Şimdi Ara

Piranha unique s type (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf fw yüklemesine 80 tl istiyorsa ben servisi izninizle kınamak istiyorum.bu cihazla ilgili ilk topik açıldığında "piranha teknik destek" nikli bir arkadaş burada cevap yazmıştı ne hikmetse o arkkadaş cihaz problemlerle dolu olduğu içinmidir nedir bir daha görünmedi.neyse bu bize bir ders olsun,ürün desteğinin ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boykan

sayın albatros7777 kardeşim arıza bildirm formuna firmware yüklediğini yazmışmıydın?zannedersem cihazın içinde ses çıkışlarının orada küçük bir ayrı kart var (5.1 dekoderi olabilir) sen hoparlör jac larını takarken kısadevre yaptırmış olup bu kartı yakmış olabilirsin.servis bu ücereti ona istiyor olabilir veya komple anakart değişimide ihtimaller arasında.bana kalırsan sadece firmware yüklesinler tekrar ücret al.belki de ücret almazlar.2 kanal ses kullan.

Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Arıza bildirim formuna ses sorunu olduğu için güncelleme yaptığımı ve çalışmadığını yazmıştım.
    Kısa devre meselesine gelince benden kaynaklanan birşey olduğunun düşünmüyorum. Diyelim ki kısa devre olmuş, garantisi devam eden üründen böyle bir hata için ücret istenmemesi gerekirdi bence.

Ben yine de 80 TL nin ne için alındığını sorayım. Ses için alınacaksa ve firmware hatası düzeltilmiş ise ödeme yapmayı düşünmüyorum.
    Uzlaşamazsam önce Vatan Bilgisayarla görüşüp tüketici mahkemesine bile başvurabilirim.

• quote:

sırf fw yüklemesine 80 tl istiyorsa ben servisi izninizle kınamak istiyorum.bu cihazla ilgili ilk topik açıldığında "piranha teknik destek" nikli bir arkadaş burada cevap yazmıştı ne hikmetse o arkkadaş cihaz problemlerle dolu olduğu içinmidir nedir bir daha görünmedi.neyse bu bize bir ders olsun,ürün desteğinin ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk.

80 tl yuh yani o kadar para alınan cihazın yarı fiyatı
    cihaz ne olursa olsun çökmelere karşı fabrika ayarlarına getirilebilmeli ,cihaz yanlış firmware hatası verip üstüne kurmamalıydı yada reset butonu olmalıydı yapılmamışsa firmware hatası,kullanıcı hatası ek ücret tuzağıdır bunlar
    maalesef geçmişte de teknik servisinin rezilliğini açıklamıştım alanlar ya anlamak istemediler ya da ucuz olduğu için aldılar bir gün ellerinde kalacağını belirtmiştim 2,el piyasası bile olamayacağını daha firmwarenin değil sürüm adı bile olmayan cihazın olası sorunlarla başbaşa kalacağını belirtmiştim anlayana.....wd,darkmania,egreat ve novatron gibi kaliteli cihazlar varken çin çakma işi piranhaya verecek olsaydım dilenciye sadaka niyetine verirdim en azından sevabına para boşa gitmemiş olurdu
    neyse alanlara şevkini kırmayalım güle güle kullansınlar

unutmayın sorunların en az olan cihaz marka belirtmeyeyim yukarıda saydığım herhangi bir marka olabilir sürekli firmware destekli cihaz alın pişman olmazsınız en azından geleceğe yönelik extra özellikler ve codec desteği ile yarı yolda bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 22 Mart 2011; 23:10:27 >

• arıza formuna firmware yüklediğini yazmış olman senin dürüstlügünden şayet yazmamış olsan idin belki ücret talep edilmeyecekti , fakat yanlış firmware yüklenmesi ürünü malesef garanti dışı bırakıyor ve böyle keyfi ücretlerle muhattap oluna biliyor.halbuki cihaz bence kötü bir cihaz değil arkasında destek olsa bence daha çok satabilir ve firmaya yeni modeller için talep bile gelebilir , mesala dark gibi....Firma nasıl bir anlayıs içinde anlamak zor buna destek sağlamak çok mu maliyet gerektiryor.cihazı üreten wistar ında destek konusunda piranhadan geri kalır yanı yok..adamlar sitelerine fw koymuşlar açıklama yok sürüm nosu yok hangi hataları düzelttikleri yok.
  • Ben satıyorum almak isteyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

analog ses vermesi elbette artısı. fakat sonucta piranha. o yüzden bende 150ye bulsam alırım ama 250 - 300 felan hayatta vermem bu markaya.

