Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 ana konusunda da yazmıştım,istediğim cevabı alamadım,buraya da kopyalıyorum

Şimdi ben ve arkadaşım arasında....Arkadaşım Infamous + plusta indirdiği oyunlar var...Ben bu hesabı infamousu indirmek için aktif ediyorum...Fakat karşı taraf bunu devre dışı bırakınca tüm oyunlarında sıkıntı yaşıyor giremiyor yani hesabından indirdiklerinden hata alıyor...Sistemi bilmeme ve kişilerle bunu paylaşmama rağmen ben sıkıntı çektim....Bu işlemleri download sırasında yaptık...Kardeşlik sistemini anladım ve uygulamada sorun yaşıyoruz :)) 2'mizin bundan başka yapacağı başka işlem varmı ki , karşı taraf bu konularda biraz bilgisiz olduğu için ona sadece devre dışı bırakacağını söyledim

Ben US PSN kullanıyorum...Plus'ı TR PSN ile kullandığım için başka bir PSN aktif..
  • Merhaba. Bu Bim ve şok'ta satılan ps4 leri almamızda sakınca var mı? Bir problem çıkar mı, yoksa sony'den almakla aynı şey mi. Lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

PS4 ana konusunda da yazmıştım,istediğim cevabı alamadım,buraya da kopyalıyorum

Şimdi ben ve arkadaşım arasında....Arkadaşım Infamous + plusta indirdiği oyunlar var...Ben bu hesabı infamousu indirmek için aktif ediyorum...Fakat karşı taraf bunu devre dışı bırakınca tüm oyunlarında sıkıntı yaşıyor giremiyor yani hesabından indirdiklerinden hata alıyor...Sistemi bilmeme ve kişilerle bunu paylaşmama rağmen ben sıkıntı çektim....Bu işlemleri download sırasında yaptık...Kardeşlik sistemini anladım ve uygulamada sorun yaşıyoruz :)) 2'mizin bundan başka yapacağı başka işlem varmı ki , karşı taraf bu konularda biraz bilgisiz olduğu için ona sadece devre dışı bırakacağını söyledim

Ben US PSN kullanıyorum...Plus'ı TR PSN ile kullandığım için başka bir PSN aktif..

Karşın tarafın hesabını sen kendi makinanda aktif edeceksin.Karşı tarafta doğal olarak kendi hesabını devre dışı bırakıp senin hesabı aktif edecek çünkü aynı hesap 2 ayrı cihazda ana hesap olmaz.

Karşı taraf oyunları indirdiği hesap ile oynayanilir seninle paylaştıgı için.Başka hesap ile hata verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Mart 2014; 11:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

PS4 ana konusunda da yazmıştım,istediğim cevabı alamadım,buraya da kopyalıyorum

Karşın tarafın hesabını sen kendi makinanda aktif edeceksin.Karşı tarafta doğal olarak kendi hesabını devre dışı bırakıp senin hesabı aktif edecek çünkü aynı hesap 2 ayrı cihazda ana hesap olmaz.

Normalde ben anahesap yaptığım için hesaplarda secondary hesabın işlevini bilmiyodum.....Ben evet arkadaşın hesabını ana hesap yapıcam...O da kendi hesabını devredışı bırakıcak...Biz buraya kadar geldik,tamam ben de kilit yok,devredışı bırakan arkadaşta herşey kilitli gözüküyordu...Demin devredışı bırakan hesabında lisansları geri yükle demesi gerekiyormus galiba(Bu işlevi bilmiyodum)...

• yani şimdi mesela 2 kişi 3 er tane oyun aldı toplam 6 tane oyun oldu bunları iki kişi 6 oyunuda oynayabilcekmi
  • Arkadaşalr anlatımlar ve grafikler için elinize sağlık..
    Yanlız ben bu sony nin mk.. çok bilinmeyenli denklem gibi.. Bizim arkadaşlar kredi kartlarını herseyı ayarlamıslar burayı okuyup uygulayacaklar sozde mal mal bırbırlerıne bakıyorlar bu ne lan diye :D

Bizde baslarız yakında afallamaya..
  • Selamlar.Ben ve arkadaşım kalıcı kardeşlik yapmayı dusunuyoruz.Ben arkadasımın---Arkadasımda benim hesabı primary yapacak.Kendi hesaplarımızda makinalarımızda secondary olacak.Buraya kadar sıkıntı yok.

Sorum:Ben arkasımla tek psn plus hesabı alsak.İkiimizde psnplus tan faydalınıp aynı oyunu aynı anda online oynama şansımız varmı.Yoksa ikimizde ayrı ayrı psnplus almak zorundamıyız?Bilen bir arkadaş cevap yazarsa sevinirim.İyi foruumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudas

Selamlar.Ben ve arkadaşım kalıcı kardeşlik yapmayı dusunuyoruz.Ben arkadasımın---Arkadasımda benim hesabı primary yapacak.Kendi hesaplarımızda makinalarımızda secondary olacak.Buraya kadar sıkıntı yok.

