Şimdi Ara

...:::PLAY STATİON2 İÇİN 350 YTL DEĞERMİ :::... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz tuzluya gelir antalyada 299 ytl kalan paraylada memory alırsın anlıcan pahalı bence
  • bence değer 350 ytl ise pazarlıkla 330 olur yenisi çıkcak ama pahalı.
  • Kardeş sende aL artık bşyde kurtuLaLm yaKafayı yedim waLLa
  • Gel sana Kara kutu verlim.Oyunlar içinde ikitane de orkjinal kolu var
  • Bayıyo belli bi zaman sonra PS ona göre
  • bence cip takarsan deger ama guzel oyunlar paglı
  • JAPON OYUNCAĞI GEÇ. ORADAN ALMA.SAKAT ÇIKABİLİR.ALACAKSAN DENEYEREK AL.BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • sakın haaaaa kardeş napcan 350 ytl burda ince kasa 270 ytl
  • Arkadaşım bana sorarsan değer hakediyor
  • değer sen bunu düşünme bile güzel bi fiyata almaya bak zaman geçirmeye can sıkıntısına birebir her eve lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0mega

Bu Ps2'ler Chipli Dimi Hepsi.Chipsiz ise Deymez Yani Biz Chipli+2 Oyun Hediyeli+1 Yıl Garanti Veriyoruz...
    370 Milyon...Bu Fiyata Göre Düşün Artık...

sen nerdensin kardeş sen mi satıorsun yani yakında ps2 almayı düşünüorum
  • arkadaşlar ben tekirdağda oturuyorum ve ps2 yi istanbulda en uygun fiyata nerde bulabilirim?

xbox almayı düşünüyodum ama su anda benim için fuzuli olacak ps3 bklesek cıkmasına daha cok var o kadar bekleyecek sabrım yok
  • japonun yanından bile geçme...ankarada en kazık mekanlardan biridir..

orda 27 ytl olan joystiğin aynısı maltepe pazarında 12 ytl..(kutusu,cdsi falan aynı hiç bir fark yok)

bu sadece bir örnek tabi ordaki oyun fiyatları ve konsol fiyatları da çok uçuk..
  • arkadaşlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum

bana ps2 yi en uygun nerden alabileceğim konusunda yardım edecek yokmu?
  • walla ben im pek bilgim yok bende yeniyim bilgisayar baydı artık ps2 alcam

kolay gelsin
  • kardeş bence japon pazarından bişey alınmaz bak o tüp geçitte japonun karşısında bide ırmak var oradan alabilirsin kardeş-ama bence slim alma
  • Dostum kalibinin sesini dinle o sana neyi nerden alacagini soyler

• Eğer bilgisayarın varsa sakın x-box alma çünkü ona çıkmış oyunların büyük bir çoğunluğu bilgisayarada çıkmıştı zaten ama ps 2 ye ait çok daha fazla oyun var ama bilgisayarın yoksa x-box almayıda düşünebilirsin tabi ama ps2 ye çıkmış daha güzel oyunlar var paranı x-box alıpda çöpe atma derim.
  • hey toprağım mithaşada teknosanın yanında türkcellci var kaliteli bir yerdir oraya 2 ay önce sorduğumda o zaman 359 diyordu şimdi belki düşmüştür fiyatı çipine de m7 mi pro 7 mi öyle bir şey dediydi herhalde çipten de anlamam ama 7li birşey dediydi forumda arkaşlara sor istersen çip işini m7 diydi herhalde sana cevaplasınlar
  • Bence fiyatı çok yakında düşecektir.Amerika fiyatı 129 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 18 Mayıs 2006; 0:39:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.