Şimdi Ara

Pivot olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben pivot da iyi olduğumu düşünüyorum boyum 1.85 ve 80 kiloyum lise 2 ye gidiyorum sizce neler yapmalıyım kendimi geliştirme açısından vs.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doqu10 -- 17 Mayıs 2016; 1:06:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Zor gibi duruyor pivot oynaman için an az bir 2.03 civarı boy lazım o boya ulaşmandan da gelişim açasınıdan zor görünüyör
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata6816

Zor gibi duruyor pivot oynaman için an az bir 2.03 civarı boy lazım o boya ulaşmandan da gelişim açasınıdan zor görünüyör

Daha 15 yasındayım basket oynarsam bence uzarım?

• Boy uzamasının basketbolla çok fazla alakası yok genel olarak genetik ve fizyolojiktir
  • quote:

Boy uzamasının basketbolla çok fazla alakası yok genel olarak genetik ve fizyolojiktir

Evet ama dedigim gibi yasıtlarım genellikle en fazla 1.80 bence uzunum peki gelistirmek icin neler yapabilirim?

• Yardım

• Up

• Up

• Up

• Boydan kurtarmıyor. En az bi 2 - 2.05 falan olman lazım. Ama yaşında küçükmüş uzarsın belki. Olmazsa da başka pozisyon düşünürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 19 Mayıs 2016; 19:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guard olabilirsin piotlar 14 yaşında 190 ı geçiyorlar genelde
  • Gelişmek için neler yapabilirim sizce?

• ne 2.03 o kısa forvet boyu 2.08 aşağısı kurtarmaz minimum 2.08 dir prof alanda
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    NBA de çok örnekleri var 2 metre civarı kısa forvettir 2.05 .2.10 4 5 numaralar için yeterlidir Karl Malone mesela 2.06 boyuyla oynamış bir efsane ve daha sayamayacağım birçok örnekleri var
  • pivot için 2.08 uzun forvet için 2.06 tıdır daha aşağı boylarda ana pozisyonu 4 5 olupta daha kısa adam görmedim çok nadirdir Karl Malone bir PF ve 2.06 kısa değil PF için ama 2.03 çok undersize kalıyor özellikle pivot için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 21 Mayıs 2016; 18:54:26 >
  • Mesela Draymond Green 2.01 ve 4 numara ayrıca her pozisyonda oynayabiliyor günümüz basketbolunda boy eski dönemler kadar önemli değil
  • Bjk ye basvur

• quote:

Mesela Draymond Green 2.01 ve 4 numara ayrıca her pozisyonda oynayabiliyor günümüz basketbolunda boy eski dönemler kadar önemli değil

Aynen öyle arkadaşın tr de olduğunu düşünürsek stephane lasme 2.03
  • Bence soruna buradan cevap arayacağına kuluplerin altyapılarına, profesyonel insanlara başvur. Basketbolda fiziksel özelliklerinin yanında o pozisyona yeteneğinin olup olmaması da önemli. Bu işle uğraşan kişiler seni daha iyi yönlendirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.