Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynı telefondan bende de var, arka kamerası çok bulanık ve odaklanmıyor. Ön kamera daha net çekiyor diyebilirim. Sizde de öyle mi? Yoksa servise vermeli miyim?
  • Arginine kullanıcısına yanıt
    servise mümkünse hiç gönderme !
  • quote:

Orijinalden alıntı: iletiler

Yinede göndersin bir ne olur ne olmaz. Şikayetim var.com sitesimdeki şikayetler azalmış. Servis kendini düzeltiyor olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Yinede göndersin bir ne olur ne olmaz. Şikayetim var.com sitesimdeki şikayetler azalmış. Servis kendini düzeltiyor olmalı.

Ürünü servise 4. gönderişim. ekranı yapamıyorlar, ekran bariz bir şekilde yerine oturmamış, üstte duruyor, ısrarla yapmamakta direniyorlar. Bu saatten sonra yapılmasını istemiyorum zaten, 1 aydan fazla oldu, telefon git gel git gel. telefonun parasını iade istiyorum artık, çünkü yapacakları yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.T.U.

quote:

Ürünü servise 4. gönderişim. ekranı yapamıyorlar, ekran bariz bir şekilde yerine oturmamış, üstte duruyor, ısrarla yapmamakta direniyorlar. Bu saatten sonra yapılmasını istemiyorum zaten, 1 aydan fazla oldu, telefon git gel git gel. telefonun parasını iade istiyorum artık, çünkü yapacakları yok.

İste bakalım verecekler mi? Telefonunu yapmadıklarına göre para iadesi de yapmayacaklarına eminim. Ama sen yinede dene.

• Merhaba, Bende ki telefonun ekranı çatladı ve biraz bu şekilde kullandıktan sonra artık hiç görüntü alamaz oldum. Bunun ekranını yapabilecek biri var mı? yada ekranı yurtdışı sitelerinde gören buraya sipariş edip burdaki bir tamircide ekranı değiştirmek istiyorum. Birde bu telefona uygun kılıf nerden bulabilirim?
  • A.T.U. A kullanıcısına yanıt
    ulan bir bitmedin arkadaş quatro kadar başına taş düşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: isokocak

ulan bir bitmedin arkadaş quatro kadar başına taş düşsün

Ne oldu zoruna mı gitti. düşsün kardeş düşsün hiç yoksa piranha kadar acıtmayacağı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.T.U. -- 4 Mart 2015; 13:16:17 >
  • IQ Plus çıktı şu an güncelleme yayınlayan piranha, grande için hiç birşey yapmıyor..
  • Arkadaslar cihazin camini kirdik. @sertac-73 ustadin, bizim bu cihazin aliexpresteki karsiligi olan gfive g9 markasini bana soylemesiyle arastrmaya girdim. Ama sitede gfive g9 glass diye taratinca 3 sonuc cikti ve 38 dolara yani yuz liraya bize geliyo.yani cok cok pahali. Teyzemin note2sine 15 liraya cam getirtmistim. Basina bu sorun gelen uygun sekilde yapabilen yokmu? Servis ise 150 lira istemis. Çinde bu cihazla ayni olan baska populer cihaz yokmu acaba. Yardim lutfen

• Cihazın içini açma, dokunmatik ve ekran değiştirme videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=57vB--oSLeY adresinden izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Cihazın içini açma, dokunmatik ve ekran değiştirme videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=57vB--oSLeY adresinden izleyebilirsiniz.

hocam bişey sorucam, ben ürünü bugun satın aldım da grande'nin ekranı gerçekten gorilla glass mı ? ürünün orjinali olan gfive g9'un ekranı gorilla glass değil çünkü. ben bu konuyu merak ediyorum
  • Tavsiye ediyormusunuz kullananlar

• piranha zen al üstad
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum zen i kronik sorunları var ve yedek parça yok hiç bir yerde servisten bile alamıyorsun. Hiç bir telefoncu tamir etmiyor yedek parça yok diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

Cihazın içini açma, dokunmatik ve ekran değiştirme videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=57vB--oSLeY adresinden izleyebilirsiniz.

Ne işimizi yarayacak ki teknik servisten yedek parça alamıyorum. Hiç bir yerde de satılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

Tavsiye ediyormusunuz kullananlar

telefonu alalı 1 gün oldu ilk izlenimlerim olumlu. büyük ekran ihtiyacı hissettiğim için n11.comdan 458 liraya aldım. bu fiyata 1280x720 5.7inç ekranlı başka telefon yok. telefonun geri kalan özellikleri gm discovery ile aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedami

quote:

telefonu alalı 1 gün oldu ilk izlenimlerim olumlu. büyük ekran ihtiyacı hissettiğim için n11.comdan 458 liraya aldım. bu fiyata 1280x720 5.7inç ekranlı başka telefon yok. telefonun geri kalan özellikleri gm discovery ile aynı

Keşke almasaydın ama neyse yinede hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efedami

quote:

Sen telefonu yeni almisin sana tatli gelir daha uzun sure kullana.lar yorum yapabilir mi teknik servis yuzunden almaktan vazgectim sizce ne alayim bu fiyatta

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

.

Arayüz değil panel de sorun var. Ama hafif kusur diyorum. Yüksek işik kullaninca biraz belli. Normalde anlaşilmiyor. Ayrica uygulamayi hafiza kartina taşiyabiliyoruz.

Telefondan gayet memnunum. Çok şükür hiç bir stabilite,aksaklik yaşamadim. Dahasi iki kerede yere düşürdüm. Ama en ufak sorun yaşamadim. Ama risk aldim. Servise yolum düşerse kendimi hazirladim. Birde hepsiburada da koşulsuz 15 gün iade şansim vardi
    En olmadi iade ederim diye aldim. Memnun kalinca kullaniyorum. 1 yila yaklaşiyor.

ama yinede yerinizde olsam 5 inc ekranlı zenfone 5 modeline yönelirim. arada çok fiyat farkı yok. ama hem kaliteli cihaz hemde servis sorunu yaşanma tehlikesi yok gibi.

bu konuyu açan arkadaşın ilk sayfadaki yorum inceleme değerlendirmeleri aynen geçerli. ne yazdıysa telefonu aldığımda aynen çıktı. karar vermeden iyice incelemenizi tavsiye ederim.

bu dahili hafıza neden 2 parti şeklinde görünüyor ? ilki 1.si 1.48 gb 2.si 12gb olarak. bu 12gb hafıza işi sanal mı yoksa gerçekten kullanılabiliyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.