Şimdi Ara

...:::PLAY STATİON2 İÇİN 350 YTL DEĞERMİ :::... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM BEN ANKARADAYIM.BEN SATAYIM SANA. DAHA İKİ AY ÖNCE ALDIM SLİM KASA, ORJİNAL İKİ KOL ,ARTI 7 TANE OYUN.HATTA İSTERSEN SÜPER DİREKSİYON DA VAR. PEDALLI VİTESLİ.FİYATTA ANLAŞIRIZ.LAPTOP ALDIM PARAYA SIKIŞTIM YOKSA SATMAM. BU ARADA BURAYA SATIŞ İÇİN İLAN YAZMAK YASAKSA ÖZÜR DİLERİM. MESAJ YAZ BURAYA YA DA MAİL AT İSTERSEN.
  • bence alma kardeş 350 ytl çok para
  • o yerden hiç alma benden sölemesiii
  • arkadaşlardan bir tanesi ps3 ün çıktığını iddia etmişti link istedik noldu acep
  • ben slim chipli 280 ytl ye aldım.
  • 2. eline 200ytl den fazla verilmeş 2. el düşünüyorsan çünkü 0 ı 275ytl slim kasa heryerde çipli

0 almakla 2. almak bir mi? Elektronik alet bu...
  • Playstation'lar oyun konusunda daha iyi..
  • Bence 2.el al dostum, çünkü:

-alacağın kişi sana 2. kol- memory kart ve bidolu oyun verecektir. Bunları ayrıyetten almaya kalksan vereceğin 350'nin üstüne epey daha bir masrafa gireceksin,
    -Makinan çip takılmış olacak, çip takma derdin olmayacak.
    -Çip olarak DMS çipli makina almaya bak, gerisini düşünme
    -Makine olarak slim yada 50004 normal kasalı modeli tercih et.
    -Slim alırsan kullanırken dik pozisyonda ve hava sirkülasyonunun iyi oluğu bir yerde muhafaza et.

2. el için forumlara bak, gittigidiyor.com'a bak...
  • 350 çok 300 anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Bence 2.el al dostum, çünkü:

-alacağın kişi sana 2. kol- memory kart ve bidolu oyun verecektir. Bunları ayrıyetten almaya kalksan vereceğin 350'nin üstüne epey daha bir masrafa gireceksin,
    -Slim alırsan kullanırken dik pozisyonda ve hava sirkülasyonunun iyi oluğu bir yerde muhafaza et.

Hiç bir elekronik cihazın 2. el alınmasından yana değilim ve şimdiye kadar almadım.200 ytl verene kadar 75 ytl daha koyar sıfır alınır chipli!!! 2. el cihaz alırsan adam sana garanti vermeyecek ,yanında vereceği oyunlar da gözünü boyamasın,zira cihaz bozulduğunda 2. ele verdiğin para çöpe gitmiş olacak! Oysa bu işi yapan piyasadaki tanınmış insanlar chipi taktıktan sonra garantiyi kendileri üstleniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 16 Ocak 2006 19:29:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: leo

Bence 2.el al dostum, çünkü:

Hiç bir elekronik bir cihazın 2. el alınmasından yana değilim ve şimdiye kadar almadım.200 ytl verene kadar 75 ytl daha koyar sıfır alınır chipli!!! 2. el cihaz alırsan adam sana garanti vermeyecek ,yanında vereceği oyunlar da gözünü boyamasın,zira cihaz bozulduğunda 2. ele verdiğin para çöpe gitmiş olacak! Oysa bu işi yapan piyasadaki tanınmış insanlar chipi taktıktan sonra garantiyi kendileri üstleniyorlar.

aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Silent Hill 2 ve 4 zaten var Xbox da...Hemde 5.1 dolby digital oynarsın, PS2 de oynayabilirsen oyna leck kardeş

Bu arada biz xbox larımızda Call of Cthulhu oynuyoruz.Yoksa PS2 de yokmu ?

ps2 lerimizde MGS3 oynuyoruz yoksa xbox da yok mu?
    " " " God of War " " "" " "
    " "" wrc 4 " "
    " " GT4 " " " Sakın bana forza morza demeyin!

• 320 ytl sıfır çipli burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MasaL_

320 ytl sıfır çipli burada

280 ytl doğubankta sıfır çipli 3 orjinal oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

2. eline 200ytl den fazla verilmeş 2. el düşünüyorsan çünkü 0 ı 275ytl slim kasa heryerde çipli

0 almakla 2. almak bir mi? Elektronik alet bu...

e yani elektronik aletlerde bu cok onemli 75 milyondan kesicm diye aleti 4-5 ay sonra cope atmak var bunları göz onunde bulundurursan bence git 0 bir alet al hatta garantili bir şey al verdiğin paranın hakkını versin adam akıllı yoksa öbür türlü hep yarı yolda kalırsın alette eline patlar..
  • ARMAĞAN OYUNCAK VAR KESİNLİKLER ORADAN AL..... KOÇBANK YANI ALT KAT KIZILAY ARMAĞAN PASAJINDA
  • Ben denizliden 330 YTL ye aldım + memory kart dahil slim model + chipli + tek kol birde oyun veriyor...

İsteyen PM atsın
  • memory kart +slim model+1 orjinal 1 sahte kol+2 adet oyun+chip 380 ytl aldık

sana tavsiyem al ama güvenilir yerden al ve slimler tavsiye edilmiyor pek ömürleri daha kısa oluyor ben slim aldıgım için pişmanım ps2 için değil ama slim için onun için iyi düşün slim mi eski kasa mı diye ve benden sana bir tavsiye daha durumun müsaitse hard disk taktır benden sana bir tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 24 Ocak 2006 21:06:59 >
  • bence 2 için değer ben almayı düşünüyorum oyun deyince ilk aklıma gelen play sitation2 dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leck

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

dur yavaşşşş be abi çıksında sonra alırsın dahabir tane bile üretilmedi

sen daha uyu ps3 piyasaya çıkalı 4 ay oldu
    ama türkiyeye gelmedi
    nedeni de piyasadaki taklit oyunlar

nooldu abi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 27 Ocak 2006 19:19:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.