Şimdi Ara

Pırlanta Hediye Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgilinize ne hediye edeceğinizi düşündünüz mü? Hediye seçimi çok zordur. Ancak şu da bir gerçek ki, sevginizi ifade etmenin en güzel yöntemlerinden biri sevgilinize pırlanta hediye etmektir.

Harcadığınız rakam ne olursa olsun, aldığınız pırlanta yaşamınızın en derin duygusal yatırımlarından birini temsil edecektir. Pırlantanız nesilden nesile aktarılacak ve ona yalnızca maddi değeri için değil manevi anlamı için de değer verilecektir. Sebebi ne olursa olsun, bu önemli bir alımdır. O yüzden aceleye getirmeyin.

Pırlanta almanıza neden olan özel günü, bütçenizi ve mücevherin tasarımını birlikte değerlendirin. Pırlantanız sonsuza kadar yaşayacak.

Pırlantanızı sorularınıza cevap verebilecek zamana ve uzmanlığa sahip olan güvenilir bir kuyumcudan satın alın.

Arkadaşlarınızın önerilerini dinleyin.

Pazar araştırması yapın. Pırlanta markaları ile ilgili araştırma yapın. Farklı tasarımları birkaç kuyumcudan bakıp, birbiriyle kıyaslayın.

• arturrrrr, tanrı aşkına söyler misin, pırlanta da nerden çıktı kuzum?
  • dostum sen çok yanlış gelmişsin ya. buradaki elemanlar beleş bişi kazanmak için 24 saat site geziyorlar.
  • Biz de indirim kampanyası yapıcaz yakında, bizim fiyatlarımız çok ucuz. O nedenle haber verelim dedik...:)
  • Sevgilimiz yok ki , ki olsa evlenirken alınır
    Forumun da yaş ortalaması da ortada zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: macro_ozy

dostum sen çok yanlış gelmişsin ya. buradaki elemanlar beleş bişi kazanmak için 24 saat site geziyorlar.

• tester yada bileklik veriyormusunuz?
  •  Pırlanta Hediye Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler
  • sevgililer günü diye pırlanta alınır mı ya mallık.
  • numune görmek istiyorum bir adet yollar mısınız sizi en iyi tanıtan ürününüzün numunesinden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.