Şimdi Ara

Piranha unique s type (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı mkv filmlerde ses geliyor ama görüntü gelmiyor. bu sorunu mkv merge programlarını kullanarak çözüyordum. ancak son zamanlarda sanırım yeni codecler nedeniyle mux yapsamda sorunu çözemedim. acaba piranhanın codec güncellemesi varmı yada gğncelleyen varmı? ben netten araştırdım bulamadım. benim gibi sorun yaşayanlar varsa bu soruna bir el atalım. yaşamayanlarda zaten yakında bu sorunla karşılacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Dün akşam Seagate 500 GB (16 mb Cache 7200 rpm) harddisk'i bağladım.
    Torrent'ten 7 - 8 link attım ve bıraktım. Sabah baktım download'a devam.
    Birde mkv (35 gb) boyutunda Demir Adam 2 filmini açtım ileri - geri sardım,
    dil değiştirdim kurcaladım. Aynı zamada da indirmeye devam ettim en ufak bir sorun yaratmadı.
    Torrent'ten dosya indirme çok iyi. Elektrikten tasarruf:))
    Tavsiye ederim......

hdd den 2.5" büyük ihtimal . cihazı açıp kapatınca herhangi bir (format ekranı çıkması,cihazın hdd okumasında sorun çıkartması,IO hatası gibi..) problem yaşarsan veya yaşamazsan bizide bilgilendirirsen memnun olurum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boykan

quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Dün akşam Seagate 500 GB (16 mb Cache 7200 rpm) harddisk'i bağladım.
    Torrent'ten 7 - 8 link attım ve bıraktım. Sabah baktım download'a devam.
    Birde mkv (35 gb) boyutunda Demir Adam 2 filmini açtım ileri - geri sardım,
    dil değiştirdim kurcaladım. Aynı zamada da indirmeye devam ettim en ufak bir sorun yaratmadı.
    Torrent'ten dosya indirme çok iyi. Elektrikten tasarruf:))
    Tavsiye ederim......

hdd den 2.5" büyük ihtimal . cihazı açıp kapatınca herhangi bir (format ekranı çıkması,cihazın hdd okumasında sorun çıkartması,IO hatası gibi..) problem yaşarsan veya yaşamazsan bizide bilgilendirirsen memnun olurum kardeşim.

Evet 2,5 inch harddisk bağladım. Kendimce altına birde usb fan ekledim ısınmasın diye.
    Yaklaşık 24 saattir aralıksız indiriyor. Hatta az önce yeni linkleri ekledim.
    Harddiski taktığımdan beri sadece 2 dakika kapatıp açtım o kadar.
    Deneyebildiğim her yeni şeyi mutlaka yazarım. İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 9 Mart 2011; 20:12:30 >

• 2,5" bilgisini hiçbir sitede bulamamıştım, bilgilendirme için teşekkürler 1 TB 16MB bellekli Seagate var 120 TL'ye sanırım bu iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac

2,5" bilgisini hiçbir sitede bulamamıştım, bilgilendirme için teşekkürler 1 TB 16MB bellekli Seagate var 120 TL'ye sanırım bu iş görür.

Fiyat çok iyi nereden alacaksınız?
  • quote:

2,5" bilgisini hiçbir sitede bulamamıştım, bilgilendirme için teşekkürler 1 TB 16MB bellekli Seagate var 120 TL'ye sanırım bu iş görür.

2,5" 1tb 16mb dahili hdd 120 tl bunda bir yanlışlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boykan

quote:

2,5" 1tb 16mb dahili hdd 120 tl bunda bir yanlışlık var.

Ben Seagate'in 500gb (16 mb cache - 7200 rpm) harddiskini 122 tl /9 taksite aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

http://www.aliexpress.com/product-gs/316864635-Freeshipping-Thomson-E8-RCA-L10T-BT-Enhanced-high-definition-player-598-wholesalers.html

İşte media player bu. Thomson E8 RCA L10T BT Enhanced. Birebir piranha media playerla özellikleri(renginin gri olması dışında) örtüşüyor, bunun yanında şu sitede 2010 haziran ayına ait güncelleme de var. Google translate saolsun

http://www.wistarmedia.com/en/download/index.asp
    http://www.rcamedia.com.cn/Download.asp?Page=2&sort=&KeyWords=

Piranha ya mail attım cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Onu geçtim üretici olarak yazdıkları Wistar ada attım onlardan da cevap gelmedi. Bu güncellemeleri kendi aletinde deneyip bize sonuçları verecek babayiğit aranıyor Kendim yapamadım tırsıyorum

6 kanal ses çalışmadığından ve nasıl olsa servise göndereceğim için bu linkteki firmware i kurdum. Mavi bir ekran açıldı ve başarıyla kurdu. Ama malesef şimdi açılmıyor cihaz. Daha doğrusu baştaki piranha yazısında takılıyor, ekranda sadece o yazı var.

