Bu klavyenin Mibox 4k ile uyumu nasıl acaba ? Kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? |
Piranha Kablosuz touchpadli mini Klavye A101 39,95 (3. sayfa)
-
-
Merhabalar;
Mi Box'ta Firefox ve Puffin Browserda adresi girip Enter tuşuna basınca çalışıyor mu?
Birçok klavye ve air mouseda Enter tuşu internet tarayıcı uygulamalarda çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Türkçe klavye ama tanix tx6 desteklemiyor. İngilizce klavye olarak gördü. İkinci a101 de son 1 taneyi arefe günü aldım. Air mouse özelliği yok.Hocam biraz geç olacak ama sizin sorununuz benim yaşadığım ile aynı. Logitech kablosuz klavyeyi Türkçe tuşlarla kullanamıyordum. Çzöümü bulup resmini almıştım. Aşağıdan bakıp uygularsanız herhangi bir Türkçe klavyeyi Türkçe tuş dizilimiyle kullanabilirsiniz.
-
Bu televizyonlara kablosuz ya da kablolu klavye mouse bağlanamıyor mu kendi usb'leri üzerinden? Çalışıyorsa usb çoklayıcı aparat alıp öyle bir çözüm yaratmak istiyorum.
-
Evet kumandanın çoğu fonksiyonunu gerçekleştiriyor kullanamıyorum sadece netflix e falan girdiğimde klavyesi i kullanabiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada da 52 lira. touch pad nasıl bir tane almayı düşünüyorum.
-
Türkçeye çevirebilecek olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 e tekrar gelmis (air mouse seklinde olan)
Yazin 50 tl idi 60 olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X