Şimdi Ara

Piranha unique s type (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de aklıma takılan bir şey var,bu cihaz ile 3d mkv'leri izleyen oldu mu? şu stereoskopik olanları ben pc den tv'ye aktardığım da tam olarka görüntüler oturmuyordu,bir yerde blurayplayer alırsam sorun olmayacağı yazıyordu.
    Deneyen olduysa balıklama atlayabilirim.
  • Ben de bugun alanlardanim. Her ne kadar cihazin olumsuz yonlerini okusamda yinede aldim. Zira normal fiyati aldigimiz fiyatin 3 kati olunca elden cikartmak istedigimizde rajat aldigimiz fiyattan veririz diye dusunuyorum. Gerci oyle yapacagimi da pek sanmiyorum ya hani bir ihtimal.
  • merhaba arkadaşlar açılan konuya göz gezdirdim fakat ürünün win 7 ile bağlantısını anlatır bir ifade metni göremedim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • ürün gayet guzel..
    kullanıyoruz sorun yok...
    ben ethernet kablo ıle pc ıle baglanıyorum devamlı...kablosuszda denedım sorun suz du..
    sonucta ne alırsanız alın 4*4 olmaz her cıhazda mutlak vardır --ve ++
    ben xp kullanıyorum ..
    win7 de kullanan varsa paylasımlarını yazarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

ürün gayet guzel..
    kullanıyoruz sorun yok...
    ben ethernet kablo ıle pc ıle baglanıyorum devamlı...kablosuszda denedım sorun suz du..
    sonucta ne alırsanız alın 4*4 olmaz her cıhazda mutlak vardır --ve ++
    ben xp kullanıyorum ..
    win7 de kullanan varsa paylasımlarını yazarlar..

hocam nasıl bağladığın konusunda bilgi veririmisin.. teşekkürler..
  • Cihazin bir kitapcigi var ki evlere senlik. Hangi islem nasil yapilir falan hic biri yok. Yazilan sey; Bilmem neyi acmak istiyorsaniz suna buna basin. Onu biz de biliyoruz, sen nasil yapildigini anlat bize.

2 gundur wifi'den ortak agaya katilip pc'den fílmleri seyredeyim diyorum ama "oturum basarili bir sekilde kapatildi" deyip duruyor. Kimse 2. sayfada yer alan bununla ilgili aciklamayi gostermesin zira denedik olmuyor.

Kisacasi wifi'den baglandim diyen arkadaslardan ricam bu isi nasil yaptiklarini yazarlarsa seviniriz.
  • Selamlar,

Kendi güç kaynağı 3,5" h.diski kaldıramayabileceğinden; Harici güç kaynağı ve uydurduğum sata uzatması ile bir kaç sefer çalıştırdım. Pasif soğutuculu bir kasa imalatıyla uğraşıyorum, yakında biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başarist -- 8 Nisan 2011; 22:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

Cihazin bir kitapcigi var ki evlere senlik. Hangi islem nasil yapilir falan hic biri yok. Yazilan sey; Bilmem neyi acmak istiyorsaniz suna buna basin. Onu biz de biliyoruz, sen nasil yapildigini anlat bize.

2 gundur wifi'den ortak agaya katilip pc'den fílmleri seyredeyim diyorum ama "oturum basarili bir sekilde kapatildi" deyip duruyor. Kimse 2. sayfada yer alan bununla ilgili aciklamayi gostermesin zira denedik olmuyor.

Kisacasi wifi'den baglandim diyen arkadaslardan ricam bu isi nasil yaptiklarini yazarlarsa seviniriz.

Aşağıda bu media playerın sıcak fırsatlar bölümündeki konusundan bir arkadaşın paylaştığı yöntemi veriyorum. Bu işlemleri yaptıktan sonra win7 işletim sistemli bir bilgisayara media playerdan bağlanıp film, dizi vs. izleyebilirsiniz.

"Bilgisayar için ayarları başka bir forum sitesinden aldım. Ayarları aynen yaptım
    2 gündür sorunsuz kullanıyorum. Umarım sizinde işinizi görür.
    Eğer problem yaşarsanız ayarları google' da "Realtek 1073 Çipli
    cihaz ayarları" diye aratırsanız daha kolay sonuç alırsınız. Ayrıca
    bilgisayardan sürücüyü paylaşıma açtıktan sonra klasörleri tek tek
    paylaşıma açmanız gerekir.
    Birde içinden çıkan cd deki programı kurduktan
    sonra "Net Share Diyalog" sekmesinden "add" diyerek paylaştırdığınız klasörleri de
    eklemeniz gerekir....
    Herkese iyi akşamlar.....