CD deki dosyalar sanırım eklenti dosyaları. Sistem güncelleme dosyasının uzantısı img. Resetleme de işe yaramadı. Orjinal firmware e geri dönmem lazım, olmadı servise göderirim.

• kardeş keşke kurmasaydın daha önce rca denen çin sitesinden o firmware yi ben kurduğumu söylemiştim keşke sende wistar ın sitesindeki firmware yi kursaydın hiç olmasa denemiş olurduk.ama üzülme piranha logo su çıkıyorsa servis firmwareyi tekrar yüklüyor
    ve cihaz çöpe gitmiyor.başka bir forumda egraat için yanlış firmware yüklemesinden sonra tekrar (iki pini kısadevre ederek)cihazın firmwaresinin tekrar yüklemesi ile ilgili bir yazı okumuştum.bu cihaz içinde bir yolu var ama bunu servisten başka bilen şu an için yok.
    ve ortada orjinal firmwaresi yok.destek çok kötü.yalnız servise göderirken arıza formu düzenle ve kargo parasını öde yoksa servis ürünü almıyor (aslında alması lazım)istersen müşteri himetleriyle bir görüş çünkü ben çok sıkıntı yaşadın teslimatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boykan -- 10 Mart 2011; 23:38:46 >
  • Codec güncelleyen yokmu?
  • bizden baska hdd sorunu yasayan olmadı cıhazda..samsung 2,5 no 320 gb hdd aldık kullanamadık hdd bosta duruyor..hergun format ıstedı takıldıktan elektrııgını kesıyorsun ertesı gun acıyorsun hddd tanınmıyor format ıster
    hdd bosuna almsı oldum..elımde kaldı lazım olan bıri olsada versem..
    su an ethernetten baglı pc ye sorunsuz ızlıyorum..
  • Ben hdd problemi yaşamadım. Özellikle Seagate 7200 rpm ve 16 mb
    cache olanını tercih ettim.Problem olacakmı diye kastım ama olmadı.
    Şimdi altına soğutmak için fan taktım ve 24 saat açık torrentten indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 14 Mart 2011; 15:27:53 >
  • 320 gb samsung hdd lerde uyumsuz sanırım bu cıhaz....
    bir arkadasda aynı sorunu yasadı benım gıbı forumda onunda aynı hdd sı 320 gb samsung..
    o kadar para verıp hdd aldık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros7777

quote:

Orijinalden alıntı: drexel

http://www.aliexpress.com/product-gs/316864635-Freeshipping-Thomson-E8-RCA-L10T-BT-Enhanced-high-definition-player-598-wholesalers.html

İşte media player bu. Thomson E8 RCA L10T BT Enhanced. Birebir piranha media playerla özellikleri(renginin gri olması dışında) örtüşüyor, bunun yanında şu sitede 2010 haziran ayına ait güncelleme de var. Google translate saolsun

http://www.wistarmedia.com/en/download/index.asp
    http://www.rcamedia.com.cn/Download.asp?Page=2&sort=&KeyWords=

Piranha ya mail attım cevap vermeye bile tenezzül etmediler. Onu geçtim üretici olarak yazdıkları Wistar ada attım onlardan da cevap gelmedi. Bu güncellemeleri kendi aletinde deneyip bize sonuçları verecek babayiğit aranıyor Kendim yapamadım tırsıyorum

6 kanal ses çalışmadığından ve nasıl olsa servise göndereceğim için bu linkteki firmware i kurdum. Mavi bir ekran açıldı ve başarıyla kurdu. Ama malesef şimdi açılmıyor cihaz. Daha doğrusu baştaki piranha yazısında takılıyor, ekranda sadece o yazı var.

