Şimdi Ara

Piranha unique s type (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramazan.K

quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

Model nosu nedir tam olarak?

Piranha Unique S Type Full Hd(1080p) Media Player

Hepsiburada ( İndirimde 268,10 TL KDV Dahil )
    Hepsiburada'ya Git

GittiGidiyor ( 403,90 TL KDV Dahil )
    GittiGidiyor'a Git

Eksen Bilgisayar ( 221,59 TL Kdv Dahil ) ( Havale/EFT/Kapıda Nakit Ödeme : 195,00 TL Kdv Dahil )
    Eksen Bilgisayar'a Git

Yolla Sepete ( 338,90 TL Kdv Dahil )
    Yolla Sepete Git

Not: Bu sitelerin hiçbirinden daha önce alışveriş yapmadım güvenilirliği nasıldır bilmiyorum.

Eksen ve hepsiburadaya güvenebilirsin. Gitti gidiyor'da da onay vermezsen ödeme gerçekleşmez zaten. Yolla sepeteyi tanımıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 10 Şubat 2011; 15:19:32 >

• ekseni tavsiye ederim , hemde en ucuz orada hepsiburada dan uzak durun
  • quote:

quote:

Hepsiburada'ya Git

GittiGidiyor'a Git

Eksen Bilgisayar ( 221,59 TL Kdv Dahil ) ( Havale/EFT/Kapıda Nakit Ödeme : 195,00 TL Kdv Dahil )
    Eksen Bilgisayar'a Git

Yolla Sepete Git

Not: Bu sitelerin hiçbirinden daha önce alışveriş yapmadım güvenilirliği nasıldır bilmiyorum.

bu alete bu kadar para verilir mi hiç ya. daha geçen 150ye verdiler. ellerinden çıkarıp bitirmek için. 400tl değer biçen bile olmuş resmen komedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

quote:

Hepsiburada'ya Git

GittiGidiyor'a Git

Eksen Bilgisayar'a Git

Yolla Sepete Git

bu alete bu kadar para verilir mi hiç ya. daha geçen 150ye verdiler. ellerinden çıkarıp bitirmek için. 400tl değer biçen bile olmuş resmen komedi.

HD ve analog 5.1 çıkışıyla şu anda alternatifsiz ve ayrıca arkadaşımda WD var ve aynı filmi aynı tv üzerinde denedik, bunun görüntüsü daha canlı.

• quote:

quote:

quote:

Hepsiburada'ya Git

GittiGidiyor'a Git

Eksen Bilgisayar'a Git

Yolla Sepete Git

wd popcorn vs gibi pahalı cihazlarla mevcut 5.1 analog sistemlerden ses almak icin 200 tl lik playvision dekoderi alman gerekiyor, bu cihaz dahili olarak analog çıkışından dts ac3 sesleri cozup elimizdeki ucuz ses sistemlerine veriyor! Piyasada bunu yapan tek player, dahili HDD takabilme wireless zimbirtisi torrent, kart okuyuculari gibi artilarida var. 400 tl tabiki etmez ama sadece 5.1 analog icin bile minimum ederi 250tl dir bence.
    Ayrica wdtv live kullanıyorum o cok daha kullanıcı dostu bir cihaz ama bu benim gibi işi bilenlere daha iyi.

• analog ses vermesi elbette artısı. fakat sonucta piranha. o yüzden bende 150ye bulsam alırım ama 250 - 300 felan hayatta vermem bu markaya.
  • quote:

analog ses vermesi elbette artısı. fakat sonucta piranha. o yüzden bende 150ye bulsam alırım ama 250 - 300 felan hayatta vermem bu markaya.

Biz de zaten 150TL.ye bulduk,öyle aldık...
  • merhaba arkadaşlar ggde 179liraya suanda bu aletten var almayı düşünüyorum fakat kullanan arkadaslar varsa harici olarak taktıgımız flash bellek yada harici hdd içindeki verileri direk cihazın içine(dahili hddye) kopyalayabiliyormuyuz yoksa illa pcye baglamamız gereklimi ?

http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-UNIQUE-S-TYPE-MEDIA-PLAYER_W0QQidZZ35466150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabribir -- 14 Şubat 2011; 14:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabribir

merhaba arkadaşlar ggde 179liraya suanda bu aletten var almayı düşünüyorum fakat kullanan arkadaslar varsa harici olarak taktıgımız flash bellek yada harici hdd içindeki verileri direk cihazın içine(dahili hddye) kopyalayabiliyormuyuz yoksa illa pcye baglamamız gereklimi ?

http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-UNIQUE-S-TYPE-MEDIA-PLAYER_W0QQidZZ35466150

Harici bellekten veya Usb disk'ten cihazın kopyalama menüsünden kopyalayabilirsin bilgisayara bağlamana gerek yok.

• güzel bir cihaz gayet hızlı....
    usb dvd bagladım calısıyor normal....
    sadece arkasında usb cıkısı yok onuda kendim baglacam olmassa...
    ethernet kablosu ile pc agı cok rahat oluyor pc baglanıp ıstedıgım fılm muzık dınlıyorsun sankı kendı ıcınde gıbı..--,,-
    bence deger multımedya canavarı --,,,-
  • Yok mu bu sorunun cevabını bilen?

