Şimdi Ara

Playstation 4 Kardeşlik Sistemi [ ANA KONU ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
14.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunu merak ediyorum. diyelim bi usn bi de tr psn hesabı açtım. us psn den aldığım oyunu ana hesabım olan tr psn de oynayabilecek miyim online olarak?
  • Konu allak bullak olmuşKonsollar çıksında herkes tek tek dener artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki benim bir sorum var. Ben normalde bu kardeşliği üst komşumla yapacaktım. Anladığım üzere bu iş bir ortaklık gibi. Peki diyelim ben A oyununu almak istedim o almak istemedi. Ben de tek başıma kendi paramla indirdim oyunu. O ondan sonra beleşe kendi konsoluna çekebilecek di mi ? Durum böyleyse kan çıkar, kardeş katili oluruz
  • Başka hesaptan alırsın veya başka biriyle kardeşlik yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi Merhaba;
    Sormak istedğim bazı sorular var.Cevaplarsanız sevinirim.

Şimdi konsolu satın aldım.Kendi PSN hesabımı oluşturdum(Evet ilk defa konsol alacağım) ve giriş yaptın oynuyorum.Sonra in Famous çıktı ve almak istedim.Forumdan birini de buldum eraber almak istedik.Ama onun makinada da kendi hesabı ana hesap.Şu andan itibaren ne yapacağız? Çünkü anladığım kadarı ile onun hesap bende benim hesap da onda ana hesap olmalı?

Bu yapıda sürekli aynı kişi ile mi kardeşlik kurmak gerekli?Çünkü birimizde kendi hesabımız açık olacak.

Bir oyunu biriyle başka oyunu başkaysıyla alabilecek miyiz?

Cevaplarsan çoğu kişinin de sorularının cevabını vermiş olursun

• ayhan_eee kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

En garantili yol sadece 1 kişi ile bu işe girmek.

Ana hesap işi kolay en son nerede aktif edilir ise o geçerli olur :) değiştirilebiliyor yani.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• O aman mecbur PS4 alan gerçek bir arkadaşımızın olmasını bekleyeceğiz.Yada biriyle sürekli takılacağız ama zor o da
  • mikelanj M kullanıcısına yanıt
    Hocam birde ikinci Ds4 ile secondary hesap yerine primary hesapla oturum açıp aynı işlemi dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Hocam birde ikinci Ds4 ile secondary hesap yerine primary hesapla oturum açıp aynı işlemi dener misin?

Yok sonuc negatif, gene kilitli gozukuyor baska hesaptan alinan oyunlar.

• Vala benim bitane kankim var hep onunla beraber alacağız oyunları.Kimseyle kardeşlik işine girmeyeceğim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Kasım 2013; 23:20:14 >
  • Şimdi amazon.com dan bf4 aldım. cchina rising ek paketi us psn de geçerli. bu dlc yi us psn accountu açıp aktif edince. Ana hesabımla dlc faydalanabilirim sanırım. Yok ama primary hesap yapmam gerekirse iş sakat o zaman mecbur us psn hesabı kullanacağız.
  • mikelanj M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol, durum netleşti.
  • Abi olay şu şimdilik.Yeni nesilde bahsedilen bu kardeşlik denilen olayda aynı anda online oyuna girebilecek miyiz ? Mesela fifa 14 ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Abi olay şu şimdilik.Yeni nesilde bahsedilen bu kardeşlik denilen olayda aynı anda online oyuna girebilecek miyiz ? Mesela fifa 14 ?

Evet dostum
  • Ben bastan sona takip ediyordum , hala hic birsey anlayamadim.

Sanirim konsol cikmadan anlamicam :)

• quote:

A kişisi yeni bir hesap açıp oyunu alır ve konsoluna indirir. Artık o hesaba ihtiyaç duymadan satın aldığı oyunu istediği hesapla online ve offline olarak oynayabilir. Ps3'teki gibi..

B kişisi ise satın alınan oyunu oynamak için kardeşlik hesabıyla oturum açmak ve o hesap üzerinden oynamak zorunda.

Bunu da anlamayan varsa açsın camı atlasın

Ps3'teki gibi kardeşlik arayanların tek alternatifi bu.
  • quote:

quote:

A kişisi yeni bir hesap açıp oyunu alır ve konsoluna indirir. Artık o hesaba ihtiyaç duymadan satın aldığı oyunu istediği hesapla online ve offline olarak oynayabilir. Ps3'teki gibi..

B kişisi ise satın alınan oyunu oynamak için kardeşlik hesabıyla oturum açmak ve o hesap üzerinden oynamak zorunda.

Ps3'teki gibi kardeşlik arayanların tek alternatifi bu.

Ben anladim tesekkurler..

Anca kankanla felan olur , al-oyna-sat-2.eli bitti daha...

• quote:

quote:

Kısa ve öz olmuş.

Kardeşlik devam ediyor beyler Online da 2 kişi aynı anda oynayabiliyor.
    Tropy falan kasanlar için sıkıntı olur o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

quote:

Kısa ve öz olmuş.

Kardeşlik devam ediyor beyler Online da 2 kişi aynı anda oynayabiliyor.
    Tropy falan kasanlar için sıkıntı olur o kadar.

Arkadaşlar al-oyna-sat filan bitmedi. Arkadaş çok güzel açıklamış işte. Sadece ikinci hesap sahibi kendi ana hesabında oynayamayacağı için trophylerden mahrum olacak. Oyunların şimdi ki fiyatları düşünüldüğünde trophy filan da gözardı edilebilir, yemişim trophysini. Alır oynar satarız yine. Sadece bütün bir yıl oynanacak online oyunları kendi ana hesabımızdan oynamak istersek bu şekildeki bir paylaşımı kullanamayız. Öyle oyunlar da çok az zaten. (Fifa, CoD, BF4) Onları da Kutulu alır oynarız.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.