Şimdi Ara

pLaKa yapıştıRma yaPıştıraMama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

reSimDe göRdüĞünüz gibi pLakayı yaPıştıRdıM aMa yapıştıRdım siz sORun...önce çift taRafLı bantLa yaPıştıRdık soNra düŞtü...daHa soNRa baNtıN üstüNe çeKomastiK süRdük yaPıştıRdık biR süRe soNra attıı....ŞuanDa pLakaNın yaRısı tutmuyoR saĞ taRaf oRtaya kaDar yaPışıK deİL soL taRafta aTarSa pLaka düŞüceK eManet duRuyoR...söKüp biRdaHa yaPıcam aMa cesaRet edemiyoRum çünKü çifT taRafLı baNtLa çeKomaStiK pLakaNın aRkaSına ve taMpona iyice yaPışMış duRumda....beN bu çift taRafLı baNtLa çeKomaStiĞi teKraR pLakaDan ve taMpoNdaN nasıL teMizLiyebiLirim aRkadaşLar hiÇ temizLenMez gibi dRuyoR çünKü akıL veRİn baNa....temizLeyebiLirSem teKRar yaPıştIrıcaM

• eVet aRkadaşLar pLaKayı söktÜm ve taHmin ettiĞim gibi oLdu...çeKomaStiĞin kaLın tabaKasıNı temizLeDim aMa iNce biR tabaKa tamPoNda kaLdı temizLeyemiyOrum...taMponDan çeKomaStiĞİ naSOl temizLerİm aRKadaşLar biR biLgiSi oLaN vaRmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_canay

eVet aRkadaşLar pLaKayı söktÜm ve taHmin ettiĞim gibi oLdu...çeKomaStiĞin kaLın tabaKasıNı temizLeDim aMa iNce biR tabaKa tamPoNda kaLdı temizLeyemiyOrum...taMponDan çeKomaStiĞİ naSOl temizLerİm aRKadaşLar biR biLgiSi oLaN vaRmı
    aRkadaşLar yaRdımLaRInız iÇin çOk teŞekkür edeRim....

babaM geLdi bugüN teLefoN aÇtı ateŞe düŞmüŞ gibi pLAka neRde pLaKa neRde dio

v.S. V.s. deRkeN gitMiş iKi viDa sıKtıRmıŞ beNide kURtaRdı bu deRtteN neDen biLmiom aMa keNdime ajiP sıKıntı yapmıŞtım

babaMı seviyoRumm
  • quote:

aRkadaşLar yaRdımLaRInız iÇin çOk teŞekkür edeRim....

babaM geLdi bugüN teLefoN aÇtı ateŞe düŞmüŞ gibi pLAka neRde pLaKa neRde dio

v.S. V.s. deRkeN gitMiş iKi viDa sıKtıRmıŞ beNide kURtaRdı bu deRtteN neDen biLmiom aMa keNdime ajiP sıKıntı yapmıŞtım

babaMı seviyoRumm

Alıntıları Göster
    Plakaya tapmona göre kavis verip sonra kaliteli 1cift taraflı bantla yapıştırsan kesinlikle düşmezdi Hatta saglam olsun dersen 1-2 damlada siyah silikon damlatırdın ama peder kökten halletmiş sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Plakaya tapmona göre kavis verip sonra kaliteli 1cift taraflı bantla yapıştırsan kesinlikle düşmezdi Hatta saglam olsun dersen 1-2 damlada siyah silikon damlatırdın ama peder kökten halletmiş sorunu

Alıntıları Göster
    ben bu işlemleri plakacıda yaptırdım 10 ytl verdim kenarlarını kestirdim ve öyle bir yapıştırdıki adam mıh gibi oldu resmen Bursalı arkadaşlar için tarihi demirtaş hamamının arkasında bu plakacı

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

ben bu işlemleri plakacıda yaptırdım 10 ytl verdim kenarlarını kestirdim ve öyle bir yapıştırdıki adam mıh gibi oldu resmen Bursalı arkadaşlar için tarihi demirtaş hamamının arkasında bu plakacı

Alıntıları Göster
    Peder işe karışmış yorum yapamıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmezhasan

Peder işe karışmış yorum yapamıcam.

