Şimdi Ara

Playstation 4 kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazım ilk seri playstation 4 son 1 haftadır playstation oyunlarda menülerde netflix vs heryerde kasmaya başladı daha önce 1-2 defa netflix içerisinde başıma geldi ama şuanda oyunda bile kasıyor cihazımın depolama kısmı ise 1,67/1,77 yazmakta yani 100 gb boş yer var ondan olduğunu snamıyorum ama sebebi ne olabilir

• Normalde menülerde bir kasma oluyordu; fakat siz özel bir nedenden oldugunu düşünüyorsanız, alt kapagı açıp fanı temizlemelisiniz. Bunun için torx8-9 tornavidaya ihtiyacınız olacak. Nirmal tornabida ile açılmıyor. Kapagı açtıgınızda direk fan çıkıyir zaten karşınıza. Mümkün ise kulak çubugu falan ile fanın arka kısmında bulunan heatsinki de temizleyin. En çok toz orada bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiyarDilimPırasa

Normalde menülerde bir kasma oluyordu; fakat siz özel bir nedenden oldugunu düşünüyorsanız, alt kapagı açıp fanı temizlemelisiniz. Bunun için torx8-9 tornavidaya ihtiyacınız olacak. Nirmal tornabida ile açılmıyor. Kapagı açtıgınızda direk fan çıkıyir zaten karşınıza. Mümkün ise kulak çubugu falan ile fanın arka kısmında bulunan heatsinki de temizleyin. En çok toz orada bulunur.
    menüye ek olarka suan bloodborne oynuyorum az önce bi boss fightdaydım vuruyorum vuruyorum oyunun sesi cıkmıyor koşmaya başladım vurma sesi geliyor seslerdede kayma oldu kasma dışında şimdide ışınlandım ses gelmesi gerekiyoken 10 sanıye sonra ses geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.