Plat serisindeyim beyler. İlk 2 maçı kazandım daha sonda 1 bozgun aldım. Sizce 2de 1 yapıp plat olabilecek miyim
quote:Orijinalden alıntı: strikerJJ Plat serisindeyim beyler. İlk 2 maçı kazandım daha sonda 1 bozgun aldım. Sizce 2de 1 yapıp plat olabilecek miyim sende mi dh deydin.Hatirladin mi? Umarim cikarsin
quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: strikerJJ Plat serisindeyim beyler. İlk 2 maçı kazandım daha sonda 1 bozgun aldım. Sizce 2de 1 yapıp plat olabilecek miyim sende mi dh deydin.Hatirladin mi? Umarim cikarsin hatırladım kardeşim teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: strikerJJquote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: strikerJJ Plat serisindeyim beyler. İlk 2 maçı kazandım daha sonda 1 bozgun aldım. Sizce 2de 1 yapıp plat olabilecek miyim sende mi dh deydin.Hatirladin mi? Umarim cikarsin hatırladım kardeşim teşekkürlerNasip
quote:Orijinalden alıntı: strikerJJ quote:Orijinalden alıntı: xDragnell İlk serilerinse Hayır! plat serisine 2. çıkışım O zaman bol sans
quote:Orijinalden alıntı: xDragnellquote:Orijinalden alıntı: strikerJJ quote:Orijinalden alıntı: xDragnell İlk serilerinse Hayır! plat serisine 2. çıkışım O zaman bol sans Alıntıları Göster iyi oynayan biriyle duo gir bence işini sağlama al
quote:Orijinalden alıntı: Hyperiorquote:Orijinalden alıntı: smashx quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Nasip Kısmet hikmetAlıntıları Göster inş çıkamazsın
quote:Orijinalden alıntı: Hyperior quote:Orijinalden alıntı: smashx quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Nasip Kısmet hikmet Ahmet
quote:Orijinalden alıntı: fearlest1quote:Orijinalden alıntı: Hyperior quote:Orijinalden alıntı: smashx quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Nasip Kısmet hikmet AhmetAlıntıları Göster Rahat olman lazım ilk 2 maçı kazandıktan sonra