Şimdi Ara

Plakanın siyah çerçevesini kesmek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Plakanın siyah çerçevesini kesmek yasak mı ? Plakanın mühürleri vs. tam, sıfır aldığımda üstünde verilen plaka, fakat siyah çerçevesini kesip çıkardım , bunun cezası falan varmı ?
    Yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastcriminal

Arkadaşlar,
    Plakanın siyah çerçevesini kesmek yasak mı ? Plakanın mühürleri vs. tam, sıfır aldığımda üstünde verilen plaka, fakat siyah çerçevesini kesip çıkardım , bunun cezası falan varmı ?
    Yardım ederseniz çok sevinirim.

Hiç bir şey olmaz. Ben yaptırdım hatta benim de ön plakanın siyah çerçevesi kesikti 6 ay filan dolaştım öyle. Şimdi app aldım da henüz kesmedim, siyah ve kalın daha güzel geldi gözüme

Millet de genelde zaten siyah kısmını tinerle çıkarıyo, bunun da ondan ne farkı var. Ben plakacıya sormuştum aynı senin sordugunu. "Mühürleri olsun, harflerde de sorun-siliklik filan olmasın hiç bir şey olmaz" demişti bana

• Yasak plakanın üzerinde yapıcağın hertürlü değişiklik yasak

Polislerin keyfine kalmış tamamen benim önde plakam yok ama arkadaşım aynı olay yüzünden

ceza yedi zamanında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 2 Ekim 2009; 20:46:52 >
  • Ahanda Berk ile aynı anda atmışız mesajları :)

Berk valla bana böyle dedi muamaleci dayı. Tabi sallamış olabilir. Ben çok çevirmeye girdim kenarları kesik plakayla hiç bir polis bişey demedi. Tabi bu demek değil ki yasak değil. Dogrudur belki de yasaktır da ben kıl bi polise denk gelmemiş olaiblirim. Seni de yanıltmıyım arkadaşım lastcriminal

Ama bence bişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

Yasak plakanın üzerinde yapıcağın hertürlü değişiklik yasak

Polislerin keyfine kalmış tamamen benim önde plakam yok ama arkadaşım aynı olay yüzünden

ceza yedi zamanında...

Berk ya bu arada öndeki plakayı çıkarıp ön cama koymayı düşünüyorum sorun olur mu

Polis ilk seferde uyarıyo mu yoksa direk ceza kesme yetkisine sahip mi bilimyo musun ? Hadi abi ya vidası düşmüş de henuz takamadım filan desem yer mi :)

• Kesme yerine ben tiner ile çıkartmıştım siyah çerçeveyi.
  • Yapılabilir fakat ceza olayı tartışma konusu. Tamamen polis memurunun insafına kalmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye kesiyorsunuzki arkadaşlar ben onu anlamıyorum mesela bende plakalık vardı cervece onu cıkarttım siyah cerceve var sadece plakada herhangi bir oynama yapmadım ama cok görüyorum plakanın kenarları yok kimisinde kimisi öyle bir kestirmişki sayıların tam hizası

aracı yıkarken insanın elini keser o köşeleri

sahte plaka gibi duruyor birde

birde kalın kalın yazdıranlar var app mi ne diyorlar

amaç nedir gercekten merak ediyorum ?

sonuçta plaka bu 5 yılda boyası vs. siliniyor bir daha bastırıyorsun... 16 tl

• Modifiye ruhu oluyor tamamen

Birde çevrede yayılmaya başlayınca ve insanın kendine güzel görünüyorsa yapmak istiyor insan.
  • cvp için tşk. bende otomobilleri cok severim modifiye özellikle cok hoşuma gidiyor farklı olması eşi benzeri olmaması aracın ama

plaka modifiyesi...))

değişik gercekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

niye kesiyorsunuzki arkadaşlar ben onu anlamıyorum mesela bende plakalık vardı cervece onu cıkarttım siyah cerceve var sadece plakada herhangi bir oynama yapmadım ama cok görüyorum plakanın kenarları yok kimisinde kimisi öyle bir kestirmişki sayıların tam hizası

aracı yıkarken insanın elini keser o köşeleri

sahte plaka gibi duruyor birde

birde kalın kalın yazdıranlar var app mi ne diyorlar

amaç nedir gercekten merak ediyorum ?