Alıntıları Göster
    hehe vaLLa saoLun aRKadaşLar :):))
  • quote:

Alıntıları Göster
    Plakada vida çok çirkin duruyor sanırım sende bundan yapıştırmak istedin..Çok mantıklıda yapmışın çok ta şık duruyor..Bunda bu kadar zorlanmana gerek yoktu ..Bu işi çözecek olan kaliteli bir çift taraflı banttı ..Kaliteli 3m veya benzeri bir bant kökten çözebiliyor..Eğer bant okadar kaliteli değilse siyah silikon alıyorsun çerçeveye çift taraflı bantı çekiyorsun iç kısımlarına etrafa taşmıyacak şekilde silikonu sıkıyorsun ,sonrada plakayı dıştan şefaf koli bandıyla bantlıyosun bu bant bir gün veya bir buçuk gün yapışık kalıyor sonra söküyorsun işte plakan hazııır.Veya hiç bunlarla uğraşmıyorsun istanbuldaysan maslak sanayi birinci bölüme gidiyorsun..porsche servizi bavaria servisi geçiyorsun köşede hem plakaların etrafını çok güzel kesen hemde yerine göre yapıştıran çok efendi bir usta var ona yapıştırtıp 15 ytl veriyorsun ..kafan rahat evinin yolunu tutuyorsun..tabi biraz geç olmuş ama artık darısı yeni arabana

• quote:

Alıntıları Göster
    neyse hallolmuş en azından babanın ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: seat ibiza 93

neyse hallolmuş en azından babanın ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    aRkadaŞım buRsadayıM o KaDar taRif etMiŞin aMa çOk saoL

yaPıştıRdıĞım baNt kaLiteLi biR banttı yaNi oyLe deMiştiLer ne biLim İşte tutMadı namuSSuz....babaMda giTmiŞ viDaLatMış deDiğin gibi pLaKada viDa hOş duRmuyOr baKtıkça gözüMe batıyor iŞin kötü taRafı kocaMan vidayLa tuttuRmuş çıLdıRdIm....şiMdi viDaLarı söKüceM yaPıştıRIm diCem aMa pLaka deliNdi biRkeRe...veYa çıKaRıp uFak viDa taKıyıM diCem viDaLar kaLın oLdu iÇinde uFak viDa oLmaz aRtık....oyLece kaLdı yaNi yaPıcaK biŞi yoK....pLaKa oLayı beNim iÇin uFak aMa hOş biR göRünüm kazaNdırıyOr aRaca....
    aRtıK kıSmet yeNi aRabaya deDİğiniz gibi aRkadaşLar saoLun

• quote:

yaPıştıRdıĞım baNt kaLiteLi biR banttı yaNi oyLe deMiştiLer ne biLim İşte tutMadı namuSSuz....babaMda giTmiŞ viDaLatMış deDiğin gibi pLaKada viDa hOş duRmuyOr baKtıkça gözüMe batıyor iŞin kötü taRafı kocaMan vidayLa tuttuRmuş çıLdıRdIm....şiMdi viDaLarı söKüceM yaPıştıRIm diCem aMa pLaka deliNdi biRkeRe...veYa çıKaRıp uFak viDa taKıyıM diCem viDaLar kaLın oLdu iÇinde uFak viDa oLmaz aRtık....oyLece kaLdı yaNi yaPıcaK biŞi yoK....pLaKa oLayı beNim iÇin uFak aMa hOş biR göRünüm kazaNdırıyOr aRaca....

Alıntıları Göster
    Birde bu arada bir anımı anlatayım bu konuyla alakalı..benim atölyedeki ustalar bir gün bana bir şaka yapmak istemiş ..benimde atölyemde devamlı senelerdir duran bir porsche 911 im var ..bunun plakasının kenarına birinin paçası takılmış ucu açılmıştı bende biraz dikkat edin .demiş biraz da kızmıştım ..Akşamına atölyeye geldim direk gözüme plakadaki kocaman cıvata dikkatimi çekti..Bu ne ??? dedim ve koltuğa oturup kaldım ..tabi fark ettim ama bozuntuya vurmadım vidanın koca başı yamuk duruyordu ..Adamlar üşenmemiş benim o halimi telefonun kamerasına çekmişler..Sonra tabi yaklaştım ve şaka olduğunu anladım ..biri de anlatıyo yaa diyoo aldı matkabı (diğer ustam için) deldi koydu ne olduğunu anlamadan vidaladı şimdi çok güzel oldu da dedi diyor..Bir ara katil olurmuyum diye de düşünmedim değil ama allahtan erken uyandım...meğer şefaf silikonla o civata başını plakaya tatlı bir şekilde yapıştırmışlar
    quote:

