeleri kaliyor. Silince geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli sorun "translation" sorunu imiş. Piranha genel müdürü böyle buyurmuş.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Piranha-ile-yeni-telefonlar-ve-yerli-uretimi-konustuk.htm

Mevcut ürün desteği konusunda ses seda yok, satış sonrası ürün desteğinden ve malın arkasında durmaktan bahsetmiş. İçi boş laflar, safsata...Sattıkları Grande'ye yazılımsal ne destek verdiler de bu tip konuşmaları yapabiliyorlar. Donanım Haber desteği ile reklam'dan farkı olmayan haberler....

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranını doğru düzgün monte edemedikleri için yaklaşık 40 gün aradan sonra cihazı yenisi ile değiştirdiler. bilginize
  • Ekranda çizik yok bende, üzerinde gelen ekran jelatini kolay çizilen cinstendi çizildi çıkardım,aldıgım kılıfla birlikte gelen jelatini taktım güzel oldu.Kılıf kapaklı sensörüde uygulama ile ayarlayınca akıllı kapaklar gibi oldu açınca açılıyor kapagı kapatınca kapanıyor... Beni en çok rahatsız eden alt tuşları gizleyememek oluyor, onu rotsuz bir halletsem süper olacak.

• Antutu testinde bende çıkan test puanı 16032 sizce iyimi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorum Ca -- 13 Mart 2015; 1:38:11 >
  • Grande, gfive g9 ile ayni. Peki zopo zp950 ile ayni mi. Aliexpressten ekran alicam. Gfive g9un ekrani 40 dalir. Zp950ninki ise 30 dalir..

• quote:

Orijinalden alıntı: realwayy

Grande, gfive g9 ile ayni. Peki zopo zp950 ile ayni mi. Aliexpressten ekran alicam. Gfive g9un ekrani 40 dalir. Zp950ninki ise 30 dalir..

Bu soruya en iyi awakado arkadaşımız cevap verir sanırım.

• Arkadaşlar GPS te yaklaşık 1 km sapma var(Duruma göre bu sapma değişiyor ama en az 300 metre sapıyor.). Mesajlarda ise ş,ğ gibi karakterler kullanınca kullanabileceğim karakter sayısı 140 lardan 40lara kadar düşüyor ve karşı taraf mesajı bozuk alıyor(Klavye değişikliği yaptım,stock romu tekrar kurdum, dil ayarlarını değiştirdim yine de düzelmedi.). Telefonda şu an Chrome açık ve ciddi derecede ısınma var. Bu sorunları yaşayan var mı? Varsa çözüm bulabildiniz mi? Garantiye götürmeyi planlıyorum telefonu rootladim malumunuz alt kısımdaki tuşları gizlemek için. Stock roma döndükten sonra (şu an stock kullanıyorum sadece root yaptım) download sayacını sıfırlamam gerekir mi samsunglardaki gibi? Bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alivelimaria -- 18 Mart 2015; 21:39:10 >
  • realwayy kullanıcısına yanıt
    aynı olmayabilir, bende ararken en yakın zopo nun kini bulmuştum. 10 dolar için bence risk etme,
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivelimaria

Arkadaşlar GPS te yaklaşık 1 km sapma var(Duruma göre bu sapma değişiyor ama en az 300 metre sapıyor.). Mesajlarda ise ş,ğ gibi karakterler kullanınca kullanabileceğim karakter sayısı 140 lardan 40lara kadar düşüyor ve karşı taraf mesajı bozuk alıyor(Klavye değişikliği yaptım,stock romu tekrar kurdum, dil ayarlarını değiştirdim yine de düzelmedi.). Telefonda şu an Chrome açık ve ciddi derecede ısınma var. Bu sorunları yaşayan var mı? Varsa çözüm bulabildiniz mi? Garantiye götürmeyi planlıyorum telefonu rootladim malumunuz alt kısımdaki tuşları gizlemek için. Stock roma döndükten sonra (şu an stock kullanıyorum sadece root yaptım) download sayacını sıfırlamam gerekir mi samsunglardaki gibi? Bilgisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun..

Yazdıklarınızın hepsi yazılımsal sorunlar ve kullandığınız ROM'dan kaynaklanıyor. Buradaki ROM'lardan birini deneyin;

http://www.needrom.com/category/gfive/gfive-g9/

Boşuna servis'e göndermeyin...Bunlaradn birini deneyin, olmazsa yedeğini aldığınız Stock ROM'u geri yüklersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 21 Mart 2015; 15:05:19 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.