DVD Playerıma ait 5.1 ses sistemi amfisi playerda olduğu için bağlasam da ses alamıyorum. Bana en ekonomik ve bu aletle çalışabilecek amphili ses sistemi lazım. Ne almalıyım ki işimi görsün. Yoksa amphi mi almak zorundayım.
  • quote:

Yok mu bu sorunun cevabını bilen?

DVD Playerıma ait 5.1 ses sistemi amfisi playerda olduğu için bağlasam da ses alamıyorum. Bana en ekonomik ve bu aletle çalışabilecek amphili ses sistemi lazım. Ne almalıyım ki işimi görsün. Yoksa amphi mi almak zorundayım.

Malsef Piranha'nın üzerinde Anfi olmadığı için anfisiz hoparlör bağladığınızda çalışmayacaktır veya hoparlöre bağlı olarak çok düşük/cılız bir ses çıkacaktır yukarıda mesajları takip ederseniz bu konu daha önce denendi ve sonuç iyi değil.Tavsiye hoparlör olayına gelince

Tavsiyelerim

MICROLAB X14 5+1 SPEAKER 277,00 TL
    EDIFIER M3500 5+1 SPEAKER 172,00 TL
    Logitech Z-5500 505W 5+1 Dijital Speaker 800-850 Civarı

3 Tane hoparlör var aklımda benim terciğim 5 yıllık Microlab A6662 kullanıcısı olarak Microlab alman Edifier hakkında bi bilgim yok fakat seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum para konusunda sıkıntı yok biraz iyisini alırım dersen tartışmaya gerek yok Logitech al ama biraz pahalı + O hoparlörde Optik çıkış var diğer şekildede bağlarsın fakat piranha'da optik çıkış olmadığı için o hoparlörü almak biraz mantıksızlık olur tercih senin sorun olursa yanıtlarım.

• bendede aynı durum var yaw
  • quote:

quote:

Malsef Piranha'nın üzerinde Anfi olmadığı için anfisiz hoparlör bağladığınızda çalışmayacaktır veya hoparlöre bağlı olarak çok düşük/cılız bir ses çıkacaktır yukarıda mesajları takip ederseniz bu konu daha önce denendi ve sonuç iyi değil.Tavsiye hoparlör olayına gelince

Tavsiyelerim

3 Tane hoparlör var aklımda benim terciğim 5 yıllık Microlab A6662 kullanıcısı olarak Microlab alman Edifier hakkında bi bilgim yok fakat seni yarı yolda bırakacağını sanmıyorum para konusunda sıkıntı yok biraz iyisini alırım dersen tartışmaya gerek yok Logitech al ama biraz pahalı + O hoparlörde Optik çıkış var diğer şekildede bağlarsın fakat piranha'da optik çıkış olmadığı için o hoparlörü almak biraz mantıksızlık olur tercih senin sorun olursa yanıtlarım.

Çok teşekkürler. Microlab kullanmadım ama nedense hep sıcak bakmışımdır. Logitech ve creative'in ardından gelebilecek bir speaker bence de. Burdaki sorum şu. Dolby DTS yada AC3 dekodere ihtiyacım yok dimi? Yoksa yanılıyor muyum? z5500 benim için gereksiz olur zira teknolojinin hızına ayak uydurmk mümkün değil ve fiyatı bence hak ettiğinden biraz fazla. Kaliteli olabilir ama bence fiyatını haketmiyor. Microlab X23'de var o konuda ne dersin?

• merhaba arkadaşlar

aranızda dahili harddisk takıp torrent indirme olayını deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birathere -- 23 Şubat 2011; 23:46:04 >
  • quote:

quote:

quote:

Tavsiyelerim

Çok teşekkürler. Microlab kullanmadım ama nedense hep sıcak bakmışımdır. Logitech ve creative'in ardından gelebilecek bir speaker bence de. Burdaki sorum şu. Dolby DTS yada AC3 dekodere ihtiyacım yok dimi? Yoksa yanılıyor muyum? z5500 benim için gereksiz olur zira teknolojinin hızına ayak uydurmk mümkün değil ve fiyatı bence hak ettiğinden biraz fazla. Kaliteli olabilir ama bence fiyatını haketmiyor. Microlab X23'de var o konuda ne dersin?

Rica ederim... X23'ün bass perfornansını pek beğenmiyorlar forumdada konu var + Dts hakkında bir yazı göremedim istersen tekrar araştır.

