Şimdi Ara

Pixel 7 Pro Stock Rom Yükleme (Yardım Edin Lütfen) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 senedir pixel 7 pro kullanıcısıyım ve şuanda bir sorunum var umarım bana yardımcı olabilirsiniz.

Sorunum şu ki; öncelerde telefonumu kablosuz şarj standında sorunsuz bir şekilde şarj edebiliyordum ancak bir süre sonra bi sıkıntı çıktı. Kablosuz şarj standına telefonu bıraktığımda şarj başlıyo ve kesiliyo sürekli olarak şarja başlıyo 1 sn sonra sonra kesiliyo ve döngüye giriyo bu şekilde. Yaklaşık 1 dakika boyunca bunu yapıyo sonra kablosuz şarjı otomatik kendi kesiyo ve bi daha şarja başlamıyo. Bunun la beraber pil paylaşımına giriyorum pencereden , pil paylaşımını açma butonuna bastığımda açılmıyo sürekli kapalı halde kalıyo. Herhangi bir hata veya uyarı da vermiyo.

Ben sorunun açıkçası yazılımsal olduğunu düşünüyorum. İçini açtırıp arkasındaki kablosuz şarj entegresini elletmeden önce sıfırdan bi stock rom yüklemek istedim belki faydası olur , ancak google ın sitesine girdiğimde bir çok farklı sürüm var sürümlerin sonlarında da " Telia, Verizon, KDDI " gibi operatör ibareleri var. Rastgele bi sürümü yüklemek istemedim çünkü şebeke sorunu oluşturabilir belki türkiyedeki şebeke ağlarını desteklemez.

Bu konuyla alakalı tecrübesi olan yada bilgisi ile yardımcı olabilecek kimse var mıdır ?

Pixel telefon kullanıcıları ülkemizde sayıca az ve bu gibi sorunlarda yardıma çok açığız umarım diğer kullanıcılar içinde bu konu fayda sağlar , yardımlarını bekliyorum arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkyavuz -- 4 Ağustos 2024; 13:19:54 >

• https://pixelrepair.withgoogle.com/ bu linke tıklayıp telefonunuzu bilgisayara bağlayın son sürümü indirip tekrar kurabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denedim ama cihazın oem kilidini açmama ve usb hata ayıklamayı etkinleştirmeme rağmen 3. adımda telefonu bilgisayara bağladığımda telefonun adı gözükmesine rağmen bağlantı kurulamadı hatası alıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkyavuz -- 4 Ağustos 2024; 18:29:5 >

• USB kablosunu değiştirmeyi deneyin. Ayrıca sistem Windows mu linux mu? Linux ise Windows ile deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 5 Ağustos 2024; 0:6:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin sorun yazılımsaldan çok donanım arızası gibi görünüyor. Telefon yere falan düşürdünüz mü hiç?

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

Linux kullanıyorum evet, yarın windows ile denicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Yani illaki düşürmüşümdür, ama nfc ile temassız ödemeyi sorunsuz yapabiliyorum, donanımsal olsaydı bu da zarar görmez miydi?

Belki de donanımsaldır ben sadece içini açtırmadan bu yolu da deneseydim keşke dememek için uğraşıyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkyavuz B kullanıcısına yanıt

Hocam bende de mi 11 ultra vardı. Direnç yapıldı. Ondan sonra kablosuz sarj çalışmamaya başladı. Attığı dirençten kaynaklı oldu. Normalde kablosuz sarj var ama direnç yüzünden çalışmıyor. Donanımsal yani. Mesele menüden ters sarjı açıyorum, menuden çıkıp tekrar girince bakıyorum ki otomatik kapanmış. Senin de donanımsal olarak zarar görmüş olabilir. Atabildin mi sıfırdan yazılım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.