Şimdi Ara

Plaka lambası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracım astra h. geçenlerde farkettim plaka lambalarım yanmıyor baktım ikisi de patlamış. 2 adet yeni ampül aldım taktım ama çalışmadı, iki soketi de denedim. Üzerindekiler 12 V 5 Amper E1 ampül.

Öncelikle sorum; daha önce hiç farketmedim araç durur haldeyken bu plaka lambalarını nasıl yakıyoruz? Farları manüelde açıyorum ampülleri takıyorum çalışmıyor. Plaka ampüllerinin sigortası da yok sanırım, kontrol edeyim dedim bulamadım.
    Arıza lambasını da yakmıyor normalde yakması gerekiyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum

• Anahtar on konumunda farlar açık vaziyette bakın, oturduğu yuva oksitlenmiş olabilir kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım. İki tane lamba var, ikisini de kontrol ettim soketleri söktüm direkt kablo uçlarından baktım elektrik gelmiyor sigortası da yokmuş bunun kablo hattının çıkışını bulup bakmak lazım ama nerden geliyor bilmiyorum tamponu falan sökmem gerekiyor bunun için
  • Sigortası mutlaka vardır ama grup sigortadır tahminen başka donanımlarla ortaktır. Ama dediğiniz gibi kabloyu da kontrol etmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam içime oturdu kumandayla balkonda deneyeyim dedim açtım kapıları lambalar yandı :) Demek ki ampülleri değiştirince aracı kapatıp tekrar açmak gerekiyor ki beyin devreyi versin. Bilmiyordum öğrenmiş oldum. Bu arada tekrar tekrar baktım sigorta şemasına park lambalarıyla ortak olabilir sigortası. Neyseki sorun yok :) Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç lamba sorunu
    9 ay önce açıldı
    Korna arızası ve montaj
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.