Şimdi Ara

...:::PLAY STATİON2 İÇİN 350 YTL DEĞERMİ :::... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • logo elektronikten cok daha uyguna alabilirsin hemde chipini onlar takıyor istediğin chipi taktırırsın fiyatları gerçekten cok uygun sayılır. istersen pmden saan telefonu vereyim uygun olursa gider alırsın. bu arada kızılayda yerleri.
  • çok komik ya,bu başlığı açan arkadaş 1 ocakta mesajı atmış,en son 5 ocakta cevap yazmış,ama hala kararını verememiş,ilginç olan,bu zamana kadar aradan nerdeyse 5,5ay geçmiş ve arkadaştan hala bir cevap yok ama bizler nedense mesaj atmaya devam etmişiz,benimde mesaj atmam bu vesileyle olmuş oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

arkadaşlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum

bana ps2 yi en uygun nerden alabileceğim konusunda yardım edecek yokmu?

ben bu arkadaşlar almak istedikleri icin yazmak istedim yoksa konuyu takip falan etmedim amacımız birbirimize yardımcı olmak değilmi?
  • Endem var.
  • Doğubanktan alın 270 çipli yanında oyun daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orjinalden alıntı: daleque

arkadaşlar aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum

bana ps2 yi en uygun nerden alabileceğim konusunda yardım edecek yokmu?

ben bu arkadaşlar almak istedikleri icin yazmak istedim yoksa konuyu takip falan etmedim amacımız birbirimize yardımcı olmak değilmi?

sen yanlış anladın,ben niye yazılıyo diye eleştiri getirmedim,sadece başlığı açan arkadaş açmış ve bırakıp gitmiş bir dahada uğrayıp takip bile etmemiş,o bakımdan yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

logo elektronikten cok daha uyguna alabilirsin hemde chipini onlar takıyor istediğin chipi taktırırsın fiyatları gerçekten cok uygun sayılır. istersen pmden saan telefonu vereyim uygun olursa gider alırsın. bu arada kızılayda yerleri.

hocam pardon tam okumadan sazan gibi atlamısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_06 -- 18 Mayıs 2006; 19:46:17 >

• .
    quote:

Orjinalden alıntı: samplus

quote:

Orjinalden alıntı: leck

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

dur yavaşşşş be abi çıksında sonra alırsın dahabir tane bile üretilmedi

sen daha uyu ps3 piyasaya çıkalı 4 ay oldu
    ama türkiyeye gelmedi
    nedeni de piyasadaki taklit oyunlar

nooldu abi????

Bu arkadaşı da bir hatırlatayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 23 Mayıs 2006; 10:33:16 >

• Sıkmış bi tane gitmiş ne yazsınki sana @samplus boşver gitsin.
  • Hemde çok fena sıkmış ozaman hatırlıyorum da teğet geçmişti
  • DMS PRo veya onun ayarinda kaliteli bir chip varsa ustunde deger yoksa git adamin yuzune tukur.
  • ya bu ps2lerin fiyatı yurtdışında 130 dolara düşmemişmiydi nenen hala bu kadar pahalı
  • ee bizim esnaf uyanıktır,adamlar fiyatını 129$ düşürdü,kimin umrunda,böyle satacaklar işte.
  • Amerika'da sadece Playstation 2 değil dijital fotoğraf makinaları, PDA'ler, video kameralar ve notebook'lar %30 bazen %45 daha ucuz oluyor.
    Ankara'da Real'de Playstation 2 şu sıralar promosyonlu ürün. Ben bugün 12 taksit 329 YTL'ye aldım. Teknosa'nın son broşüründe 349 YTL gözüküyor fakat şu an broşürün geçerlilik süresi bitmiş ve mağazada PS2 399 YTL, dövizdeki artıştan sonra çoğu ürüne zam geldiğini söylediler Teknosa'da. Playstation 3 benim için çok pahalıydı, Amerika için başlangıç fiyatı $ 599, aksesuarları da daha pahalı olur.
  • Düzeltiyorum, PS3'ün Amerika için başlangıç fiyatı $ 499.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

ee bizim esnaf uyanıktır,adamlar fiyatını 129$ düşürdü,kimin umrunda,böyle satacaklar işte.

arkadaşım zaten 200 ytl denk geliyor birde buna türkiyede çip takılınca çipin fiyatı 80 90 ytl civarı yani bi fark yok

doğubank 270ytl slim kasa çipli
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.