Biz de zaten 150TL.ye bulduk,öyle aldık...

Size pm den cevap yazamadım bitürlü, gsm numarasının onaylanması gerekiyor yazıp durdu o yüzden burdan cvp veriyorum;
    Cihazda hiçbir yamuk yok. aynı zamanda wd kullanıcısı olduğumuz için aynı özelliklerin olmamasından dolayı bazı hayal kırıklıkları yaşadım. zaten forumda daha önceki mesajlarımada bakarsan memnuniyetsizliğimin nedenleri var orda. Cihaz halen sıfır gibi. istersen aldığım fiyata vericem.

• arkadaşlar forumda dolaşırken "sistemtasarım" nickli bir arkadaşın vermiş olduğu bilgiyi burada paylaşmak istedim yorum aynen söyle:

"Yabancı markaların firmwareleri yüklenince cihazı kilitleyebilir.Sebebi ise bootcode versiyon farklılığından başlayarak firmwarelerde imza uygulaması konulmasından kaynaklı olabilecektir. "

yani piranhanın onayladığı fw dan başkası yüklenmemeli.
  • piranha sitesinde fw diye bir sey yoktur satacagini satti artik
  • Piranha Unique x Type Full HD Media Player'ı yaklaşık 3 hafta önceydi sanırım Vatan Bilgisayarın yaptığı indirimle 99 Tl'ye internet üzerinden aldım.Ürün yaklaşık 3.gününde UPS ile elime ulaştı.Ürünü kurdum,arayüzü gayet anlaşılır,başarılı.Maxtor'un 500 Gb'lık Harici Hard diskini bağladım.okuma hızı bence iyi.herhangi bir problem yaşarsam burada sizlerle paylaşırım ve ürün hakkında bildiklerimi belirtirim...
  • vatan da 149 tl den tekrar satışta.kaçıranlar 2 defa düşünerek alabilirler.
  • Torrent'ten indirirken şifre istiyor. Şifre yok ama yine de soruyor.
    Şifre ekranını nasıl geçeriz?
  • quote:

vatan da 149 tl den tekrar satışta.kaçıranlar 2 defa düşünerek alabilirler.

+1

Daha önce yanlış firmware yüklediğim için servis 80 tl istemişti. Sonra 40 tl ye düştü anlayış gösterip.
    Gidiş dönüş kargoları da 15 tl tutmuştu. Neyse ürün geldi çalıştırdım sorun giderilmişti. Ertesi gün ürün açılmadı.
    Elektrik gelmiyor cihaza. Şimdi yine göndereceğim. Akım korumalı prize bağlı diğer cihazlara birşey olmuyor da
    sadece buna oluyor. Anlamadım gitti. Kısacası TAVSİYE ETMİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Torrent'ten indirirken şifre istiyor. Şifre yok ama yine de soruyor.

belirli bir şifresi yok bildiğim kadarı ile rasgele birşeyler yaz geçmesi lazım.zaten bir defadan sonra kendi otomatik olarak şifre yazmadan giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros7777

quote:

vatan da 149 tl den tekrar satışta.kaçıranlar 2 defa düşünerek alabilirler.

