Şimdi Ara

Playsation Plus kredi Kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar hepinize.Ben yeni ps4 sahibi oldum önceden xbox kullanıyordum.2 gün oynuyabildikten sonra plus'a katılmam gerektiğini bildirdi makine bende tüm kredi kartlarımı adresler doğru bi şekilde girdim ama hiç bi şekilde kabul etmedi sabahdan beri deniyorum sony ile görüştüm hep aynı şeyleri zırvaladır kafayı yedım yok 72 saat bekleyin filan.Kartları ekleyemediğim için 14 günlük denemeyide alamıyorum bunun çözümü nedir arkadaşlar.

• Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar gerçekten kafayı yedim
  • Hic sekilde turkce karakter kullanmadiniz dimi hoam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Hic sekilde turkce karakter kullanmadiniz dimi hoam?

Hayır hocam başta bi kere kullandım sonra denediklerimde hiç kullanmadım
  • internetten denedigimde ayni hatayi aliyordum, ertesi gunu konsoldan denedim sorunsuz calisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil Man

quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Hic sekilde turkce karakter kullanmadiniz dimi hoam?

Hayır hocam başta bi kere kullandım sonra denediklerimde hiç kullanmadım

O zmn beklemekten baska careniz yok hocam.bi keresinde bana da aynisi oldu kabul etmedi.2-3 gun sonra tekrar denedim oldu.

• Konunun adresle filan alakası yok hocam. şöyle yaptım bende,

4 kart denedim. 3ü banka kartı/debit kart 1i de kredi kartıydı.

Banka kartı türleri Visa elektron ve Master card. Kredi kartı türü ise düz Visa

Kredi kartımın sanal kartını bile kabul etmedi, banka kartlarının ve debit kartlarının hiçbirisini kabul etmedi.

Kredi kartını başta vermek istemiyordum ama sonunda lanet olsun deyip yazdım. (Kredi kartının bankadaki kayıtlı adresimi bile bilmiyorum öğrenci kartıydı apartın adresi vardı). Normal kredi kartını (sanal kartı filan değil) kabul etti. Adres kısmına da ş,ç,ı gibi türkçe karakter girmiştim.

Yani problem adreste değil salak psn kartı kabul etmiyor aslında hatayı adres olarak gösteriyor. Bankanızla bir görüşün derim. Online işleme açtırın kapalıysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Sırf onun için ininal kart aldım. Tl yükledikten sonra kabul etti şuan rahatlıkla oyun falan alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: www2

Konunun adresle filan alakası yok hocam. şöyle yaptım bende,

4 kart denedim. 3ü banka kartı/debit kart 1i de kredi kartıydı.

Banka kartı türleri Visa elektron ve Master card. Kredi kartı türü ise düz Visa

Kredi kartımın sanal kartını bile kabul etmedi, banka kartlarının ve debit kartlarının hiçbirisini kabul etmedi.

Kredi kartını başta vermek istemiyordum ama sonunda lanet olsun deyip yazdım. (Kredi kartının bankadaki kayıtlı adresimi bile bilmiyorum öğrenci kartıydı apartın adresi vardı). Normal kredi kartını (sanal kartı filan değil) kabul etti. Adres kısmına da ş,ç,ı gibi türkçe karakter girmiştim.

Yani problem adreste değil salak psn kartı kabul etmiyor aslında hatayı adres olarak gösteriyor. Bankanızla bir görüşün derim. Online işleme açtırın kapalıysa

Denicem hocam teşekkür ederim yardımın için bende en az 5 kart filan denemiştim dün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

.Sırf onun için ininal kart aldım. Tl yükledikten sonra kabul etti şuan rahatlıkla oyun falan alabiliyorum

ininal kart olayı nedir tam olarak gidip hemen cıkartabiliyormuz
  • Genlesme sesini araştırdım ama sanırım hdd kafa vurmasına benzer bir sesmis
    Bu kapattıktan sonra gelen vızıltıyı bulamadım

Şimdi makınayı direk fıse taktım hıc calıstırmadan hala geliyo. Sızden rıcam bı kontrol edermısınız kapalıyken sinek vızıltısı gibi gelıyormu. Belkı trafoda filan sorun olabılır olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 17 Temmuz 2014; 14:39:12 >
  • Cozumu hakkında bir bilgim yok ama kredi kartından kaynaklanıyorsa , migroslarda satılan ininal kartlardan edinebilirsiniz.Direk alabiliyorsunuz hatırladıgım kadarıyla 5 lira karsılıgında ve icine yukleme yaptırabiliyorsunuz.Daha once bu sekilde psn den sorunsuz bir sekilde halletmistim alısverisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.