< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1732. sayfa)
-
-
Ayni sorun ben de de var. Foruma yazdim ama bilen yok galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de hocam ben güncelledim maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz biraz acil ps4 pro alıcam cuh 7116 buldum bir tane fiyatı uygun kafama yattı ama cuh 7216 bulup almadığıma pişman olurmuyum ne gibi farkları var şimdiden teşekkürler
Birde cihaz Almanya’dan alınma bi sıkıntısı olurmu garantisi bitmiş zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |M|N|Ç| -- 23 Nisan 2021; 1:44:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar konsol 20 dakikada bir interneti kesip hemen geri bagliyor ama tabi bu sirada oyun mahvoluyor . Ya 20 dakikada bir yada saatte bir mutlaka kesiyor . Uc gundur inat ettim 5 saat boyunca ip degistirme , dmz , telefondan baglama , port acma herseyi yaptim surekli kopuyor . Saniyeligine kopuyor sonra hemen geri bagliyor bir turlu anlamiyorum delirtecek bu beni . Var mi bu sorunu yasayan veya bi cozum bulabilmis olan . Internette bakmadigim izlemedigim video kalmadi hic bir yontem ise yaramadi .
quote:
Orijinalden alıntı: |M|N|Ç|
Arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz biraz acil ps4 pro alıcam cuh 7116 buldum bir tane fiyatı uygun kafama yattı ama cuh 7216 bulup almadığıma pişman olurmuyum ne gibi farkları var şimdiden teşekkürler
Birde cihaz Almanya’dan alınma bi sıkıntısı olurmu garantisi bitmiş zatenCihazın içinin açılıp açılmadığı önemli ve mutlaka cihazi almadan kontrol edin yani içinde bir oyun varken çalıştırın..
Benim ağzım yandı bikere ve baya zarar ettim jet motoru sesli cihaz ise almayın arkasındaki güvenlik bandı sökülmemis olsun.. ilk aklıma gelenler bunlar hocam...
Cihaz ban yemiş mi internet bağlantısında sorun varmi kronik sikintisi varmi bunu görebilmek için yarım saat falan oyun oyanasiniz belli eder cihaz kendini
quote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyinCihazın içinin açılıp açılmadığı önemli ve mutlaka cihazi almadan kontrol edin yani içinde bir oyun varken çalıştırın..
Benim ağzım yandı bikere ve baya zarar ettim jet motoru sesli cihaz ise almayın arkasındaki güvenlik bandı sökülmemis olsun.. ilk aklıma gelenler bunlar hocam...
Cihaz ban yemiş mi internet bağlantısında sorun varmi kronik sikintisi varmi bunu görebilmek için yarım saat falan oyun oyanasiniz belli eder cihaz kendini
Alıntıları GösterAlacağım cihazın witcher 3 gibi oyunlarda baya fan sesi yapıyor kafam karıştı ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: |M|N|Ç|Alacağım cihazın witcher 3 gibi oyunlarda baya fan sesi yapıyor kafam karıştı ne dersiniz
Alıntıları GösterBütün ps4 prolarda fan sesi mevcut ama dediğim fan sesi jet motoru gibi oluyor... Yani önceki serilerdeki sesi dinlemeniz lazım ilk pro cihazım anormal gurultuluydu şimdiki fan sesi var ama rahatsız etmiyor aman aman sekilde
quote:
Orijinalden alıntı: |M|N|Ç|
Birde cihaz Almanya’dan alınma bi sıkıntısı olurmu garantisi bitmiş zateneğer pro alıyorsanız fan sesine ve sıcaklığa alışın
cihazım ısınmasın fan gürültüsü olmasın diyorsanız slim cihazın son serileri pronun yanında kedi gibi ne fan var nede sıcaklık. çözünürlük ve grafikler düşüyor ama yapacak bişey yok
Pro'daki fan sesi ve oyunlardaki yükleme süreleri çok can sıkıcı. PS5 Dijital 6000 liraymış. Bana uygun geldi, PS4'ü satıp onu almayı düşünüyorum artık.
