Şimdi Ara

Piranha unique s type (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ramazan.K

@boykan

IO hatasını bende aldım samsung 500 8mb 5200rpm harddiskte. Yanlız bu problem piranha'ya özgü deil forumu incelerseniz bazı playerlarda aynı sorunun olduğunu görürsünüz bu yüzden üreticiler uygun harddisk listesi yayınlıyorlar. Ben ise çareyi Kutu alarak çözdüm Film seyredeceğimde getirip takıyorum ne takılma ne de problem sizde bu şekilde çözebilirsiniz.

SLM
    nasıl bır kutu alarak sorunu cozdunuz..
    cunku aynı problem hdd gormeme problemı bendede var devamlı samsung 320 hdd takdıgımdan bu yana (hdd servıse gıdıp geldı sorun cıkmadı)
    birde bu proplem samsung hddmı cıkıyor genelde cıkıyor acaba..
    cunku kendı sıtesınde tanıtımında 1,5 tb dahılı hdd desteklıyor yazıyordu..marka model yazmadıgı ıcın samsung almıstım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 26 Şubat 2011; 2:13:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

quote:

Orijinalden alıntı: Ramazan.K

@boykan

IO hatasını bende aldım samsung 500 8mb 5200rpm harddiskte. Yanlız bu problem piranha'ya özgü deil forumu incelerseniz bazı playerlarda aynı sorunun olduğunu görürsünüz bu yüzden üreticiler uygun harddisk listesi yayınlıyorlar. Ben ise çareyi Kutu alarak çözdüm Film seyredeceğimde getirip takıyorum ne takılma ne de problem sizde bu şekilde çözebilirsiniz.

SLM
    nasıl bır kutu alarak sorunu cozdunuz..
    cunku aynı problem hdd gormeme problemı bendede var devamlı samsung 320 hdd takdıgımdan bu yana (hdd servıse gıdıp geldı sorun cıkmadı)
    birde bu proplem samsung hddmı cıkıyor genelde cıkıyor acaba..
    cunku kendı sıtesınde tanıtımında 1,5 tb dahılı hdd desteklıyor yazıyordu..marka model yazmadıgı ıcın samsung almıstım...

Dediğin gibi olabilir farklı bir marka deneyen bizi bilgilendirir ise seviniriz. Kutu olayına gelince çok kötü deil çok da iyi deil orta halli bir kutu aldım Vatanbilgisayar veya Hepsiburada'dan incelersen bulabilirsin kutu olayı en iyisi bence.

• sayın frantic2 cıhazı servise gönderdim aynı firmware yüklenmiş ve sorun çözülmüş değil.cihazı kısa süreli açıp kapatmada sorun yaşamıyorum (genelde) mesala akşam kapatıp 2 saat sonra veya sabah açtığında oluyor,yani uzun süre cihaz kapalı kaldığında oluyor.cihazı 2 kere açıp kapattığımda sorun düzeliyor.deidğim gibi "hdd1 plugın" yazısının ekrana çıkış şeklinden cihazın tepkisini anlayabiliyorum bu yazı logodan sonra hemen çıkarsa ve 2-3 saniye içinde sisteme girerse hiç bir sorun kalmıyor ama bazen buyazı çıkmıyor o zaman format atma ekranı çıkıyor yani hdd yeni takılmış gibi,yazı bazen çıkıyor siteme girmesi 5-6 saniye sürüyor o zaman format ekranı çımıyor ama okuma problemleri vs. çıkıyor.cihazı tekrar açıp kapatınca "hdd1plug" yazısı hemen çıkıyor ve sisteme giriyor problem kalmıyor.heralde bu sürücü yazılımı cihazla hdd nin kullanılmasını sağlıyan linux samba tabanlı bir arabirim.samsung hdd den başka marka hdd deneyipte tecrübelerini pallaşırlasa sevinirim.3,5" samsung sata hdd (7200 rpm)denemek istedim ama piyasada sata uzatma kalosu bulamadım (bracket).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boykan -- 26 Şubat 2011; 10:30:22 >