Orjinalden alıntı: pasa_canay

• quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

Birde bu arada bir anımı anlatayım bu konuyla alakalı..benim atölyedeki ustalar bir gün bana bir şaka yapmak istemiş ..benimde atölyemde devamlı senelerdir duran bir porsche 911 im var ..bunun plakasının kenarına birinin paçası takılmış ucu açılmıştı bende biraz dikkat edin .demiş biraz da kızmıştım ..Akşamına atölyeye geldim direk gözüme plakadaki kocaman cıvata dikkatimi çekti..Bu ne ??? dedim ve koltuğa oturup kaldım ..tabi fark ettim ama bozuntuya vurmadım vidanın koca başı yamuk duruyordu ..Adamlar üşenmemiş benim o halimi telefonun kamerasına çekmişler..Sonra tabi yaklaştım ve şaka olduğunu anladım ..biri de anlatıyo yaa diyoo aldı matkabı (diğer ustam için) deldi koydu ne olduğunu anlamadan vidaladı şimdi çok güzel oldu da dedi diyor..Bir ara katil olurmuyum diye de düşünmedim değil ama allahtan erken uyandım...meğer şefaf silikonla o civata başını plakaya tatlı bir şekilde yapıştırmışlar
    quote:

Alıntıları Göster
    hehe vaLLa 911e viDa beN oLsam beNde kaLp kRizi geÇirirDim neYSeki şaKayMış

• quote:

Alıntıları Göster
    bencede ..zaten telefonun kamerasında izledim .kızarıp bozarmışım ..Sadece allahtan şakaymış diyorum...

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 11 Haziran 2007; 0:57:39 >

• quote:

bencede ..zaten telefonun kamerasında izledim .kızarıp bozarmışım ..Sadece allahtan şakaymış diyorum...

quote:

Alıntıları Göster
    Arabada bu...dükkanın önüne çıktığı nadir günlerden biri ..şimdi APP leri yaptırdım direk yapıştırdım..

• quote:

Arabada bu...dükkanın önüne çıktığı nadir günlerden biri ..şimdi APP leri yaptırdım direk yapıştırdım..

Alıntıları Göster
    aH be aBim bu aRaba deiL ne biLim aJda pekkan giBi maDonna giBi biŞi bu...baKArMısın güzeLLiğE ÇiL çiL paRLıyOr teK hayaLim biR pOrcHe sahiBi oLmaK heRkeS feRRari diye ağLaRkeN beN poRcHe diye ağLaRım ne biLim beNim iÇin daHa öteSİ yoKtur

• quote:

aH be aBim bu aRaba deiL ne biLim aJda pekkan giBi maDonna giBi biŞi bu...baKArMısın güzeLLiğE ÇiL çiL paRLıyOr teK hayaLim biR pOrcHe sahiBi oLmaK heRkeS feRRari diye ağLaRkeN beN poRcHe diye ağLaRım ne biLim beNim iÇin daHa öteSİ yoKtur

Alıntıları Göster
    Bende çok seviyorum..ama kullanımı eski teknoloji olduğundan düşük hızlarda ve trafikte çok çileli ..otobana çıktığında tüm sorunlarından arınıyor ..bu da app takılmadan evvelki plakasıyla arkadan görüntüsü..yukarda koyduğum fotoda yanında torunu var ..ama dedeye yolda torundan daha fazla bakıyorlar... dede tüm kış kalorifer yanında yatıyor ne stress var dert ne de sorunu ..

• quote:

Bende çok seviyorum..ama kullanımı eski teknoloji olduğundan düşük hızlarda ve trafikte çok çileli ..otobana çıktığında tüm sorunlarından arınıyor ..bu da app takılmadan evvelki plakasıyla arkadan görüntüsü..yukarda koyduğum fotoda yanında torunu var ..ama dedeye yolda torundan daha fazla bakıyorlar... dede tüm kış kalorifer yanında yatıyor ne stress var dert ne de sorunu ..

Alıntıları Göster
    aBi motOru neDir buNun

• quote:

aBi motOru neDir buNun

Alıntıları Göster
    3.2 , 255ps , 1200kg motorun fabrika çıkış ps i 238...
    quote:

aBi motOru neDir buNun
  • quote:

quote:

aBi motOru neDir buNun

Alıntıları Göster
    Dostum 50 kg çift taraflı bant ve sıvı silikon yardımıyla yapıştırırsan, supatula soksalar plakayı çıkaramazsın

• quote:

quote:

aBi motOru neDir buNun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ART CAR

quote:

aBi motOru neDir buNun

maŞaLLah aBi maŞaLLahh

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.