PS3 kullanıcısıyım ve acilen bir LCD tv almam gerekiyor. Biliyorum çok fazla model ve çok fazla marka var ne yazık ki hepsinin de birbirinden farklı özellikleri var. Tepki süresi kontrast çözünürlük vs.. gibi teknik özelliklerin dışında benim inandığım esas gerçek TECRÜBE'dir...
Aranızda PS3 + LCD TV kullanan arkadaşlar varsa ( ki olduğuna adım gibi eminim) kendilerinin tecrübelerini ve ben bunu aldım ama keşke bunu alsaydım veya şimdi alsam bunu alırım diyen varsa kendilerinin yardımını merakla bekliyorum.
Bu arada Hepsiburada.com dan baktığım 3-4 tane model ve fiyatlarını aşağıda belirtiyorum, bu ürünler için de yönlendirmenize ihtiyacım var.
İstediğim Ebat : 32" - 37" arası Marka : Fark etmez Bütçe : 1500 - 2000 YTL arası
Şimdiden teşekkür ederim.
samsung le37r81b fiyatı biraz bütçeni aşar 2,500 ytl ama cihaz mükemmel kendim kullanıyorum ve çok memnunum şimdiden hayırlı olsun..
guncelll...
Arama yapın forumda hergün aynı sorular soruluyor
size iki önrim olur saygılarımla.... 1) LG 32 LC42 TEKNİK ÖZELLİKLERİ -1366 x 768 çözünürlük -hd ready -8000:1 kontrast oranı -2 hdmı -2 scart -pc bağlantısı -rca ve s video bağlantısı -lake kaplama ( piano black ) şık tasarım FİYATI PEŞİN: 1.500 YTL
2)LG 32 LC 52 TEKNİK ÖZELLİKLER bı modelde diğer modelden farklı sadece kasa ve kontrast -kontrast 10.000:1 dir -kasa sı biraz daha şık durur FİYATI PEŞİN : 1.650 YTL