Şimdi Ara

Piranha unique s type (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HumWE

eveeet ürün az önce elime ulaştı... hdd takmak için yer müsaitmi bakamadım (şu an işyerinde olduğum için) koli yeni geldi ama heralde müsaittir kutu içeriğinde civata ve birde köşeli anahtar mevcut herşeyi düşünmüşler...
    piranha ürünü konuşunda çok tereddütlü idim fakat daha çalıştıramasamda malzeme ve işçilik konusunda beklediğimin çok ötesinde yada ben idare eder bir şeyler beklediğim içindir :) akşama evde kurcalama fırsatım olursa biraz daha inceleme yazarım ama ilk izlenim malzeme ve işçilik gayet iyi :)

şöyle 2,5" 500 gb lık bir hdd almayı planlıyorum nasıl olur acaba ?

hdd için yeri var 2,5 inç sata power ve data yeri hazır
    5 dak takılıyor...
    yalnız anakartın altına takılıyor yeri hazır vıdalarıda gelıyor uzerınde
    ben ım aksam geldı kargo 320 gb samsung hdd aldım daha kullanmadım..fakat ıcıne takdım tıpatıp oluyor..
    ilk etap format ıstıyor kendısı ekrana verıyor format ıcın ..
    sonra usb ıle pc ye baglayıp normal hdd olarak goruyorsun ıstedıgını at artık -_,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 31 Ocak 2011; 23:27:14 >

• Diyorum oldu olacak üstüne 1 tanede dvd playermi koysak..-_,,-
    Bu arada USB dvd taksak direk calısıyor diilmi..(USB DVD takan varmı?)
    cihazın tek sevmedıgım yanı arkasına usb cıkıs koymamıslar...:(
  • O mesajdan sonra hdd yi taktım 5 gün kadar olucak 2,5" 500gb samsung taktım çok kolay ve gayette iyi oldu 300 gb kadar doldu bile sevdiğim herşeyi doldurdum :) hem daha hızlı ve sorunsuz ,
    içine hem kendi usb den dosya aktarıyorum hemde pc den çok orjinal oluyor tavsiye ederim....

quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

quote:

eveeet ürün az önce elime ulaştı... hdd takmak için yer müsaitmi bakamadım (şu an işyerinde olduğum için) koli yeni geldi ama heralde müsaittir kutu içeriğinde civata ve birde köşeli anahtar mevcut herşeyi düşünmüşler...
    piranha ürünü konuşunda çok tereddütlü idim fakat daha çalıştıramasamda malzeme ve işçilik konusunda beklediğimin çok ötesinde yada ben idare eder bir şeyler beklediğim içindir :) akşama evde kurcalama fırsatım olursa biraz daha inceleme yazarım ama ilk izlenim malzeme ve işçilik gayet iyi :)

şöyle 2,5" 500 gb lık bir hdd almayı planlıyorum nasıl olur acaba ?

hdd için yeri var 2,5 inç sata power ve data yeri hazır
    5 dak takılıyor...
    yalnız anakartın altına takılıyor yeri hazır vıdalarıda gelıyor uzerınde
    ben ım aksam geldı kargo 320 gb samsung hdd aldım daha kullanmadım..fakat ıcıne takdım tıpatıp oluyor..
    ilk etap format ıstıyor kendısı ekrana verıyor format ıcın ..
    sonra usb ıle pc ye baglayıp normal hdd olarak goruyorsun ıstedıgını at artık -_,-

• BEnde 320 GB samsung hdd ye .....resim..video.müzik yükledim ...2 saattir izlerim gayet hızlı birsekılde ıstedıgımı goruntuleyebılıyorum..
    sinema yarım kalsada kapatsanda usb yı cıkarsanda yıne aynı sınemayı hatırlıyor kaldıgı yerden ıstersen devam edıyor bu ozellık cok ıyı..
  • paylasımı cozdum kablo ıle sorun yok...video müzik oynatıyor ethernet uzerınden..

kablosus modem getırdım deneme ıcın bir yerden baglantı kurdum ip aldı sorun yok..
    taramadan net gırıyorum paylasımdakı dosyaları goruyorum uzerıne tıklıyorum her seferınde sifre ekranı geliyor kaydet iptal ne yaptımsa burdan sonrasını gecemedıms
    nerde hata yaptım
  • quote:

paylasımı cozdum kablo ıle sorun yok...video müzik oynatıyor ethernet uzerınden..

kablosus modem getırdım deneme ıcın bir yerden baglantı kurdum ip aldı sorun yok..
    taramadan net gırıyorum paylasımdakı dosyaları goruyorum uzerıne tıklıyorum her seferınde sifre ekranı geliyor kaydet iptal ne yaptımsa burdan sonrasını gecemedıms
    nerde hata yaptım