• Bugün hepsini inceledim. Hiç de tatmin edici değil. Z5500'ü de gördüm. O inanılmazdı. Fakat yeni serileri pek önermiyorlar...
  • arkadaşalar bu cihazın hdd ile bir sorunu var gibi görünüyor,ben cihaza samsung 320 gb hdd taktım ve cihazla format atmak istedim formata başlar gibi yapıyor ve takılyor,bazen (nadir olarak)formatı tamanlıyor.zaten hardisk formatlı olduğu için bt ve samba doyalarını hdd ye kurulumunu yaparak hdd kulalanıla biliyor.(bu dosyalar zannedersem flas rom da var. cd sinde usb klasörünün içindede var) cihazı kapatıp biraz ara verip de tekrar açtığınız da piranha logosundan sonra "hdd1plugin" (sol üst kösede) yazısı bazen geç çıkıyor ozaman filimler de 0I hatası veriyor diğer filme atlama yapıyor yada okumuyor vs. "hdd1pluin" yazısı bazen çıkmıyor o zamanda format ekranı çıkıyor.Benim bu durum çok canımı sıktı ve önceki mesajlar da drexel isimli arakdaşın bir çin sitesinde vermiş olduğu firmware yi cihaza yükledim ve sonuç, piranha logosundan sonra cihaz açılmadı.sevise gönderdim saolsun servis flas ı tekrar yükleyip gönderdi (servisi bence çok sistemli çalışıyor) kısaca arkadaşlar bu sorunu cihazın iki kere bazen üçkere açıp kapatarak giderebiliyorum.benim yaşadığım soruna benzer sorunlar yaşayan arkadaşarın olduğunu gördüm.olay samsung hdd kaynaklı olabilirmi ? yoksa yazılımsan mı ,donanımsalmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: boykan

arkadaşalar bu cihazın hdd ile bir sorunu var gibi görünüyor,ben cihaza samsung 320 gb hdd taktım ve cihazla format atmak istedim formata başlar gibi yapıyor ve takılyor,bazen (nadir olarak)formatı tamanlıyor.zaten hardisk formatlı olduğu için bt ve samba doyalarını hdd ye kurulumunu yaparak hdd kulalanıla biliyor.(bu dosyalar zannedersem flas rom da var. cd sinde usb klasörünün içindede var) cihazı kapatıp biraz ara verip de tekrar açtığınız da piranha logosundan sonra "hdd1plugin" (sol üst kösede) yazısı bazen geç çıkıyor ozaman filimler de 0I hatası veriyor diğer filme atlama yapıyor yada okumuyor vs. "hdd1pluin" yazısı bazen çıkmıyor o zamanda format ekranı çıkıyor.Benim bu durum çok canımı sıktı ve önceki mesajlar da drexel isimli arakdaşın bir çin sitesinde vermiş olduğu firmware yi cihaza yükledim ve sonuç, piranha logosundan sonra cihaz açılmadı.sevise gönderdim saolsun servis flas ı tekrar yükleyip gönderdi (servisi bence çok sistemli çalışıyor) kısaca arkadaşlar bu sorunu cihazın iki kere bazen üçkere açıp kapatarak giderebiliyorum.benim yaşadığım soruna benzer sorunlar yaşayan arkadaşarın olduğunu gördüm.olay samsung hdd kaynaklı olabilirmi ? yoksa yazılımsan mı ,donanımsalmı ?

arkadas bende hdd ıle cok sorun yasadım...playerı aldım 3-5 gun sonra hdd sıparısı verdım samsung 320 takdım gelınce doldurdum fazlada dııl 2 gun format ıstedı yapıyorsun bakıyorsun her gun format ıstıyor yoksa tanımıyor hdd yı...dedım gelen hdd arızalı die samsung gonderdım ist gıt gel 15 gun gectı geldı yıne aynı 2 gun sonra yıne hdd okumuyor format ıstıyor..
    kafam bozuldu hıc hdd yı kullanamadım kısacası 80 kusur hdd yıe para verdım..bugun sokup hdd arızalımı dıe masa pc ye takıp sadece samsıung 320 yı uzerıne xp kurdum aksama kadar ac kapa sorun yaratmadı hıc...
    dusundum player hdd ıle uyumlu calısmıyor..
    aynı sorunu sızde yasamısınız yazdıgınıza gore....fakat cıhazı servıse gonderıp sorunu duzeltmısınız sorun cozulmus
    cıhazı hdd ıle mı gonderdınız servıse..
    bende gondereyım olmassa servısten gıt gel zaman alıyormu cok..
    mesala hdd yı gonderdım samsung ist gıt gel 15 gunu buldum hdd de sorun yok die gerı geldı..
    bılgı verırsenız
    hatta hdd aldıgıma pısman oldum bu cıhaza kısacası aynı sızdekı sorun bendede oluyor..bazen gorouyor bazen gormuyor hdd bazen format atıyor bazen atmıyor ac kapa..
    bırde cıhazı kac gundur kullanıyorsunuz flas yenıden yuklendıkten sonra...cunku hatayı gunkuk veya en fazla 2 gunde yapıyordu sızın kac gundur hata yapmadan calsıyor sımdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 26 Şubat 2011; 1:47:22 >

• @boykan

IO hatasını bende aldım samsung 500 8mb 5200rpm harddiskte. Yanlız bu problem piranha'ya özgü deil forumu incelerseniz bazı playerlarda aynı sorunun olduğunu görürsünüz bu yüzden üreticiler uygun harddisk listesi yayınlıyorlar. Ben ise çareyi Kutu alarak çözdüm Film seyredeceğimde getirip takıyorum ne takılma ne de problem sizde bu şekilde çözebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.