Bilgisayar ayarları (win 7 için)
    * Windows 7 pro sistem, GELİŞMİŞ PAYLAŞIM AYARLARINA girin:
    * Turn on network discovery. (Ağ arama açık)
    * Turn on file and printer sharing. (dosya ve yazıcı paylaşımı açık)
    * Turn off Public folder sharing. (Ortak klasör paylaşımı KAPALI)
    * Turn off password protected sharing. (Şifre Korumalı Paylaşım KAPALI)

* Aşağıdaki işlemler SADECE PRO sistemler içindir:
    Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

* pc.'yi yeniden başlatın A L I N T I D I R "

• Cihazı yeni alan arkadaşlara yardımcı olması için kablosuz bağlantı ayarları:

ALINTIDIR........ t****yf**** sitesinde MeTePe (Super Moderator) nikli arkadaşa teşekkür ederiz....

BU AYARLAR CİHAZDAN PC'YE BAĞLANMAK İÇİNDİR. PC'DEN CİHAZA DEĞİL!.

===================
    *Bilgisayarınızda paylaştırmak istediğiniz klasör ayarlarından tüm kullanıcılara OKUMA ERİŞİM YETKİSİ verin.

* Güvenlik Duvarınız varsa ayarlarından cihazın IP'sine izin verin veya güvenlik duvarını kapatın

* Başlat -> Tüm Programlar -> Yönetim Araçları -> Yerel Güvenlik İlkesi -> Güvenlik ayarları
    -> Yerel İlkeler -> Güvenlik:
    * Ağ Güvenliği: LAN Manager quthentication level ->
    Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated

* Başlat -> Kontrol Paneli -: Ağ ve Paylaşım Merkezi:
    * Vista sistem:
    * network discovery set to On (Ağ arama açık)
    * file and print sharing set to On (dosya ve yazıcı paylaşımı açık)
    * Public folder sharing set to off (Ortak klasör paylaşımı KAPALI)
    * Password proected sharing set to on (Şifre Korumalı Paylaşım AÇIK)

* Windows 7 pro sistem, GELİŞMİŞ PAYLAŞIM AYARLARINA girin:
    * Turn on network discovery. (Ağ arama açık)
    * Turn on file and printer sharing. (dosya ve yazıcı paylaşımı açık)
    * Turn off Public folder sharing. (Ortak klasör paylaşımı KAPALI)
    * Turn off password protected sharing. (Şifre Korumalı Paylaşım KAPALI)

* Aşağıdaki işlemler SADECE PRO sistemler içindir:
    Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
    * 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\LanmanServer\Parameters
    * ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

* pc.'yi yeniden başlatın

Ben bütün problemlerimi bu şekilde çözdüm.Umarım yol gösterici olur........

• drexel arkadaşımız hızlı davranmış hepimiz adına teşekkür ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 10 Nisan 2011; 13:05:07 >
  • Hah iste ya.. olay budur!

Allah razi olsun sizlerden bu bilgiyi paylastiginiz icin Bu arada MeTePe arkadasimizi da biliyorum. Gideyim sitesine de tesekkur edeyim kendisine

Bu arada torrent'den veri indirimi icin cihazi ethernet ile direk modeme mi baglamamiz gerekiyor? yoksa kablosuz (wifi) olarakta bu olayi cozebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 9 Nisan 2011; 4:43:25 >
  • Bu arada transcode server programini kurcalarken yeni bir sey daha ogrendim. Programin Net Share Dialog kisminda add butonuna tikladigimizda pc'mizde yer alan herhangi bir klasoru secip ekledigimizde direk oradan da oynatabiliyoruz. Yani pc'mizde yer alan bir film klasorunu yada filmlerin oldugu klasoru ag'da paylasima acmamiz sart degil :) Zira program o isi otomatikman yapmis oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 9 Nisan 2011; 5:40:30 >
  • quote:

Hah iste ya.. olay budur!

Allah razi olsun sizlerden bu bilgiyi paylastiginiz icin Bu arada MeTePe arkadasimizi da biliyorum. Gideyim sitesine de tesekkur edeyim kendisine

Bu arada torrent'den veri indirimi icin cihazi ethernet ile direk modeme mi baglamamiz gerekiyor? yoksa kablosuz (wifi) olarakta bu olayi cozebilir miyiz?

Kablosuz olarak torrenten indirebilirsiniz...
    Bende 9 gündür açık. Altına fan taktım ısınmasın diye....

• quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Transcode Server'i calistirip Service kisminda cihazin aldigi ip adresini gorebiliyorum fakat Neighbor Web'i tikladigimda "A simple html+cgi example" isimli web sayfasi aciliyor ve girmem gereken enter first number ve enter second number diye 2 secenek cikiyor. Buraya ne yazacagimi bilemedim. Yada yanlis yaptigim bir seyler var. Cihazin Sistem kisminda yer alan BT ve Samba kismi da acilmiyor yani kapali pozisyonunda. Acaba ethernet baglantisi mi istiyor? Siz nasil yaptiniz?.. bu konuda biraz detayli bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

quote:

Transcode Server'i calistirip Service kisminda cihazin aldigi ip adresini gorebiliyorum fakat Neighbor Web'i tikladigimda "A simple html+cgi example" isimli web sayfasi aciliyor ve girmem gereken enter first number ve enter second number diye 2 secenek cikiyor. Buraya ne yazacagimi bilemedim. Yada yanlis yaptigim bir seyler var. Cihazin Sistem kisminda yer alan BT ve Samba kismi da acilmiyor yani kapali pozisyonunda. Acaba ethernet baglantisi mi istiyor? Siz nasil yaptiniz?.. bu konuda biraz detayli bilgi verebilir misiniz?

Dahili Harddisk bağladınız mı?

• Hayir baglamadim. Elimde fimlerimin oldugu 2,5lik 500gb wd hdd vardi onu kullandim. Dahili hdd konusunda kafam karismisti hangisini alsam diye ama sonra bir onceki mesajlardan okuduklarim beni vazgecirdi.

Bir de unutmadan; harici hdd'yi ne zaman takip cikartsam surucu olarak bazen c: bazen d: olarak gorunuyor. Ayrica harici hdd'yi ilk taktigimda thunderdb ve thunderdownload adinda iki klasor yaratmis cihaz. Sanirim indirilenleri oraya atacak.
  • quote:

Hayir baglamadim. Elimde fimlerimin oldugu 2,5lik 500gb wd hdd vardi onu kullandim. Dahili hdd konusunda kafam karismisti hangisini alsam diye ama sonra bir onceki mesajlardan okuduklarim beni vazgecirdi.

Bir de unutmadan; harici hdd'yi ne zaman takip cikartsam surucu olarak bazen c: bazen d: olarak gorunuyor. Ayrica harici hdd'yi ilk taktigimda thunderdb ve thunderdownload adinda iki klasor yaratmis cihaz. Sanirim indirilenleri oraya atacak.

İçine harddisk takmadan torrentten dosya indiremezsiniz. USB' lere harddisk veya flash bellek takarak olmaz.
    Sadece içine takarsanız indirebilirsiniz. Ben 500 GB' lık Seagate (7200 rpm 16 mb cache) kullanıyorum sorun yaşamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mv720 -- 10 Nisan 2011; 16:37:33 >
  • samsung320 gb sata ıı hdd sorun yasadım bır goruyor bır gormuyor her gun format ıstıyor..ıcıne ne attıms ayaban gıttı kullan kullan olmadı..hdd arızalı die servıs gonderdım hdd sorun yok die gerı geldı..sonra pc ye takdım hdd yı arızalımı die...sorun yok kullandım kac gunsonra yıne cıhaza takdım aynı sorun devam edıyor..
    sonra anladımki cıhaz her hdd yı desteklemıyor..o kadarda hdd ye para verdım gecen gun hdd yı zxararına sattım..82 tl ye aldım 50 tl verdım hdd yı :(
    her hdd desteklemıyor boyle bişi olurmu ondan sonra hdd ısınden vazgectım..
    ethernet kablo ıle baglıyom pc ye sorun yok kabloyu dırek outo tanıyor herhangı bır ayar yapmak gerekmıyor.xp işletım sıstemde..
    fakat cıhaz guzel....
  • quote:

quote:

Hayir baglamadim. Elimde fimlerimin oldugu 2,5lik 500gb wd hdd vardi onu kullandim. Dahili hdd konusunda kafam karismisti hangisini alsam diye ama sonra bir onceki mesajlardan okuduklarim beni vazgecirdi.

İçine harddisk takmadan torrentten dosya indiremezsiniz. USB' lere harddisk veya flash bellek takarak olmaz.
    Sadece içine takarsanız indirebilirsiniz. Ben 500 GB' lık Seagate (7200 rpm 16 mb cache) kullanıyorum sorun yaşamadım....

Taktiginiz HDD nedir peki?.. 2.5'luk -3.5'luk? tam modelini yazabilir misiniz? frantic2 arkadasimiz gibi sorun yasamayalim diye soyluyorum.

• Ben 2.5 inch 500 GB Seagate (7200 rpm 16 mb cache) kullanıyorum sorun yaşamadım....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.