WIN 7 kullanıyorsanız paylaştığınız klasörün üzerinde sağ tıklayın, Gelişmiş Paylaşımdan
    İzinler, everyone, hepsine çek atıp uygula diyin ve çıkın.
    Birde bilgisayarınızda şifre yoksa şifre soran yeri boş bırakın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 1 Şubat 2011; 18:54:07 >
  • xp sp3 kullanıyorum

kablolu denedım sorun yok..
    pcde sıfre kullanmıyorum...

modem getırdım test ıcın modemın sıfresını devre dısı bıraktım...
    dosyalarımı normalde paylasıma actım...
    gorebılıyorum ustune gelıp tıkladıgımda
    sıfre ıle ekran gelıyor
    kaydet iptak v.s hepsını denedım orayı gecmedı..
    fakat kablolu ethernetten baglanıyor sorun yok
    bır yerde hata var ama nerde onuda cozersem sorun kalmıayacak --
  • oglen ugrastımdı olmadıdı
    sımdı geldım bu sefer kablosus baglandım dosyaları geldım tıkladım oynattı..
    sımdı sorun yok kablosus olarak dosyalrın hepsını video-müzik sorunsuz oynatıyor
    -_,,-
    guzel miş kablosus bir sinema actım oynatıyor ..-_,,-
    demekkı cozulmeyen hersey zamanla ugrasınca cozuluyormus -_,,-
  • quote:

oglen ugrastımdı olmadıdı
    sımdı geldım bu sefer kablosus baglandım dosyaları geldım tıkladım oynattı..
    sımdı sorun yok kablosus olarak dosyalrın hepsını video-müzik sorunsuz oynatıyor
    -_,,-
    guzel miş kablosus bir sinema actım oynatıyor ..-_,,-
    demekkı cozulmeyen hersey zamanla ugrasınca cozuluyormus -_,,-

Sizin adınıza sevindim güle güle kullanın :))
  • Selam Arkadaşlar cihazı alalı 3 hafta oldu sanırım vatandan aldım bende 149 ytl ye şirkette deneme fırsatım olmadığı için evde baktım wirelles adaptörüm çalışmadı pc taktım ordada çalışmadı ertesi gün götürdüm piranhanın yerine sefaköy 5 yolda sorunu anlattım hemen ilğilendiler wirelles adaptörün hemen yenisi getirip verdiler eskiyi aldılar yenide problem yok çalışıyor cihazı açıkcası çok beğendim bu fiyata bu özelliklere tasarımıda güzel arkaya usb koysalarmış daha iyi olurmuş ama olsun mkv avi bir çoğunu denedim baya flim izledim güzel bir sıkıntı yok ben hdd yi harici alıp kullanıcam genel maksak daha iyi olur diye düşündüm istediğin yerde kullanırsın network ile ilğili bir sorum olacak.

bende net yok kapattım pcde wirelles adaptör var arkadaştan baglanıyorum ara sıra şimdi kendi pcmi kablosuz baglamayı denedim ama sorun çıkardı sistem xp nasıl çözerim bunu birde nete nasıl baglanıp bittorrenden flim indirecez.

• Arkadaşlar herkese selam;
    Bende bir film kolik olarak böyle bir medya oynatıcının fiyatını görünce hemen atladım ve vatandan satın aldım. Ancak herkesde olduğu gibi bendede baya bir hayal kırıklığı oldu. wdtv live kullanan birisi olarak daha üstün özellikler bekliyordum ama bazı konularda wd den geri olduğunu gördüm. Örneğin wdtvlive da; film klasörlerinin içerisine film afişi attığınızda klasör seçeneklerini ayarladığınızda afişli klasör gösterme özelliği var ve ben bu özelliğini çok beğeniyorum, diğer fark ise burdaki arkadaşlarında şikayet ettiği bazı mkv leri piranha açmıyoken wdtvlive açıyor. oprik çıkış wd de var piranhada yok ve ileri hızlı atlamalı sarma wd de var piranhada yok.

Şimdi gelelim benim yaşadığım sorunlara, sizlerden bazı konularda yardım talebim olacak;

1-Bir filmi açtığımızda x1,5..x32 şeklinde sardırmanın dışında daha hızlı sardırma yada bölüm atlatma nasıl yapılıyor bulamadım çözen varsa lütfen paylaşsın??
    2-Filmi izlerken kalan sürenin ne olduğunu nası anlarız?
    3-Ben bilgisayardan klasör paylaştırıp film izlemiyorum. ayrı bir hdd var ve burdaki filmleri izliyorum. bu nedenle Ağ bağlantısının önemni anlamadım. çok uğraştım ama yapamadım, bir gün güncelleme yapmak için lazım olacaktır yardımcı olursanız (adım adım lütfen) sevinirim???
    4-Digital ses seçenekleri ile ilgili cihazın kendi içinde bilgiler yok. 4 adet seçenek var ve hangisi stereo hangisi dts hangisi 5.1 sıralı yazarsanız sevinirim??
    5-Ben görüntüyü hdmi dan tv ye aktardım ama sesi coaxiyelden bose anfime taktım. 4. maddede dediğim gibi bilmediğimden deneme yanılmayla seçerek ses çıkışı yakaladım. ama sanırım 2 sinde çıkıyor 2 sinde ses çıkmıyor. fakat doğru sesi seçip seçmediğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar.

