Merhaba Arkadaşlar İnternetten Kredi Kartı ile Playstation 3 almayı düşünüyorum nerden alabilirim Move seti ve yanında oyunuda olmasını istiyorum set şeklinde yani Teknosada iki tane set var sizce nasıl fiyatı bakar mısınız ?
İkisinin fiyatıda 799TL sitede güncellememişler Ben bu kampanyadan aldım Fifa12+infamous2 paketli.799TL haberin olsun alabilirsin
Nasıl yani şuan 949 olan set 799 tl mi ? Move setli olan
quote:
Orijinalden alıntı: 81GoKHaN1990
Aynen öyle 799 TL + 2 oyun.Tek sorun 1 tane move kolu çıkıyor içinden bazı oyunlar için 2 tane gerekli.949Tl olanda da zaten 1 tane çıkıyor Dışardan alman lazım kol
quote:
Orijinalden alıntı: mandos23
quote:
Aynen öyle 799 TL + 2 oyun.Tek sorun 1 tane move kolu çıkıyor içinden bazı oyunlar için 2 tane gerekli.949Tl olanda da zaten 1 tane çıkıyor Dışardan alman lazım kol
Çok teşekkür ederim gerçekten peki sitede dediğin gibi güncellenmemiş ben internetten almayı düşünüyorum nasıl olacak ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mandos23
quote:
Çok teşekkür ederim gerçekten peki sitede dediğin gibi güncellenmemiş ben internetten almayı düşünüyorum nasıl olacak ?
onu bilmiyorum ama bulunduğun yerde bir teknosa vardır elbet ?