CD deki dosyalar sanırım eklenti dosyaları. Sistem güncelleme dosyasının uzantısı img. Resetleme de işe yaramadı. Orjinal firmware e geri dönmem lazım, olmadı servise göderirim.

Umarım Piranha teknik servisle sorun yaşamazsınız...

• şu an atılabılır guncel bir yazılım olmadıgından rasgele yazılım atmamalıyız..
    dedıgınız gıbı servisle sorun yasanabılır..
  • Cihazı aldığım fiyata (149 TL) istanbulda elden satıyorum almak isteyen varsa temasa geçebilirler. Vatan bilgisayarın kampanyasından almıştım. Henüz 1 aylık falan sanırım. Faturası kurusu cd si kabloları herşeyiyle sıfır gibi vericem. Cihazın bir problemi yok ben,m izlediğim mkv leri açmadığı için satıyorum.
  • Arkadaşlar
    Kendi CD' sinin içindeki yamaları kuran veya ne işe yaradığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

şu an atılabılır guncel bir yazılım olmadıgından rasgele yazılım atmamalıyız..

Tekrar merhaba, servis bana şöyle bir cevap gönderdi. Sizce ne yapabilirim? 80 tl istiyor...Cihazın ses çıkışları kendiliğinden bozuldu, gerçekten benimle hiç bir ilgisiyok bu hatanın.
    Ben de firmware deneyeyim dedim (daha önce denendiğini bilmiyordum) ve logoda takılıyor cihaz. Boykan arkadaş servisin anlayışlı çıktığını ve ücret almadığını söylemişti.
    Siz olsanız nen yapardınız?

[80] TL (KDV DAHİL) ücret düşülmüştür.

Servis İşlemleri:

Parça Ücretli SİSTEM YENİDEN KURMA 1 Ad

Açıklama1:
    HATALI GÜNCELLEME. * Ü201: 22.03.2011 ÜCRETLİ SERVİS HİZMETİ VERİLECEK - MAİL ATILDI.

Belirtilen Arıza:
    GENEL BAKIM...

Açıklama2:

T109: HATALI KULLANIM. SORUN G

Lütfen, ödeme onayını olumlu veya olumsuz, en geç 3 iş günü içersinde
    (e-posta veya faks yoluyla) bize bildiriniz.
    (Banka hesap bilgileri için en alttaki D maddesine bakınız.)

• sayın albatros7777 kardeşim arıza bildirm formuna firmware yüklediğini yazmışmıydın?zannedersem cihazın içinde ses çıkışlarının orada küçük bir ayrı kart var (5.1 dekoderi olabilir) sen hoparlör jac larını takarken kısadevre yaptırmış olup bu kartı yakmış olabilirsin.servis bu ücereti ona istiyor olabilir veya komple anakart değişimide ihtimaller arasında.bana kalırsan sadece firmware yüklesinler tekrar ücret al.belki de ücret almazlar.2 kanal ses kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros7777

quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

şu an atılabılır guncel bir yazılım olmadıgından rasgele yazılım atmamalıyız..

Tekrar merhaba, servis bana şöyle bir cevap gönderdi. Sizce ne yapabilirim? 80 tl istiyor...Cihazın ses çıkışları kendiliğinden bozuldu, gerçekten benimle hiç bir ilgisiyok bu hatanın.
    Ben de firmware deneyeyim dedim (daha önce denendiğini bilmiyordum) ve logoda takılıyor cihaz. Boykan arkadaş servisin anlayışlı çıktığını ve ücret almadığını söylemişti.
    Siz olsanız nen yapardınız?

[80] TL (KDV DAHİL) ücret düşülmüştür.

Servis İşlemleri:

Parça Ücretli SİSTEM YENİDEN KURMA 1 Ad

Açıklama1:
    HATALI GÜNCELLEME. * Ü201: 22.03.2011 ÜCRETLİ SERVİS HİZMETİ VERİLECEK - MAİL ATILDI.

Belirtilen Arıza:
    GENEL BAKIM...

Açıklama2:

T109: HATALI KULLANIM. SORUN G

Lütfen, ödeme onayını olumlu veya olumsuz, en geç 3 iş günü içersinde
    (e-posta veya faks yoluyla) bize bildiriniz.
    (Banka hesap bilgileri için en alttaki D maddesine bakınız.)

Duruma üzüldüm açıkçası. Umarım bu durumdan en az zararla kurtulursunuz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.