Şimdi Ara

PİTBULL YARDIM GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN BİR HAFTA ÖNCE PİTBULL YAVRUSU ALDIM ŞU ANDA İKİ AYLIK ALMAMIN SEBEBİ TAMAMEN MERAKTAN AMA ACAYİP BİR SEMPATİ OLUŞTU AMA BÜYÜRKEN BU AŞAMALARDA NE GİBİ İSTEKLERİ DOĞAR BUNLARI TAM OLARAK BİLMİYORUM ARASIRA TİTREME GELİYO ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA DAHA BAŞKA BİŞEY GEREKİRMİ ÇOK MERAK EDİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• hemen bıçağı al ve öldürşaka şaka ne besliyon onu ya yer hepinizi bi gece uykuya ddalıyon ssabah bakıyon sağ elin yok sonra sol el ayaklar kafa göz burun derken öldürür haa
  • Valla kusura bakma arkadaşım ama Pitbull besleyenlere hiç iyi gözle bakmıyorum ben..
    Ve toplumun genelide..Bence kontrol edebileceğine inanıyorsan beslemelisin..
    Yoksa bir gün yine küçük bir çocuğu daha parçalayabilir..
    Ne yaptığını bilmeyen tamamen öldürmeye programlanmış şuursuz bir hayvan işte..
  • kardeş daha dün yine bir pitbul , bir çocuğu parçalamış , şu pitbullar sabıkalı hayvanlar , bunu bildiğiniz halde ne diye beslersiniz anlamam

tamam zevk meselesi ama , düşün bi , ya senin çocuğunu veya yeğenini veya kardeşini ısırarak öldürse , ne tepki vereceksin ???
  • Köpek namına yakışır olmalı. Yok sosyal alıştırmış yok, cevreye yabancı olmasınmış hikaye bunlar. Pitbull besliyosam hakkını veririm, yoksa ne anlamı kaldı bunun. Yalaka bi köpeğim olsun isteseydim gider fino alırdım. Pek bilgim yok ama, köpeğini kimseye sevdirme, büyüme aşamasında mümkünse senden başka kimseyi görmesin, senden başkası beslemesin. Ve köpeğine yalakalık yapma, dövmemek kaydı ile köpeğine sert davran.

Bende 4 aylık dobermanımı iyi bakamama ve ilgilenememe kaygım yüzünden verdim. Sonra çok pişman oldum üzüldüm ama vermiş bulundum bikere.
  • bizim fabrikanın bahçesine bi pitbull girdi kedinin peşinden.Ama kedi nasıl kaçıyo.Bizde çay paydosundaydık tam.kediyi köşeye sıkıştırdı köpek sonra yakaladı aldı altına kollarını tek tek kırdı.sanki işkence yapıyo bilerek.Sonra ağzına aldı kaburgalarından onlarıda haşırt diye ayırdı.en son da boynunu kırdı.Biz okadar ayırmaya çalıştık adam tın.

olay olarak üzücü ama köpeğin inadını düşündüğünğzde acayip komedi ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Köpek namına yakışır olmalı. Yok sosyal alıştırmış yok, cevreye yabancı olmasınmış hikaye bunlar. Pitbull besliyosam hakkını veririm, yoksa ne anlamı kaldı bunun. Yalaka bi köpeğim olsun isteseydim gider fino alırdım. Pek bilgim yok ama, köpeğini kimseye sevdirme, büyüme aşamasında mümkünse senden başka kimseyi görmesin, senden başkası beslemesin. Ve köpeğine yalakalık yapma, dövmemek kaydı ile köpeğine sert davran.

Bende 4 aylık dobermanımı iyi bakamama ve ilgilenememe kaygım yüzünden verdim. Sonra çok pişman oldum üzüldüm ama vermiş bulundum bikere.

Sen ne güzel akıl veriyon öyle

O köpek nolcak sora milletin çoluğuna çocuğuna saldırcak

Pitbull yasak kardeşim hayvan agrasif hayvan ne kadar evcilde olsa genlerinde var saldırganlık.Kangal al onun yerine hem evcil hem dost hemde iyi bir koruyucu.Pitbull gibi sağa sola saldırmaz hemde.Valla benim tanıdığım biri pitbul alsa direk şikayet ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: harlem

BEN BİR HAFTA ÖNCE PİTBULL YAVRUSU ALDIM ŞU ANDA İKİ AYLIK ALMAMIN SEBEBİ TAMAMEN MERAKTAN AMA ACAYİP BİR SEMPATİ OLUŞTU AMA BÜYÜRKEN BU AŞAMALARDA NE GİBİ İSTEKLERİ DOĞAR BUNLARI TAM OLARAK BİLMİYORUM ARASIRA TİTREME GELİYO ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA DAHA BAŞKA BİŞEY GEREKİRMİ ÇOK MERAK EDİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Allah akıl fikir versin! Yakında medyaya çıkarsın!

