Şimdi Ara

Playstation 3 mü Alsam pc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eskiden Hp pavillion g6 laptobum vardı. Kırıldı, resmen kırıldı ve yer yerine zarar gelip çöp oldu. Neyse sonra ben bir ipad2 aldım.Ama beni hem işlem açısından hemde oyun açısından pek tatmin etmedi. Şu an herşeyimi ipadle yapıyorum. Zor da olsa idare ediyorum. Doğum günü hediyesi olaraktan ps3 veya pc alacak babam. Ama ps3 için hiçbir donanımım yok lcd tv, monitör , ses sistemi vsvs. Ama çok da istekliyim. Tüplü de bile olsa oynamak istiyorum. Diğer bir yandan da bir bilgisayara çok ama çok ihtiyacım var. Laptop , masaüstü hiç farketmez.900 liraya aynı paraya laptop alabilirdim ama ilk apple ürünüm diye çok heveslenmiştim. Bilgisayardan da oyun oynayabilirim. Sizce uygun bir fiyata hatta 2. El bir pc mi almalıyım yoksa playstation 3 mü? Toplama bilgisayar demeyin bütçem az. Dediğim gibi ipad bana hava atma cihazı gibi geldi işlem açısından yetersiz. Ps3 üde yıllardır hep isterim ama almak bir nasip olmadı. Sizce ne alayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 900 civarı fiyata toplama sistem kurulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDanger

Arkadaşlar benim eskiden Hp pavillion g6 laptobum vardı. Kırıldı, resmen kırıldı ve yer yerine zarar gelip çöp oldu. Neyse sonra ben bir ipad2 aldım.Ama beni hem işlem açısından hemde oyun açısından pek tatmin etmedi. Şu an herşeyimi ipadle yapıyorum. Zor da olsa idare ediyorum. Doğum günü hediyesi olaraktan ps3 veya pc alacak babam. Ama ps3 için hiçbir donanımım yok lcd tv, monitör , ses sistemi vsvs. Ama çok da istekliyim. Tüplü de bile olsa oynamak istiyorum. Diğer bir yandan da bir bilgisayara çok ama çok ihtiyacım var. Laptop , masaüstü hiç farketmez.900 liraya aynı paraya laptop alabilirdim ama ilk apple ürünüm diye çok heveslenmiştim. Bilgisayardan da oyun oynayabilirim. Sizce uygun bir fiyata hatta 2. El bir pc mi almalıyım yoksa playstation 3 mü? Toplama bilgisayar demeyin bütçem az. Dediğim gibi ipad bana hava atma cihazı gibi geldi işlem açısından yetersiz. Ps3 üde yıllardır hep isterim ama almak bir nasip olmadı. Sizce ne alayım?

Kolla pes fifa nfs dışındaki oyunlarda zevk almak çok zor. Ve orjinal olmazsa cod igibi oyunlar multi oynanamaz. Ama dersenki hevesim var alabilirsin. Hem ps3 hem pc sahibi olarak paylaştım fikrimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korktuğum asıl şey tüplü tv falan değil. İpad gibi bir anlık heves olması. Gerçi şu an için tek işimi gören şey ipadim ama o paraya pc de vardı :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.