Şimdi Ara

Plaka yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir süre önce bir araba aldım plakayı da yeni aldım. fakat servisine veya bir uzmanına taktırmak yerine bir arkadaşa taktırdım ama keşke yapmasaydım delikleri bir türlü tutturamadı ve plaka delik deşik oldu hiç hoş görünmüyor acaba trafikten yeni plaka yaptırabilir miyim ve en önemlisi oluyorsa bana ne kadara mal olur?

• hiç mi cevap yok arkadaşlar yaa çok lazım.
  • yeni plaka yaptırabilirsin maliyetini bilmiyorum ama normal fiyatlarda olması lazım yani çok uçuk rakamlar olacağını sanmıyorum..

içine sinmiyorsa bu şekilde kesinlikle değiştir derim
  • 35 ytl galiba yenisi
  • yenisini aldıktan sonra bence delmeden çift taraflı bantlan kendin yapıştır benden tavsiye
  • çok teşekkürler arkadaşlar. peki o çift taraflı bant sağlam tutuyormu çukurlarda sarsıntıda falan düşmesin bu bandın bi ismi cismi varmı kalınlığı falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekersizcay -- 9 Ekim 2008; 18:50:02 >
  • Benim iki aracımdada plakalar öyle takılı eğer kaliteli bişey alırsanız sorun olmaz hırdavatçılarda yada yapı malzemesi satan marketlerde bulabilirsiniz çift taraflı bant derseniz verirler zaten :)
  • çiftaraflı bantla yapıştırmadan plakanın birkaç yerine silikonla ozaman saglam oluyor ben öyle yaptım düşmesi imkansız gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

çiftaraflı bantla yapıştırmadan plakanın birkaç yerine silikonla ozaman saglam oluyor ben öyle yaptım düşmesi imkansız gibi

• plakayı yapıstırman ıcın elektronıkcıler kullandıgı sıcak slıkonlardan tercıh ederım ıllada cıft taraflıyla yapacaksan cok kalıtelı almalısın ;)

app plka cıkarttır bıde bı elektronıkcıden sıcak slıkonla yapıstır gıtsın derım super olur walla ama plakan muhursuz olur o ayrı :)
  • teşekkürler arkadaşlar sorunlu plakayı ön tarafa çerçeveyle tutturdum araç muayenesinde verilen etiketlede delik olan kısımları kapattım bu daha yeni aklıma geldi:D öndeki plaka normal 2 taraftan vidalanmıştı onu da arkaya taktım ama yapıştırma yapmadım çünkü vida yerleri boş ve biçimsiz görünüyordu. plakadaki yazıları çok ince bir suluboya fırçasıyla ve siyah mat boyayla 2 saatlik bir emek sonucu kalınlaştırdım siyah çerçevesine de beyaz sprey boya vurdum ve çerçevesiz vidaladım(siyah vidayla) çok uğraştırdı ama değdi yakında fotoğraflarını koyarım buraya sizin de görüşlerinizi almış olurum ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekersizcay -- 16 Ekim 2008; 0:13:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

çiftaraflı bantla yapıştırmadan plakanın birkaç yerine silikonla ozaman saglam oluyor ben öyle yaptım düşmesi imkansız gibi

kullandıgım her aracta uyguladım...kesinlikle düşme olmuyor iyi bir cift taraflı bant bile silikonsuz yeterli...kendimi bir kaç kere sökmek zorunda oldugum için ne kadar saglam oldugunu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.