• Bende dün akşam BBC Planet Earth 1080 p izlemek istediğimde sorunsuz altyazıda senkronize sorun oluştu. 3-4 Kez denedim son açmamda düzgün izleyebildim. Varmı başka sorunu olan.
  • benıde bu durum cok uzdu cunku hdd yı hıc kullanamıyorum..dedıgınız aynı sorun 1 veya 2 gun sonra hdd ılk takılmıs gıbı goruyor format atıyor bos gecersenız hdd gormuyor ıcını dolduyorum hdd nın pc 1 saat doldur o kadar sonra format atınca hepsı gıdıyor ..
    cıhazın ya hdd destegı yok tam yazılımda sorun var yada v.s okadar para verıp 2,5 hdd aldımdı
    dun denemek ıcın 2,5 hdd yı pc baglatıp xp kurdum aksama kadar ac kapa sorun yok servıse gıdıp geldı hdd sorun bır sonuc alamayaınca hdd yı bosuna almıs olduk
    yada 3,5 hdd takıp deneme amaclı aynı sorun varmı yokmu denemek lazım 3,5 hdd ye kasaya sıgmaz zaten 2,5 tıpa tıp sıgıyor...
    belkı yazan deneyen varsa bır sonuc cıkar
    yazılım cozum ıse bende cıhazı gonderım dedım ama su an yazılım cozmuyor...
    bır sonuc bulmak lazım yokda hdd yı 90 tl aldım bıraz ucuza zararına satmam lazım..
    cunku su an ethernetten pc baglı sekılde kulanıyorum devamlı
    bırde usb dvd takdım sorun yok dvd okumada...
  • hdd yı bosuna almıs olduk..uymadı hıc kullamadım hdd yı bende sandım arızalı hdd servıse gıdıp geldı hhd saglam die...geri geldı..hdd deneme amaclı xp kurdum yıne sorun yok
    player demekkı sabıt hdd destegı yok galıba..
    hdd yı satayım en guzelı 320 gb baska yerde ısıme yaramaz :(
    320 samsung 2,5 inç sata
  • Arkadaşlar Hard Disc takıp Torrent' ten dosya indirebilen var mı?
    Veya uyumlu hard disc markası verebilecek arkadaş var mı?
    Deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
  • mv720 ben torrent indirmeyi denedim.torrent i bilgisayardan transcode server programı ile çalıştırman lazım,sonra cihazı açık bırak,bilgisayarı kapata bilirsin yalnız cihazı kapatırsan devam etmek için bilgisayardan tekrar çalıştırman lazım.oldukça ilkel bir sistem.ben başka medya çalıcı kullanmadım hepsinde aynı olabilirde olmayabilirde.birde ilk denemede indiremedim sonra modemden portları açtım öyle indirdim.

Düzeltme:trancode prg çalıştırmadan da browsere cihazın ip nosunu girerek baglanarak torrent arabirimi kullanıla biliyor ve cihazı kaptırsanız dahi cihazı tekrar açtığınız da torrenler inmeye kendiliğinden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boykan -- 29 Mart 2011; 11:26:40 >
  • frantic2 hdd fat32 formatı ile bir dene , gerçi 4gb sınır var ama ...veya farklı byte boyutu formatı ile bir test et uğraşabilirim dersen.sata1 olarak hdd yi tanıtmak bile aklıma geldi ,ne olur bilmem.Şaşırdım yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boykan

mv720 ben torrent indirmeyi denedim.torrent i bilgisayardan transcode server programı ile çalıştırman lazım,sonra cihazı açık bırak,bilgisayarı kapata bilirsin yalnız cihazı kapatırsan devam etmek için bilgisayardan tekrar çalıştırman lazım.oldukça ilkel bir sistem.ben başka medya çalıcı kullanmadım hepsinde aynı olabilirde olmayabilirde.birde ilk denemede indiremedim sonra modemden portları açtım öyle indirdim.

harddisc olarak hangi markayı kullandın?
  • malesef frantic2 kardeşim ve ben herhalde bu cihaz için en problemli hdd yi almısız samsung 320 gb (piyasada en ekonomik 2,5" hdd).bu hdd nin cihaz açılırken tanınmayarak format ekranının çıkması problemi ile karşılaşılması ihtimali yüksek (formatlı olsa bile).yalnız samsung hdd 500 gb kullanan bir arkadaşın hiç bir problem yaşamadığını bu topıc te okumuştum,farklı hdd kulanan bir arkadaş burada tecrübelerini malesef bildirmedi.
  • samsung hdd az ucuza verıp kullanmadan elden cıkaracaz artık.:(
    ethernet kablo bagladım pc den ıstedıgım film.müzik oynatıyorum sorun yok
    hdd li vazgectım sayılır...
    3,5 hdd baktım baglantı olculerı aynı 500 gb sata takıp denemek lazım dıs kabugunu takamayız o sekıl takıp denemek lazım bır hdd bulup..
  • quote:

frantic2 hdd fat32 formatı ile bir dene , gerçi 4gb sınır var ama ...veya farklı byte boyutu formatı ile bir test et uğraşabilirim dersen.sata1 olarak hdd yi tanıtmak bile aklıma geldi ,ne olur bilmem.Şaşırdım yaw.