• herkeste olduğu gibi bendede baya bir hayal kırıklığı oldu demişsinde mesajları okumamışsın alan 50 kişiden hayal kırıklığı yaşayan bi seni gördüm :) makina hayal kırıklığı değil bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz mesajları okursan bende wd tv live kullanmış birisi olarak şunu demeliyim kıyas bile kabul etmez makina hızı ve işlevselliği olarak ;)
  • bılınmeyen yerını cozdukce makına guzellesıyor bence....
    benım fıkrımce guzel cıhaz gayet hızlı ve kullanıslı...
    bir sorunu varsa cozulur ayrı mesele
    sonucta paylasım yerı oldugu ıcın forumlar herkez bırbırıne yardımcı oluyor.....-_,,-
  • hdd takanlar ıcın sorum olacak ..
    hdd sınema v.s yuklu fazla bişi yok bugun ızle fısını sök
    ertesı gun acınca hdd format - iptal dıe cıkıyor bu normalmı sızdede varmı...hatta dün format attım bugun yine aynı..
    her elektrık acılısında hdd format ıptal sorması sacma geldı bana..sızınde bu sekılmı benımkınınmı ayarasız bır yerı var..??
     Piranha unique s type

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 3 Şubat 2011; 11:51:19 >
  • Yüzbaşım Sorduğum soruların cevabını verirsen eğer wd den daha iyi cihaz diyebilirim!!! bu sorunları çözdünmü? Ayrıca bütün sayfaları okumama rağmen ben bir çözüm bulanı görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekinger -- 3 Şubat 2011; 9:13:44 >
  • pek normal gibi görünmüyor ben format iptal diye bir şeye rastlamadım sadece ilk takıp açtığımda bir formatladı sonra bir daha birşeye rastlamadım.
  • Cihaz iyi herkes iyi dediği veya içinm yazmadım sadece kimsenin cihazdan dertli olmadığını anlatmaya çalıştım neyse ve sizin sorduğunuz şeyleriniçinde sorun olacak bir şey yok hızlı ileri sarma wd farklı olabilir ses çıkışı 2 çıkışta var diğerinde yok olabilir ilk 2 çıkış hdmi ile ilgili wifi ağ bağlantı ne işe yarar gibi bunlar bir sorun değil kanımca bizim bu makine iyi dememizin amacı bu fiyata sunduğu özellikler ve kalitesi ayrıca şu an hepsiburada sitesine bakarsanız cihazın 500 tl ye vararn fiyattan satıldığını görebilirsiniz biz 140 tl ye aldık
    ...

quote:

Orijinalden alıntı: thekinger

Yüzbaşım Sorduğum soruların cevabını verirsen eğer wd den daha iyi cihaz diyebilirim!!! bu sorunları çözdünmü? Ayrıca bütün sayfaları okumama rağmen ben bir çözüm bulanı görmedim.

• quote:

Cihaz iyi herkes iyi dediği veya içinm yazmadım sadece kimsenin cihazdan dertli olmadığını anlatmaya çalıştım neyse ve sizin sorduğunuz şeyleriniçinde sorun olacak bir şey yok hızlı ileri sarma wd farklı olabilir ses çıkışı 2 çıkışta var diğerinde yok olabilir ilk 2 çıkış hdmi ile ilgili wifi ağ bağlantı ne işe yarar gibi bunlar bir sorun değil kanımca bizim bu makine iyi dememizin amacı bu fiyata sunduğu özellikler ve kalitesi ayrıca şu an hepsiburada sitesine bakarsanız cihazın 500 tl ye vararn fiyattan satıldığını görebilirsiniz biz 140 tl ye aldık
    ...

quote:

Yüzbaşım Sorduğum soruların cevabını verirsen eğer wd den daha iyi cihaz diyebilirim!!! bu sorunları çözdünmü? Ayrıca bütün sayfaları okumama rağmen ben bir çözüm bulanı görmedim.

Bir ürünün fiyatının pahalı olması o ürünün kaliteli yada kullanışlı olduğu anlamını taşımaz. Ben bir ürünü alırken özelliklerine ve performansına göre değerlendiririm. Bu ürünün çalıştırdığı formatlar arasında MKV yazılı iken bazı mkv formatlarını çalıştırmıyor olması benim için "Hayal Kırıklığı" dır. 2009 yılından bugüne bir güncelleme yapılmamış olmasıda ayrıca ne kadar ilgisiz ve kalitesiz bir marka olduğunun göstergesidir.

