Şimdi Ara

Piranha Kablosuz touchpadli mini Klavye A101 39,95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
12.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye ye tuş ataması nasıl yapılıyor yazabilir misin rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz piranha marka urunler alinmaz ama bu urun hic de fena gozukmuyor. Kisacasi satin alinabilinecek bir urun. Zaten yan sanayi tv kumandalari bile 30 liradan basliyor.

• Görüşünü aşırı çirkin değil mi ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Evet aynen hareket ettirince sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor. Bazı tuşlar dediğim gibi işlevsiZ. Kumanda modu fena değil. Mouse bana klavyede yazarken ve bazı programlarda lazım onun için aldım. Kablosuz mouse de aynı işi görüyor. Orijinal kumandayla beraber.

Alıntıları Göster
    teşekkürler. 2 tane aldım online. youtube da incelemelri de var işe yarar gibi. birini philips android diğerini de tv boz da kullanırım siye düşündüm. şu mouse u gezdirme olayı güzel
  • Pore kullanıcısına yanıt
    Bence cok hos.

Edit: klavyeli touchpadli olan cirkin. Air mouse olan gayet hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 13 Eylül 2020; 21:26:44 >
  • Piranha’nin hazirladigi kullanim videosuna bakabilirsiniz:

Piranhayoutube
    Piranha 2395 Akıllı Kumanda Tanıtım ve Kurulum Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=8rHo3OqRoQg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 14 Eylül 2020; 19:38:30 >

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Evet kumandadan değil klavyeden bahsetmiştim

• mi stick ile calisir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Assistant desteği hangi cihazları içeriyor? Misal Vestel TVde tarayıcı ya da Youtube da turkce sesli komut ile klavye yerine kullanabilir miyim?

• Nvidia Shield ile kullanıyorum. Gayet stabil ve uyum ile çalışıyor. Cihaz tam bir F/P ürünü, piranhayı hiç sevmem ama bu cihaz gerçekten olmuş. Tuşlar kütür kütür oturaklı, ışıklandırması ve kullanım hissiyatı gayet kaliteli. Hülasa gayet memnunum. Tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 14 Eylül 2020; 12:27:58 >
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Mi box ile calisiyormus. Muhtemelen mi stick ile de calisir.

Ayrica amazon fire tv’de sorunsuz calisiyor.

İnceleme videolari:
    Tanıtım Sepetiyoutube
    Piranha Akıllı Kumanda (Tüm Cihazlarınızla uyumlu)
    https://www.youtube.com/watch?v=AVQ4hSEDvjY&feature=youtu.be

SineTechyoutube
    Mi Box S 4K İçin Akıllı Air Kumanda İncelemesi - A101'den Piranha Akıllı Kumanda - Çin'den Ucuz !!
    https://www.youtube.com/watch?v=KSuS3HTPE7E&feature=youtu.be

KoX in Actionyoutube
    A101'den 49,95TL'ye Piranha Akıllı Kumanda, herşeyi kumanda edyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=9PchyRu6A9U&feature=youtu.be

Piranhayoutube
    Piranha 2395 Akıllı Kumanda Tanıtım ve Kurulum Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=8rHo3OqRoQg&feature=youtu.be
    (Piranha’nin kurulum videosu)
    Murat ÇETİNyoutube
    Pranha Aklıllı Kumanda A101
    https://www.youtube.com/watch?v=oa7FDT5-hi4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 28 Eylül 2020; 14:39:7 >

• Kopyaladiginiz tusu silmek icin (eski haline getirmek icin):

DEL ve OK tuslarina birlikte basinca ilk haline donuyormus. (Kaynak: youtube)

• benimki geldi ama biraz hayal kırıklığına uğradım. eski kumandayla tuş atama işi çalışmadı bende. şimdi button mapper diye bi uygulama var onla yapmaya çalaşacağım. tuşlar uygulamadan uygulaya aktif oluyor yada olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

benimki geldi ama biraz hayal kırıklığına uğradım. eski kumandayla tuş atama işi çalışmadı bende. şimdi button mapper diye bi uygulama var onla yapmaya çalaşacağım. tuşlar uygulamadan uygulaya aktif oluyor yada olmuyor
    Hocam , mesela tv de ve uygulamalae arasi geciste sol ustteki play tusuna basioyrum kirmizi isik yanmiyorken uygulamalarda daha rahat kullaniyorum . Benim akilli kumanda ilede kopyalayamadim tuslari , eski samsung kumandasi bardi onla kopyalayabildim . Suan ben kullaniyorum ev ahalisinin alismasi zaman alacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Hocam , mesela tv de ve uygulamalae arasi geciste sol ustteki play tusuna basioyrum kirmizi isik yanmiyorken uygulamalarda daha rahat kullaniyorum . Benim akilli kumanda ilede kopyalayamadim tuslari , eski samsung kumandasi bardi onla kopyalayabildim . Suan ben kullaniyorum ev ahalisinin alismasi zaman alacak .

Alıntıları Göster
    valla hovam ben kaç kere dendim kopyalama yapmadı ışıklar doğru yanıyor ama olmadı.
    button mapper istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği ayalayabiliyorsunuz. hatta bi tuşa tek dokunma çift ve uzun başma şeklinde 3 görev de atayabiliyorsunuz. bakalmı akşam bi deneyeceğim. mesela geri tüm açık uygulamaları görme vb şeyler de laazım bana.
    bide mouse gezinme hızını da denileni yaptım ama o da değişmedi

• button mapper ile tuşları atadım. ama bu sefer diğer kumandalar kafayı yedi. kaldırdım programı. yine esk ikumandayı kullanıyorum arada bir mouse gerekn uygulamalarda kullanıyorum mecbur
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla eski usul kumandalarin tuslarini kopyaliyor. (Tv ye dogrudan tuttugumuz)
    Bluetooth veya wifi ile calisan kumandalari kopyalayamiyor. Zaten kopyalama yaparken iki kumandayi bu yuzden dib dibe tutuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 28 Eylül 2020; 12:6:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Bildigim kadariyla eski usul kumandalarin tuslarini kopyaliyor. (Tv ye dogrudan tuttugumuz)
    Bluetooth veya wifi ile calisan kumandalari kopyalayamiyor. Zaten kopyalama yaparken iki kumandayi bu yuzden dib dibe tutuyoruz.
    evet öyle gibi sanki. iade ediim mi diye düşündüm iki tane lamıştım. sonra dursun dedim bi şekilde bi işe yarar ilerde. sunum falan yaparken havamız olur
  • Böyle birşey var mı acaba çok aradım bulamadım

• gorkemis G kullanıcısına yanıt

Kumandadan mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.