Bildirim
Piranha Kablosuz touchpadli mini Klavye A101 39,95
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fiyat guzelmis. Yarin bi bakayim. Insallah butun a101 lere gelmistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe klavye ama tanix tx6 desteklemiyor. İngilizce klavye olarak gördü. İkinci a101 de son 1 taneyi arefe günü aldım. Air mouse özelliği yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam normalde o ayarlanabiliyor olması gerek. -
Buradaki A101'de bulamadım. -
Ben aldım sonra iade ettim. Çok kalitesiz ve tuşların bazıları basmıyor.. -
Akıllı tv si olanların muhakkak alması gereken bir ürün.
İnternetten alsak kargoyu nasıl hallederiz?
Ben de aldım, öyle bir sorun yok. A101 ise fişi ile değişim yapabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: mdatalay
Ben aldım sonra iade ettim. Çok kalitesiz ve tuşların bazıları basmıyor..
Bu arada merak edenler için tuşlar kalitesiz cin mali klavye tuşları gibi değil. Yani kumanda tuşu gibi yumuşak basım değil, gayet sert ve oturaklı basıyor. Android box kullananların gerçekten rahat edeceği bi alet. Zaten beğenmezseniz kutusu ve fişi ile a101e iade edin, sorun çıkarmıyorlar.
Tanix T3 destekler mi acaba -
-
https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-akilli-kumanda/
Air mouse olani 50 liraya
satisa cikmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aldık bakalımquote:
Orijinalden alıntı: alierr
https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-akilli-kumanda/
Air mouse olani 50 liraya
satisa cikmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akıllı kumandayı bende aldım . Samsung akıllı tv de kullanmak için ama bazı foksiyonlar zor . mesela tek kumandaydı digiturk ile şimdi digiturku kumanda edemiyor gibi . Eski kumandada tuş kopyalamayı yapan var mı ? -
Ben yaptım. Kılavuzda yanlış anlatılmış. Eski kımandadaki tuşa devamlı basmanız lazım. Işık hızlıca yanıp sönmeye başlayınca yeni tuşa basacaksınız. Bir de bazı tuşlara atama yapınca diğerleri de aynısı atanıyor. Ses kısmayı ayarlıyorsunız . Sol alttaki tuş da ses kesme oluyor. Çin işi işte ne olacak. Ama kibar ben beğendim. Philips TV klavye olarak algılıyor. Çoğu fonksiyon çalışmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Sevenhillli
Akıllı kumandayı bende aldım . Samsung akıllı tv de kullanmak için ama bazı foksiyonlar zor . mesela tek kumandaydı digiturk ile şimdi digiturku kumanda edemiyor gibi . Eski kumandada tuş kopyalamayı yapan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam , samsungun kendi kumandası akıllı olan ile örtüşmedi evde başka kumanda buldum onla tuşları kopyaladım . şuan sorunsuz . ama smart uygulamasında tv modundan çıkmak gerekiyor . mesela yukarı basıyorsunuz iki kere filan gidiyor .uygulama moduna geçince ( play tuşu na bir kere basınca ) düzeliyor . yani kendi akıllı kumandası fiyatı yüzünden el değmiyor . şimdi güzel oldu ama evdekilerin alışması zaman alacakquote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Ben yaptım. Kılavuzda yanlış anlatılmış. Eski kımandadaki tuşa devamlı basmanız lazım. Işık hızlıca yanıp sönmeye başlayınca yeni tuşa basacaksınız. Bir de bazı tuşlara atama yapınca diğerleri de aynısı atanıyor. Ses kısmayı ayarlıyorsunız . Sol alttaki tuş da ses kesme oluyor. Çin işi işte ne olacak. Ama kibar ben beğendim. Philips TV klavye olarak algılıyor. Çoğu fonksiyon çalışmıyor.
Alıntıları Göster
-
bende 50pus7303 android var hocam. önerirmisiniz. şu üstteki klavyeden aldım kullanışlı gelmedi normal mouse taktık o da rahat değildi yine kendi kumandasına döndük. bununla acaba cihazı sağa sola yukarı kaldırdınca mosue imleci götürdüğümüz yöne falan gidiyor mu bilginiz vart mıquote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Ben yaptım. Kılavuzda yanlış anlatılmış. Eski kımandadaki tuşa devamlı basmanız lazım. Işık hızlıca yanıp sönmeye başlayınca yeni tuşa basacaksınız. Bir de bazı tuşlara atama yapınca diğerleri de aynısı atanıyor. Ses kısmayı ayarlıyorsunız . Sol alttaki tuş da ses kesme oluyor. Çin işi işte ne olacak. Ama kibar ben beğendim. Philips TV klavye olarak algılıyor. Çoğu fonksiyon çalışmıyor.
Alıntıları Göster
-
ya su piranha'nin urunlerini nasil aliyorsunuz cidden anlamiyorum.. gecen hafta isyerinde bir kadin a101'den bir bluetooth almis calistiramiyor neyse.. tipi logo jbl gibi yapmislar... bana getirdi sunu bir calistirabilir misin diye ugrastim calistirdim... oyle bir ses cikti ki sok oldu... 3310'un hoparlorune benzer ses kalitesi vardi...
kadina verdim, bilgisayarin kendi hoporlarunu kullan daha iyi dedim kadin biraz bozuldu.. 1 saat sonra yine getirdi baglanti koptu diye.. gidip ugrastim bu sefer ben de yapamadim...
piranha demek cope atilan para demektir. paraniz az olabilir ama paraniza cope atmaktan iyidir. bir de teknolojiden anlamayn halk bu tur urunleri alip sanki bunlar normal kalitedeki urunler saniyorlar. en kotusu o. -
3 gun oldu sanirim akilli kumanda ufak olani kullaniyorum hala evet saga sola goturunce inlec hareket ediyor kablosuz mouse gibi yani . Ben pek negatif bir sey goremedim akilli kumanda nasilsa buda oyle sadece tv modundan uygulama moduna gecmek gerekiyor youtube vs kullanirken . 50 tl ye gayet iyi samsungun yan yanyi akilli kumandasi bile 150 tl lerde sanirim
Evet aynen hareket ettirince sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor. Bazı tuşlar dediğim gibi işlevsiZ. Kumanda modu fena değil. Mouse bana klavyede yazarken ve bazı programlarda lazım onun için aldım. Kablosuz mouse de aynı işi görüyor. Orijinal kumandayla beraber.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
bende 50pus7303 android var hocam. önerirmisiniz. şu üstteki klavyeden aldım kullanışlı gelmedi normal mouse taktık o da rahat değildi yine kendi kumandasına döndük. bununla acaba cihazı sağa sola yukarı kaldırdınca mosue imleci götürdüğümüz yöne falan gidiyor mu bilginiz vart mı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben aldım sonra iade ettim. Çok kalitesiz ve tuşların bazıları basmıyor..
|
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- a101 canon yazıcı
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X