Şimdi Ara

Piranha Zen mi GM Discovery mi arkadaşlar kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum başlıkta belirttiğim gibidir yardım bekliom

• tunazone T kullanıcısına yanıt
    İkisi ne de bulaşma. Yakın fiyata Motorola Moto G var. İkisinden malzeme kalitesi, pil ömrü, yazılım güncellemesi ve performans olarak üstün bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Nisan 2014; 15:05:16 >
  • Gmd sahibiyim zamaninin gectigini dusunuyorm. Moto g almayi planlıyorum kara senin. Piranha hakkinda hicbir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 20 Nisan 2014; 14:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İkisi ne de bulaşma. Yakın fiyata Motorola Moto G var. İkisinden malzeme kalitesi, pil ömrü, yazılım güncellemesi ve performans olarak üstün bir cihaz.

aynen ıkısınede para kaptırılmaz,sonradan pısman olmak ucuz dıye aldıgın cıhazın masrafı can sıkıntısı pısman edebılır.
  • İkisinede bulaşma aynı fiyat aralığında motorola moto g var
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim artık ikisinide düşünmüyorum :) motorola moto g ye de bakacam benim çin kamera çok önemli 8 iyi olurdu aslında ama artık bakacaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim artık ikisinide düşünmüyorum :) motorola moto g ye de bakacam benim çin kamera çok önemli 8 iyi olurdu aslında ama artık bakacaz :)

o cıvarda fıyatta sp de bak bence,hem sd kart hem batarya hem flas ve on kamera hemde daha guclu bır gpu avantajın olur ıstersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunazone

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim artık ikisinide düşünmüyorum :) motorola moto g ye de bakacam benim çin kamera çok önemli 8 iyi olurdu aslında ama artık bakacaz :)

arka kamerası yazılım güncellemeriyle daha iyi çekim yapıyor 5.0mp yazmasa düşük olduğunu anlamazsın bile bunda hdr objektif olmasıda büyük etken bunlar moto gyle çekilmiş fotoğraflar bakabilirsin
     Piranha Zen mi GM Discovery mi arkadaşlar kararsız kaldım Piranha Zen mi GM Discovery mi arkadaşlar kararsız kaldım Piranha Zen mi GM Discovery mi arkadaşlar kararsız kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.