PİYASA BU

-
-
Satmaya niyet yok burda, sazan avı modu, ya tutarsa
Amacı satmak olan adam 4 ayda satar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yeni moda sazan avi .com favoriye ekletip, favoriler 100 lü rakamlara ulaşınca fiyat 8-ila 10 bin artırılıyor, güzel yöntem işe yarıyor, özellikle OTM. Vitesli araçlarda revaçta ve gün içinde satılmaktadır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@lojistisyen o ilan en az 8-9 aylık.
-
Vallahi azimli insanlar
Bunları gören başkası da bu araba 75 ediyorsa benimki 80 eder diyor zincirleme gidiyor öyle
Bmwyi adam 211.000den 211.500 e çektiğini gördüm favoriden bu ne ki ??
@lojistisyen Para kazanma hırsı insanların aklını ele geçirmiş, dün oto pazarında sırf araba alım satımı için silahlı çatışma çıktı, kaç kişi yaralandı, söylenene göre 2 ölü var, 20-30 araba kurşunlardan pert oldu. Yazık gerçekten. 1-2 kuruş için bu kadar hırs yapmak.. Eskiden böyle değildik.
-
admin nerde olmuş bu olay?quote:
Orijinalden alıntı: anyhill@lojistisyen Para kazanma hırsı insanların aklını ele geçirmiş, dün oto pazarında sırf araba alım satımı için silahlı çatışma çıktı, kaç kişi yaralandı, söylenene göre 2 ölü var, 20-30 araba kurşunlardan pert oldu. Yazık gerçekten. 1-2 kuruş için bu kadar hırs yapmak.. Eskiden böyle değildik.
Benim araç alma niyetim vardı eklemiştim unutmuşum gitmiş. Şimdi gördüm yazık günah gerçekten.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sanırım Van da olmuştu dostum. 3-4 gün önce gerçekleşen bir olay.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@cnyttt dün Van açık oto pazarında oldu. Ben de aracımı satmak için orada bulunuyordum. Resmen can pazarı. 1-2 kuruş kar için. Geldiğimiz nokta içler acısı gerçekten.
-
10 lira için cinayet işlenen bi ülkedeyiz, şaşırmıyorum artık. Yaptığı şeyin sonucunu düşünmekten aciz milyonlar var, Allah masum insanları korusun onlardan.quote:
Orijinalden alıntı: anyhill@lojistisyen Para kazanma hırsı insanların aklını ele geçirmiş, dün oto pazarında sırf araba alım satımı için silahlı çatışma çıktı, kaç kişi yaralandı, söylenene göre 2 ölü var, 20-30 araba kurşunlardan pert oldu. Yazık gerçekten. 1-2 kuruş için bu kadar hırs yapmak.. Eskiden böyle değildik.
Bu iyi gene.
3008, passat 1.5 q2 1.0 kodiaq 1.5 neredeyse tamamına 0'dan yüksek fiyat isteniyor
Kodiaq'da passat'da 10k falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Satmaya niyet yok burda, sazan avı modu, ya tutarsa
Amacı satmak olan adam 4 ayda satar |
Benzer içerikler
- park yasağı levhası kaç metre geçerlidir
- kazada karşı taraf suçluysa hasar kaydı
- en çok tutulan eski model arabalar
- cvt şanzıman arabalar
- araba motor sesini içeri veriyor
- renault megane fiyat listesi
- honda jazz crosstar fiyat
- m3 cs
- zorunlu trafik sigortası illere göre fiyatları
- jaecoo 7 yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X