Şimdi Ara

...:::PLAY STATİON2 İÇİN 350 YTL DEĞERMİ :::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada japon oyuncak ta adam 300 ytl slim model için dedi memory card içinde 50 ytl dedi toplamda 350 ytl oluyo pahalı mı normalmi? sizce en güvenilir satıcı nerde?yani bana ikinci el mal kakalamasınlar dürüst satıcı lazım ankara japon oyuncak güvenilirmi?

• 290 burda
  • Sanırım Ankaradaki japon oyuncakcıyı diyorsun. Bence ordan alma. Çoğu kişi ordan şikayetçi. Kazıkçı bir yermiş. Gerçi ben ankarada değilim ve ordan hiç alışveriş yapmadım. Biraz dedikodu gibi oldu ama neyse. Buradaki ankaalı arkadaşlara sorabilirsin. Anlatılanlar doğru ise parana yazık olur. Hem zaten onlar parayı haketmiyorlar.
  • morvo japon oyuncaktan uzak dur. antikoyun var karumda bir de sıhhiye'de bir yer var. onlara da fiyat sor daha ucuza alabilirsin.
  • dostum bence değer gerçekten süper bir alet bende kullanıyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: morvo

ankarada japon oyuncak ta adam 300 ytl slim model için dedi memory card içinde 50 ytl dedi toplamda 350 ytl oluyo pahalı mı normalmi? sizce en güvenilir satıcı nerde?yani bana ikinci el mal kakalamasınlar dürüst satıcı lazım ankara japon oyuncak güvenilirmi?

antikoyunun sitesinde 360 milyon diyor 35 milyonda memory card kazık yaw daha ucuz yer yokmu?
  • Slim PS2 chipli, sıfır konsollar 300ytl
    www.tekoyun.com

kazık yemeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bence değer bende 350 Ytl'ye aldım daha doğrusu babam yılbaşı hediyesi olarak aldı ama. fiyatı 350 YTL chipli bence al
  • Arkadaş bırak şu caponu içindeki çip kesin dandiktir vereceği aparatlarda kesin yan sanayi başka yerden al sen abini dinle boşver orayı.
  • Bence çipsiz makina al çipi satın al en azından elindeki çipi bilirsin.Daha sonrada gözünün tuttuğu bi yerede anlaşıp ucuza taktırırsın.Belki az bi pahalı olur ama şu da var atalarımız ne demiş ucuz etin yahnisi olmaz işini garantiye al sonra bizim gibi, ulan makina 2.elmi çipi ne p.k kı.ı bilme ne demiyesin.
  • bence değmezz boşuna paranı heba etme xbox varken ne ps 2 si
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

bence değmezz boşuna paranı heba etme xbox varken ne ps 2 si

xbox ın oyunları sony kadar yaygın değil ps2 istiyorum ancak dürüst satıcı bulması zor
  • sen manyaksın be kardeş xbox oyunlar nasıl yaygın olmazzzz sen istedikten sonra istnbulda cirit atıyor xbox oyunları ayrıca sen ben gibi xbox oyunu satan adamlarda varhemde eksiksiz arşivleri bence boşuna para yatırma ps2 ye pişman olma sonraaa.... hem xbox da chip takınca bozulma sorunu olmuyor divx dvd herşeyi yapabilirsin harddisk takabilirsinn ps2 çok sınırlı bir konsoll daha xbox un artılarını yazmakla bitiremem buraya..
  • 250 ytl 3 orjinal oyun yanında İstanbul da doğubankta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

sen manyaksın be kardeş xbox oyunlar nasıl yaygın olmazzzz sen istedikten sonra istnbulda cirit atıyor xbox oyunları ayrıca sen ben gibi xbox oyunu satan adamlarda varhemde eksiksiz arşivleri bence boşuna para yatırma ps2 ye pişman olma sonraaa.... hem xbox da chip takınca bozulma sorunu olmuyor divx dvd herşeyi yapabilirsin harddisk takabilirsinn ps2 çok sınırlı bir konsoll daha xbox un artılarını yazmakla bitiremem buraya..

XBOX çok pahalı ps2 ekonomik
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

250 ytl 3 orjinal oyun yanında İstanbul da doğubankta

5 ayda bir chip değiştirmenin nesi ekonomik sorarım sana
  • DOĞUBANKTAN MI ALDIN Kİ. BEN 8 AYDIR KULLANIYORUM TIK YOK
  • Pahalı.Orası birde Endem...
  • Bu Ps2'ler Chipli Dimi Hepsi.Chipsiz ise Deymez Yani Biz Chipli+2 Oyun Hediyeli+1 Yıl Garanti Veriyoruz...
    370 Milyon...Bu Fiyata Göre Düşün Artık...
  • bu saatten sonra ps2 alınmaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.