kardeş uzatma artık sende bak millet xbox al diyor al oyna takol işte
Bırak kardeş ya xbox bi işe yaramaz sen PS den şaşma.
bi işe yaramazmı
En azından media center oluyor cihaz, divx, xvid, HDRip, DVD,mp3, wmv, internet vs... Bu amaçla bile kullanılır, PS2 yi napıcan ? Oyunlar sarmazsa kaldır koy tozlansın
ps2 dede divx falan izleniyodu yani çok fonksiyonlu die duydum
quote:
Orjinalden alıntı: fromon
ps2 dede divx falan izleniyodu yani çok fonksiyonlu die duydum
dvd izleniyoda divx i bilmiyorum ama insallah izleniyodur
Bence sen XBOX360 veya PS3'ü bekle ...
biraz bekle daha ucuzlayacaktır bir kaç yıl önce 500 milyona satılıyordu ucuzlar .Sabreden derviş muradına ermiş
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx
Bence sen XBOX360 veya PS3'ü bekle ...
kardeş xbox360 ve ps3 ün fiyatları milyar okadar parayı nerden bulcam hem chipsiz oyun alamam bide 250-300 dolar chip parası vercem kol gibi girecek bana 1500 ytl ps2 daha ii
Ya adamın aklını karıştırmayın. Ps2 almak istiyor. Sizin yüzünüzden gider xbox alır ve sonra beğenmez ise ne olacak ? Arkadaşım sen ps2 al başka sözlerede kulak asma. Umarım ucuza bulursun. Oyunları seni fazlasıyla eğlendirir. Benim düşüncem çipsiz sıfır bir makina alıp sonrada kaliteli bir çip taktırmaktır. Böylece iierde sorun yaşamazsın. Kimse sana xbox u yada oyunlarını beğeneceğini garanti edemez. Paranı yok yere riske atma.
quote:
Orjinalden alıntı: Alcohol
Ya adamın aklını karıştırmayın. Ps2 almak istiyor. Sizin yüzünüzden gider xbox alır ve sonra beğenmez ise ne olacak ? Arkadaşım sen ps2 al başka sözlerede kulak asma. Umarım ucuza bulursun. Oyunları seni fazlasıyla eğlendirir. Benim düşüncem çipsiz sıfır bir makina alıp sonrada kaliteli bir çip taktırmaktır. Böylece iierde sorun yaşamazsın. Kimse sana xbox u yada oyunlarını beğeneceğini garanti edemez. Paranı yok yere riske atma.
ama xboxın ekran kartı daha iiymiş ne yapmalı acaba?
xbox daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: morvo
quote:
Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse
bence değmezz boşuna paranı heba etme xbox varken ne ps 2 si
xbox ın oyunları sony kadar yaygın değil ps2 istiyorum ancak dürüst satıcı bulması zor
ya kardeş boşuna paranı zaten ömrünü doldurmuş bi makineye yatırma
illa alıcam diyosan xbox al bende ikiside var ps2 nin yüzüne bile bakmıyorum . xbox ondan 2 kat güçlü bi alet ayrıca oyunlarını net'te ve istanbulda çok ama çok kolay bulabilirsin. takas yapan yüzlerce oyuncu var bedava'ya oyun sayını çoğaltırsın.... vs
hem ps2 de oynayamayacağın pek çok oyunu da ( halo, doom3, hallife2....) oynama şansın var.
ben şahsen bu saatten sonra ps2 ye para harcanmasına acıyorum ne yalan söleyim....
Bence tanıdığınız,bildiğiniz bir yerden alın. Eve yakın olması daha iyi.
quote:
quote:
ama xboxın ekran kartı daha iiymiş ne yapmalı acaba?
Xboxun grafiği daha iyi olabilir ama bu ps2 nin grafiklerinin kötü olduğu anlamına gelmez. Sonra pişman olabilirsin. Ps2 deki oyunlar seni garanti tatmin eder. Görüntüler çok iyidir. İstersen oyun sitelerindeki ekran görüntülerine bakabilirsin. xboxun grafikleri seni hayran bırakıcak diye birşey yok. O zaman xbox 360 almalısın yada ps3 ü beklemelisin. Bir konu var. Ps2 nin hit oyunları diye oraya bir bak.
quote:
Orjinalden alıntı: chris
quote:
quote:
xbox ın oyunları sony kadar yaygın değil ps2 istiyorum ancak dürüst satıcı bulması zor
illa alıcam diyosan xbox al bende ikiside var ps2 nin yüzüne bile bakmıyorum . xbox ondan 2 kat güçlü bi alet ayrıca oyunlarını net'te ve istanbulda çok ama çok kolay bulabilirsin. takas yapan yüzlerce oyuncu var bedava'ya oyun sayını çoğaltırsın.... vs
hem ps2 de oynayamayacağın pek çok oyunu da ( halo, doom3, hallife2....) oynama şansın var.
ben şahsen bu saatten sonra ps2 ye para harcanmasına acıyorum ne yalan söleyim....
Ona bakacak olursan xbox almak saçmalık olur. Çünkü yeni nesil konsolu olan xbox 360 çıktı. Oyuları internetten indirmek hiç kolay değil. Hem arkadaş ankara da. Başka bir şehirde olsaydı daha zor bulurdu oyunları. Ps2 oyunları bence daha iyi. Grafikler gayet yeterli. Bence ps2 uzun bir süre para harcanmayı hakedecek bir konsol.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chris
quote:
quote:
Ona bakacak olursan xbox almak saçmalık olur. Çünkü yeni nesil konsolu olan xbox 360 çıktı. Oyuları internetten indirmek hiç kolay değil. Hem arkadaş ankara da. Başka bir şehirde olsaydı daha zor bulurdu oyunları. Ps2 oyunları bence daha iyi. Grafikler gayet yeterli. Bence ps2 uzun bir süre para harcanmayı hakedecek bir konsol.
Bence en iyisi hiç bişey alma buraya sorman yanlış çünkü bi kişinin dediği öbürne tutmuyo
BİR PS AL BİDE GOD OF WAR AL İKİSİNEDE KEFİLİM. PS3 ÇIKANA KADAR İDARE EDER.
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
BİR PS AL BİDE GOD OF WAR AL İKİSİNEDE KEFİLİM. PS3 ÇIKANA KADAR İDARE EDER.
god of war güzel oyunmudur yani konusu falan ne sararmı adamı?
Ya arkadaşlar aranızda mardin de oturan varmı?Nerden ps2 bulabilirimki?