+1

Daha önce yanlış firmware yüklediğim için servis 80 tl istemişti. Sonra 40 tl ye düştü anlayış gösterip.
    Gidiş dönüş kargoları da 15 tl tutmuştu. Neyse ürün geldi çalıştırdım sorun giderilmişti. Ertesi gün ürün açılmadı.
    Elektrik gelmiyor cihaza. Şimdi yine göndereceğim. Akım korumalı prize bağlı diğer cihazlara birşey olmuyor da
    sadece buna oluyor. Anlamadım gitti. Kısacası TAVSİYE ETMİYORUM.

gecmis olsun bu sorunlardan sonra yoruma gerek yok

• Ürünü sipariş ettim bakalım yarın elimde olur ona göre cevap yazarım size.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Torrent'ten indirirken şifre istiyor. Şifre yok ama yine de soruyor.

belirli bir şifresi yok bildiğim kadarı ile rasgele birşeyler yaz geçmesi lazım.zaten bir defadan sonra kendi otomatik olarak şifre yazmadan giriyor.

Bende öyle biliyorum hatta bugüne kadar öyle kullanıyordum.
    Dün tekrar şifre istedi. Ne yazdıysam kabul etmedi. Kurcalayacağız bakalım ne çıkacak.

Bir de almak isteyen arkadaşlar varsa ben tavsiye ederim. Çünkü orta halli bir
    Blue Ray oynatıcı bile daha pahalı. Kutu içeriğinden kablosuz adaptörü çıkması ve
    desteklediği formatlar bence avantaj. Aldığımdan beri açmadığı tek film olmadı.
    Sadece Samsung Wave 525'de çektiğim videoda ses alamadım o kadar.
    Bence bu fiyata uygun. Tek eksiği desteğinin kötü olması onuda henüz ben hissetmedim

• bende sipariş verdim ve de bu yazılanları okudum umarım problem olmaz
    bu kadar özellik arasında usb girişinin olmaması harici 2.5 hdd kullanamıyacağım anlamında mı oluyor cihaz sahipleri yardımınızı bekliyorum
    şimdi baktım gene 8 adt. kalmış alan varken iptal ettireyimmi ki siparişi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmets
    bu kadar özellik arasında usb girişinin olmaması harici 2.5 hdd kullanamıyacağım anlamında mı oluyor cihaz sahipleri yardımınızı bekliyorum

Cihazda 2 adet USB girişi var. Ayrıca USB HUB da destekliyor. Aynı anda 2'den fazla harici disk bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros7777

quote:

sayın albatros7777 kardeşim arıza bildirm formuna firmware yüklediğini yazmışmıydın?zannedersem cihazın içinde ses çıkışlarının orada küçük bir ayrı kart var (5.1 dekoderi olabilir) sen hoparlör jac larını takarken kısadevre yaptırmış olup bu kartı yakmış olabilirsin.servis bu ücereti ona istiyor olabilir veya komple anakart değişimide ihtimaller arasında.bana kalırsan sadece firmware yüklesinler tekrar ücret al.belki de ücret almazlar.2 kanal ses kullan.

Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. Arıza bildirim formuna ses sorunu olduğu için güncelleme yaptığımı ve çalışmadığını yazmıştım.
    Kısa devre meselesine gelince benden kaynaklanan birşey olduğunun düşünmüyorum. Diyelim ki kısa devre olmuş, garantisi devam eden üründen böyle bir hata için ücret istenmemesi gerekirdi bence.

Ben yine de 80 TL nin ne için alındığını sorayım. Ses için alınacaksa ve firmware hatası düzeltilmiş ise ödeme yapmayı düşünmüyorum.
    Uzlaşamazsam önce Vatan Bilgisayarla görüşüp tüketici mahkemesine bile başvurabilirim.

Hocam keşke fw yüklediğinizi yazmasaydınız,anlayıp anlamadıkalrını bilemiyorum ama 2 sene önce piranha avivator mp4 playeri fw güncellerken uçurmuştum,beyaz ekranda kalıyordu.Halbu ki başarıyla tamamlandı uyarısı çıkmıştı neyse direk servise şutladım cihaz açılmıyor ,ışıklar yanıyor görüntü yok diye yazdım.

Ücretsiz fw güncelleyip geri gönderdiler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.