Telefonle teknik destek dedikleri yeri aradığımda sürekli sorduğunuz sorunun cevabını piranha@destek.com da bulabileceğinizi biliyomusunuz demesine rağmen bu cihazla ilgili tek bir harf bile yazmaması, teknik destekdekilerle görüştüğümde ürünle ilgili hiçbirşey bilmiyor olması ve ilkkez sizin böyle bir şikayetiniz var demeside ne kadar dandik bir marka olduğunun tescili olmuştur benim için.

Ben şahsen arkasında ciddi bir destek olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. maalesef ülkemizde müşteri memnuniyeti kapsamında belli başlı markalar dışında destek yeterl değil. bu nedenle bu ürün pahalıda olsa karşımda muhatap bulamamış ve sorunlarımı çözememiş olmam benim için oldukca "Hayal Kırıklığı" yaratmıştır.

Ürünü 3 haftadır kurcalıyorum ve sorularıma kendim cevap bulamadım. Muhtemelen böyle bir özelliğide yok. Teknik destekdekilerde bilmiyor. Ürünü iade etmek için gereken süreyi kaçırdım. En fazla faydayı sağlayacak şekilde kullanmaya çalışacağım.

Bu üründe 5.1 analog ses desteğinin olması çok önemli değil çünkü özellikle tiz seslerde çatlama ve cızırtı yapıyor. Ben Bose marka reseever kullanıyorum ve dünyanın en kaliteli ses veren ürünlerinden birisidir. Coaxsiyel bağladım yine cızırtılı geşdi tv den optik bağladım yine yaptı. Boseye hertürlü ince ayarı yaptım ama özellikle 6 ch filmlerde çok ciddi cızırtılar var.

Sonuç olarak benim kanaatim bu üründen pek çok memnun değilim. bazı beklentilerimi karşılamadı.
    Madem 500 tl ye satılıyor piyasada ve o kadar değerli bir ürün; 250 TL verene hemen satarım...

• quote:

1-Bir filmi açtığımızda x1,5..x32 şeklinde sardırmanın dışında daha hızlı sardırma yada bölüm atlatma nasıl yapılıyor bulamadım çözen varsa lütfen paylaşsın??
    2-Filmi izlerken kalan sürenin ne olduğunu nası anlarız?
    3-Ben bilgisayardan klasör paylaştırıp film izlemiyorum. ayrı bir hdd var ve burdaki filmleri izliyorum. bu nedenle Ağ bağlantısının önemni anlamadım. çok uğraştım ama yapamadım, bir gün güncelleme yapmak için lazım olacaktır yardımcı olursanız (adım adım lütfen) sevinirim???
    4-Digital ses seçenekleri ile ilgili cihazın kendi içinde bilgiler yok. 4 adet seçenek var ve hangisi stereo hangisi dts hangisi 5.1 sıralı yazarsanız sevinirim??
    5-Ben görüntüyü hdmi dan tv ye aktardım ama sesi coaxiyelden bose anfime taktım. 4. maddede dediğim gibi bilmediğimden deneme yanılmayla seçerek ses çıkışı yakaladım. ama sanırım 2 sinde çıkıyor 2 sinde ses çıkmıyor. fakat doğru sesi seçip seçmediğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar.

Ürünü beğenmeminize şaşırdım tabiki kişisel birşey beklentileriniz yüksek olabilir beklentileriniz yüksek iste zaten gidin Dune Bd veya Popcorn C-200 gibi ürünlere bakın bu ürünü alanların çoğu benim gibi analog ses çıkışından dolayı alıyor optik destekli bir ses sistemim olsaydı zaten WD alırdım adam akıllı bir optik ses sistemi aldığınız zaman en az WD ile birlikte 1000 lirayı bulabiliyor bu gerçekten yüksek bir maliyet kaldi ki WD nin bile açamadığı filmler oluyor MKVFix programıyla bu problemde çözüldü sorularınıza gelince bildiklerimi yanıtlayayım.

1. Böyle bir özelliği yok atlamalı sardırma yapmıyor 32x e kadar hızlı sardırma yapabiliyor.
    4. Coaxial bağlıyorsanız 5.1 için Spdif Raw seçmeniz gerekiyor diğerlerini deneyecek HDMI bağlantılı anfim olmadığı için birşey diyemiyorum.
    5.4. maddede cevap verildi.

• cihaz guzel hızlı ben ethernetten kablo bagladım modeme 20 mt...pc den paylasıma actıgım dosyaları cok hızlı sekılde dolasık dınlıyorum veya ızlıyorum..
    pc ye baglnınca hdd ye bıle gerek kalmıyor kısacası
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.