• pitbull u düzgün beslersen kedi yavrusu gibi olur...

bizim burda onlarca pitbull var.ama hayvana rambo eğitimi vermedikleri için sakin karakterli oluyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Köpek namına yakışır olmalı. Yok sosyal alıştırmış yok, cevreye yabancı olmasınmış hikaye bunlar. Pitbull besliyosam hakkını veririm, yoksa ne anlamı kaldı bunun. Yalaka bi köpeğim olsun isteseydim gider fino alırdım. Pek bilgim yok ama, köpeğini kimseye sevdirme, büyüme aşamasında mümkünse senden başka kimseyi görmesin, senden başkası beslemesin. Ve köpeğine yalakalık yapma, dövmemek kaydı ile köpeğine sert davran.

bi kere suursuz saldırganlıkla , sosyallik arasında ki farkları anlaman dilegimle ...
    sosyallik yalakalık degildir. sonra bilincsiz saldıran bir kopegi koruma egitimine almazlar (haberin olsun) .. asıl kopek dedigin ota boka saldırmayıp yeri geldiginde canını vermesini bilendir ki buda asla suursuz saldırganlıkla olmaz...

son olarak , şuursuz yetistirilmis bir doberman insanlar acısından pitbull dan daha tehlikelidir cunku pit normal sartlarda insanlara degil hayvanlara saldırmaya daha cok meyillidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 5 Ocak 2006 16:35:50 >

• pitbull u düzgün beslersen kedi yavrusu gibi olur...

bizim burda onlarca pitbull var.ama hayvana rambo eğitimi vermedikleri için sakin karakterli oluyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

pitbull u düzgün beslersen kedi yavrusu gibi olur...

Yapma ya..Test mi ettin ?

Pitbull bence en iğrenç köpek türü..Suratından bile anlarsınız ben şuursuz bi itim diye bağırır..
    Ayrıca Pitbull besleyen birini bende kesinlikle şikayet ederim . .
    Pitbull alacağına Kangal yada Hasky al..Daha akıllı ve insancıl hayvanlardır..
    Pitbull ne yaa..Besleme amacınız ne?O iti gördüğüm yerde elimde bi silahla beynini dağıtasım geliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: harlem

BEN BİR HAFTA ÖNCE PİTBULL YAVRUSU ALDIM ŞU ANDA İKİ AYLIK ALMAMIN SEBEBİ TAMAMEN MERAKTAN AMA ACAYİP BİR SEMPATİ OLUŞTU AMA BÜYÜRKEN BU AŞAMALARDA NE GİBİ İSTEKLERİ DOĞAR BUNLARI TAM OLARAK BİLMİYORUM ARASIRA TİTREME GELİYO ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM AMA DAHA BAŞKA BİŞEY GEREKİRMİ ÇOK MERAK EDİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

kardes , dovus amaclı uretilen bi kopek oldugu icin oncelikle sosyal yetistir ki basın agrımasın. insanlarla ve kopeklerle bol bol bir arada bulundur kucukken. zaten yeterince koruma gudusu onda var .. yani ozellikle sert yetistirmene gerek yok. cekistirmeli oyunlar oynamamaya ozen goster (agressiyon acısından) ... pit dedigin saldırgan olur arkadas deyip saldırgan yetistirmemeni tavsiye ederim cunku zaten gerektiginde o yapacagını bilir. en azından temel itaat egitimi aldırmanı tavsiye ederim.
    beslenmesine dikkat et (kuru mama alma sansın varsa kuru mama al , patates gibi yiyeceklerden mumkun oldugunca uzak dur ).
    liderin sen oldugunu ogret (dayakla degil , yemek sırasında , yatak konusunda , evdeki bazı yerlere giris cıkısta vs oncu sen olmalısın ki alfa oldugunu anlasın ) ...
    asılarına dikkat et.. ozellikle genclik hastalıgına cok buyuk dikkat.. kopegi umarım eminonunden almamıssındır yada petshoptan.. eger oyle bi yerden aldıysan asılarına ve saglıgına 2 kat dikkat et.

sakin bir hayvanı canavara donusturmek kolaydır ama canavarı kuzu yapmak cok zor . o yuzden 2 gun sonra uyutmak zorunda kalabilirsin veya komsunun kopegini oldurdugunde hem vicdan azabı hem mahkemeyle ugrasmak zorunda kalabilirsin..

sorun olursa beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 8 Eylül 2013; 16:06:06 >

• yav bu pitbulun sağda solda amma reklamı yapıldı ve bu konuyu açan arkadaş gibi çoğu kişi meraktan bu güçlü köpeğe sahip olmak istiyor
    yav biraz klasik olacak ama yabancılar artık kangal köpeğine doğru akın ediyo biz elimizdekinin değerini bilmiyoruz

kangal hem heybetli, hem akıllı, hem güçlü, hem itaatkar ve sadık ve hemde yeri geldiğinde çok uysal ve şevkatli vs
    kangalda ne ararsan var illede katilmi olmak lazım (kangal köpeğinin ağzından konuşmuş gibi oldum )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.