MALZEMELER 2 adet yumurta 3 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı sıvı yağ ½ bardak un 1 yemek kaşığı şeker ½ çay bardağı Calrose Pirinç Mevsimlik taze meyveler 1 yemek kaşığı pudra şekeri
HAZIRLANIŞI Yumurtaları, sütü ve yağı bir kapta çırpın. Daha sonra unu ve şekeri de içine koyup karıştırın. Önceden lapa gibi haşladığımız pirinci de karıştırıp 5 dakika bekletin. Bu sırada teflon tavayı kızdırın. Sonra, hazırladığımız karışımdan tavaya küçük bir kepçe dökün. Her iki tarafını çevirerek pişirin. Bir tabağa alın. Karışım bitinceye kadar işleme devam edin. İçine istenilen meyvelerden dilimleyerek koyun ve ikiye katlayın üzerine pudra şekeri serpin. Dilerseniz krebi reçel, çikolata sos gibi farklı malzemelerle de hazırlayabilirsiniz.