Şimdi Ara

PİYASA BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PİYASA BU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Satmaya niyet yok burda, sazan avı modu, ya tutarsa

Amacı satmak olan adam 4 ayda satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni moda sazan avi .com favoriye ekletip, favoriler 100 lü rakamlara ulaşınca fiyat 8-ila 10 bin artırılıyor, güzel yöntem işe yarıyor, özellikle OTM. Vitesli araçlarda revaçta ve gün içinde satılmaktadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

@lojistisyen o ilan en az 8-9 aylık.  

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Vallahi azimli insanlar

Bunları gören başkası da bu araba 75 ediyorsa benimki 80 eder diyor zincirleme gidiyor öyle

• Bmwyi adam 211.000den 211.500 e çektiğini gördüm favoriden bu ne ki ??

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

@lojistisyen Para kazanma hırsı insanların aklını ele geçirmiş, dün oto pazarında sırf araba alım satımı için silahlı çatışma çıktı, kaç kişi yaralandı, söylenene göre 2 ölü var, 20-30 araba kurşunlardan pert oldu. Yazık gerçekten. 1-2 kuruş için bu kadar hırs yapmak.. Eskiden böyle değildik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

@lojistisyen Para kazanma hırsı insanların aklını ele geçirmiş, dün oto pazarında sırf araba alım satımı için silahlı çatışma çıktı, kaç kişi yaralandı, söylenene göre 2 ölü var, 20-30 araba kurşunlardan pert oldu. Yazık gerçekten. 1-2 kuruş için bu kadar hırs yapmak.. Eskiden böyle değildik.

admin nerde olmuş bu olay?

• bllaydmr24 B kullanıcısına yanıt
    Benim araç alma niyetim vardı eklemiştim unutmuşum gitmiş. Şimdi gördüm yazık günah gerçekten.

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Sanırım Van da olmuştu dostum. 3-4 gün önce gerçekleşen bir olay.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

@cnyttt dün Van açık oto pazarında oldu. Ben de aracımı satmak için orada bulunuyordum. Resmen can pazarı. 1-2 kuruş kar için. Geldiğimiz nokta içler acısı gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

10 lira için cinayet işlenen bi ülkedeyiz, şaşırmıyorum artık. Yaptığı şeyin sonucunu düşünmekten aciz milyonlar var, Allah masum insanları korusun onlardan.

• Bu iyi gene.

3008, passat 1.5 q2 1.0 kodiaq 1.5 neredeyse tamamına 0'dan yüksek fiyat isteniyor

Kodiaq'da passat'da 10k falan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.