sonuçta plaka bu 5 yılda boyası vs. siliniyor bir daha bastırıyorsun... 16 tl

Valla benim ön tarafa sıgmıyodu plaka ondan kesitirdim. Uçları taşıyoru 1'er cm. Yoksa ne kestircem, ne plaka modifiyesi

• saçma sapan işlerle uğraşıp ceza yedikten sonra gelip ağlamayın burda sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

saçma sapan işlerle uğraşıp ceza yedikten sonra gelip ağlamayın burda sonra...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

saçma sapan işlerle uğraşıp ceza yedikten sonra gelip ağlamayın burda sonra...

bunu dememek için kendimi zor tutuyordum, ağzına sağlık, iyi demişsin
  • Saçma sapan işler diyorsunuz ama, birincisi zevkler tartışılmaz , ki bu benim zevkim değil kullandığım hiçbir arabada gerek duymadım bundan once.
    ikincisi de, ben sevdiğim için değil, plaka arabanın orjinal plakalığına sığmadığı için yaptırmak zorunda kaldım, diğer plakalık emanet duruyordu.
    Orjinalini söktürdüğümde de altından tamponun memeleri çıktı, bu seferde onları tıraşlatmak zorunda kalacaktım. Orjinalliği bozulsun istemedim tamponun bu yüzden
    plakayı kestirmek zorunda kaldım görüntü kirliliği olmasın diye.
    İşte benimle aynı kaderi paylaşan bir arkadaşın plakasının eski ve yeni hallerini gösteren resmi koyuyorum, benim durumumda aynıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastcriminal -- 3 Ekim 2009; 0:35:32 >

• hakikatten yahu plakaya modifiyemi olurmuş canım plaka plakadır.
    hea gözüne güzel görünmez çerçeveyi sildirirsin çünkü gerçekten çirkin duruyor niye boyarlarki boya ziyanlığı

polisin işi gücü yokta gece vakti çevirmede aaa plakanın kenarları silinmiş yahut kesilmiş böyle trafiğe çıkamazsın mı diyecek tövbe yarabbi
  • quote:

Saçma sapan işler diyorsunuz ama, birincisi zevkler tartışılmaz , ki bu benim zevkim değil kullandığım hiçbir arabada gerek duymadım bundan once.
    ikincisi de, ben sevdiğim için değil, plaka arabanın orjinal plakalığına sığmadığı için yaptırmak zorunda kaldım, diğer plakalık emanet duruyordu.
    Orjinalini söktürdüğümde de altından tamponun memeleri çıktı, bu seferde onları tıraşlatmak zorunda kalacaktım. Orjinalliği bozulsun istemedim tamponun bu yüzden
    İşte benimle aynı kaderi paylaşan bir arkadaşın plakasının eski ve yeni hallerini gösteren resmi koyuyorum, benim durumumda aynıydı

Bu durum farklı tabi hocam üzerine alınma bence

• quote:

Saçma sapan işler diyorsunuz ama, birincisi zevkler tartışılmaz , ki bu benim zevkim değil kullandığım hiçbir arabada gerek duymadım bundan once.

Hocam bende de aynı araba aynı problem var Laf sana değildi Hedef şaştı biraz aslında

Not: Bayi çerçevesiz monte etti benim cruze'a, çerçeve hakikatten kötü duruyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 3 Ekim 2009; 1:09:42 >

• Benim aracımın plakasınında siyah kenarlarını tinerle kazıttırmıştım..
    Gayet güzel duruyor.

Buyurun;

• Yapilacaksa ya adam gibi app yapılır yada plaka orjinali gibi durur.

Orasi burasi kesilmiş plakalar yolunmuş kaz gibi durmaktan öteye gitmiyorlar.

Hele harflerin hemen dibinden kesenler yokmu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.