Sorum:Ben arkasımla tek psn plus hesabı alsak.İkiimizde psnplus tan faydalınıp aynı oyunu aynı anda online oynama şansımız varmı.Yoksa ikimizde ayrı ayrı psnplus almak zorundamıyız?Bilen bir arkadaş cevap yazarsa sevinirim.İyi foruumlar...

Birinizin hesabiyla plus alsaniz ikinizde rahatlikla kndi hesabindan online oyun oynar.

• Santa.Monica cok tesekkur ederim...
  • sudas kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.makinalarinizda ana hesap yaptiginiz hesaplardan biriyle alin plusi. yanlislik olmasin sonra bilgide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 12 Temmuz 2014; 11:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

Rica ederim.makinalarinizda ana hesap yaptiginiz hesaplardan biriyle alin plusi. yanlislik olmasin sonra bilgide

hocam bir sorum daha var.Arkadaşın hesabı bende primary iken bu hesap uzerinden psn plus ve bf4 aldım diyelim.Arkadasım kendisindeki primary hesap ile
    bf4 ü online oynayabilir mi?Yoksa kendisindeki secondary den mi oynayabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santa.Monica

hocam bir sorum daha var.Arkadaşın hesabı bende primary iken bu hesap uzerinden psn plus ve bf4 aldım diyelim.Arkadasım kendisindeki primary hesap ile
    bf4 ü online oynayabilir mi?Yoksa kendisindeki secondary den mi oynayabilir...

Arkadasinin primary hesabi senin kendi hesabin.ondan oynayamaz.psn plus ve bf4 aldiginiz hesaptam oynar yani secondry hesabindan.amaciniz kendi hesaplarinizdan oyun oynamak degil mi hocam?oyleyse herkes kendi hesabindan online oynabilir

• quote:

Selamlar.Ben ve arkadaşım kalıcı kardeşlik yapmayı dusunuyoruz.Ben arkadasımın---Arkadasımda benim hesabı primary yapacak.Kendi hesaplarımızda makinalarımızda secondary olacak.Buraya kadar sıkıntı yok.

İkinizde PLUS tan faydalanabilirsiniz
  • Tekrar tesekkur ederim.Şimdi tamamen anladım olayı:)İyi gunler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayCoskun

quote:

İkinizde PLUS tan faydalanabilirsiniz

Tesekkur ederim bilgi için.....

• quote:

Tekrar tesekkur ederim.Şimdi tamamen anladım olayı:)İyi gunler...

Rica ederim hocam.yardimci olduysam ne mutlu.

• ARKADAŞLAR NFS RIVALSLI KILLZONE LU NBA 2K14 LÜ WATCH DOGS LU UFC Lİ AC IV Lİ FIFA 14 LÜ PS PLUSLI VE PS PLUS OYUNLARI VAR OYUN PAYLAŞIMI YAPMAK İSTEYEN YAZSIN COD GHOST INFAMOUS INJUSTICE BF 4 KNACK TRILAS FUSION RESOGUN OUTLAST GİBİ OYUNLARI OLAN HESAPLA OYUN PAYLAŞIMI YAPARIM (PSPLUS 3 AYLIK) AC IV HEM DİJİTAL HEM DİSC KUTULU OLARAK 120 TL
  • Selam bir sorum olacaktı playstation'da ayrı makinelerde arkadaşımla kardeşlik yaptık. İkimizde tr psn'e kayıtlıyız. Normal olarak ben kendi makinemde onun hesabını ana makine yaptım oda benim hesabımı ana makine yaptı. Buraya kadar sorunsuz oyunumuzu oynuyoruz.
    Plus üyelik benim hesapta. Sorun benim makinede.
    Usa psn aldım. Oyun aldım usa psn hesabını ana makine devre dışı bıraktım. Usa psn hesabımdan oyunu online oynuyamıyorum plus üyeliğe yönlendiriyor.
    Tr psnimde plus üyeliği olduğu için online da sorun çıkmıyor.
    Ama ben usa psn'imde TR psn'imin plus üyeliğini kullanarak online oynamak istiyorum. Bunun çözümü nedir?

• Merhabalar yazıldıysa goremedim kususra bakmayın bı sorum olucaktı bf4 ben kuzenımle paylaşıcam aynı anda ikimizde online oynuyabılıyormuyuz verecegınız cevaplar için tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso1907

Merhabalar yazıldıysa goremedim kususra bakmayın bı sorum olucaktı bf4 ben kuzenımle paylaşıcam aynı anda ikimizde online oynuyabılıyormuyuz verecegınız cevaplar için tesekkurler

Oyunu kendi hesabinizdan mi ayri hesaptan mi aldiniz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.