hdd kendı ıstedıgı dogrultusunda format atmıyormu bu cıhaz kendım farklı format atma şansım varmı ?
    ben kendım pc de format atıp takdıgımda yıne format ıstemezmi.bır denemek lazım..yarın bır test yapayım bakalım
    bırde kullanlar ne marka kac gb hdd kulanmıs..hdd nin ön bellegı 8 mb bendekı samsung kullananlar bir fıkır yazarsa...
  • quote:

quote:

frantic2 hdd fat32 formatı ile bir dene , gerçi 4gb sınır var ama ...veya farklı byte boyutu formatı ile bir test et uğraşabilirim dersen.sata1 olarak hdd yi tanıtmak bile aklıma geldi ,ne olur bilmem.Şaşırdım yaw.

hdd kendı ıstedıgı dogrultusunda format atmıyormu bu cıhaz kendım farklı format atma şansım varmı ?
    ben kendım pc de format atıp takdıgımda yıne format ıstemezmi.bır denemek lazım..yarın bır test yapayım bakalım
    bırde kullanlar ne marka kac gb hdd kulanmıs..hdd nin ön bellegı 8 mb bendekı samsung kullananlar bir fıkır yazarsa...

un
    yardımcı prg ile bu işlemi yapabilirsin google dan "ntfs to fat32" diye yardım al.Hdd hepsi aynı, önbellek boyutu 8mb, samsung un farklı bir model i yok 320 gb de.

• hdd nın uymayan yanı 320 gb ıle ılgısı yok dıılmı
    baska markalarda da aynı sorun varmı takan varmı hıc
  • 320 samsung hdd yı pc de fat32 cevırdım..
    sonra playere takdım gormedı..ac kapa - ac kapa derken zorla gordu fakat format ıstedı tabi...format attım fakat yıne nfs olmus...
    yıne aynı sorunlu sekılde devam edıyor..

cıhaza hdd almakla hata ettık gıbı.:(
  • quote:

320 samsung hdd yı pc de fat32 cevırdım..
    sonra playere takdım gormedı..ac kapa - ac kapa derken zorla gordu fakat format ıstedı tabi...format attım fakat yıne nfs olmus...
    yıne aynı sorunlu sekılde devam edıyor..

cıhaza hdd almakla hata ettık gıbı.:(

cihazı hdd siz kullan ileride belki bir firmware çıkar veya çözüm bulunur kendini üzme hdd yi pc ne tak yedek olarak kullan.ben senin kadar problem yaşamadım , dediğim gibi kapatıp tekrar açtığımda genelde problem kayboluyor.hdd ni birde cihazda format at ve gerekli bt ve samba dolarını zaten cihaz kendi yüklüyor sonra pc ye bağlayıp hata taratması yap ve diski birleştir.hdd ni servise gönderdiğin için hdd de fiziksel bir hata olmaması lazım.cd deki usb klasörünün içindeki dosyaları usb_flash diskin varsa flash diskin root una at ve ayarlardan güncelleme yap.bu dosyalarla cihazdaki dosyaların versiyonları aynı mı bilmiyorum.(sorumluluk sana ait denerim dersen)

• kısaca bu cıhaz dahılı sata hdd destelekmıyor artık ugrasmanın pek anlamı yok hdd yı bosuna aldık cunku formatla yukle bır suru sey ertesı gun yıne format hergun format derdı dosyaların hepsı sılınıyor tabı..o zaman dahılı hdd nın anlamı olmuyor harıcı hdd kullanmak o zaman daha uygun olur..zaten ethernet ten baglıyım pc ye artık sınemaları o sekılde ızlıyorum..su an baska yapacak bişi yok..versıyonu ıle oynamak ıstemıyorum yanlıs bır yazılım ucurur ....
    320 gb hdd yedek pek dusunmuyorum en basıtı hdd ısteyen bır kısıye uygun fıyata satıp hdd işini unutayım....
  • Bir kaç gündür cihazın 6 kanal ses çıkışları çalışmıyor. Daha önce sorun yoktu. Şimdi sadece 6 kanalın yanındaki 2 kanaldan yalnız ses veriyor.
    Değişik filimler denedim, resetledim, ses ayarlarındaki 4 seçeneği de denedim olmadı.

Aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • Dün akşam Seagate 500 GB (16 mb Cache 7200 rpm) harddisk'i bağladım.
    Torrent'ten 7 - 8 link attım ve bıraktım. Sabah baktım download'a devam.
    Birde mkv (35 gb) boyutunda Demir Adam 2 filmini açtım ileri - geri sardım,
    dil değiştirdim kurcaladım. Aynı zamada da indirmeye devam ettim en ufak bir sorun yaratmadı.
    Torrent'ten dosya indirme çok iyi. Elektrikten tasarruf:))
    Tavsiye ederim......
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.