-
Oyun yükleme süreleri gerçekten Pro’dan PS5 e geçince derin bir nefes aldırıyor. AC Valhalla’da özellikle bekleme süresi delirtiyordu beni. Şu an bekleme süresi neredeyse yok derece hızlı. Eğer imkan varsa kesinlikle geçin -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34
Oyun yükleme süreleri gerçekten Pro’dan PS5 e geçince derin bir nefes aldırıyor. AC Valhalla’da özellikle bekleme süresi delirtiyordu beni. Şu an bekleme süresi neredeyse yok derece hızlı. Eğer imkan varsa kesinlikle geçinStok yok gözüküyor her yerde, denk gelirsem alacağım ama acele etmiyorum. Çünkü PS4'te yarım kalmış oyunlarım var, bir de FIFA Ultimate Team içeriğim var. PS5'e bunları aktaramıyorum galiba, sıfırdan başlamak gerekiyor.
-
Arkadaşlar şuan alınan ps4 ve ps4 prolar hangi sürümle geliyor. 7.55 ve altı sıfır cihaz almak mümkün mü
-
AArkadaşlar 2019da sıfır black fridayda almıştım. ps4 pro 7116. Sonra oynamıyorum diye sattım. Şimdi tekrar heveslendim ama fiyatlar ucuk. Sarı sitede ortalama 3.250-3.750 tl civari. Aslında cok oynamıyorum ama 1-2 tane sevdiğim oyun var ilerlemeli. Vakit geçiririm diye almak istiyorum. Hangi versiyonu önerirsiniz. Sizce sıfırmı almalıyım. ps5 ile cok fark var mı? Yani oyun acılısı yavaslıgı vs cok önemsediğim birşey değil.
-
7216b
-
Ps4 pro 7216b kullaniyorum daha once 7116 da kullandim. 7216 yi 2 senedir kullaniyorum. Gecen ay cok gurultu yapiyor diye termal pastasini ve padlerini yeniledim buna ragmen hala cok ses yapiyor.
Ki pronun oyle harika avantajini gormedim henuz the last of us 2 ve ghost of tsushima oynamadim ama sackboy ve days gone da teknik acidan sorun yasamadim. Sackboy ozellikle cok guzel olmus karsilastirmalara baktim slim ile hicbir farki yok neredeyse. Days gone u ise yarida biraktim sonra devam edicem.
Mesela suan fallout4 oynuyorum cok fena fps dusuyor bazi alanlarda.
Kisacasi pro sony nin gunu kurtarma konsolu (2016-2019) olmus suan hicbiryerde satilmiyor. Yedek parcasinin uretimi bile 1 sene once falan durduruldu.
Bir de hala su gurultusu var. ne kadar ortam temiz icini de temiz tutarsaniz tutun, coilwhine ve o gurultu den kacamiyorsunuz. Cok gurultu olmasi da bas ustu kulaklik takmayinca cok sorun teskil ediyor.
Suan 3 sene oncesinde olsaydik inanin satar ps4 slim e gecerdim ama dediginiz gibi fiyatlar asiri pahali ve sacmalik derecesinde.
Medievil , the last guardian gibi oyunlarda cok buyuk bir pronun avantaji da yok. Medievil cok kaygan ama the last guardian 20fps alti calisiyor ps4 pro da fakat oyun harika orasi ayri bir konu.
The last of us 2 ve ghost of tsushima da 1080p 60fps calismadigini da biliyoruz.
Fiyat acisindan da anlamsiz . Eger dusunuyorsaniz kesinlikle 2.el ps4 slim almanizi oneririm cunku sifiri da 3 bin tl kusur sanirim bu fiyatlari ne pro ne ps4 hak ediyor.
-
hocam bende hem slim hem de proyu kullandım last of us ghost of tsushima rdr2 iki cihazda da bitirdim
slimde fan sesi ve ısınma nasıl desem bu konularda slim bütün ps4 serileri içinde en stabil olanı. sessiz kedi gibi mırlıyor resmen.
ps4 pronun güçlü ve gücünü en iyi days gone da farkediyorsunuz özellikle deaconın yeleğindeki detaylar yağmur, bitkilerin rüzgardaki hareketleri vs ps4 proda oyun çoşuyor. slimle arada çok hissedilir grafik ve fps farkı var.
ama ben de bu gün alsam slim alırım. yada direkt 5 alır geçerim çünkü proda fan sesi ısınma problemleri bitmiyor
Days gone hakkinda oyunu 3 saat oynayip biraktigim icin pek bisey soyleyemem ama dedigin gibi pro da bu denli fark varsa burada sacmalik soz konusu slim ile ayri oldugundan.
Ben pro yu ileriye donuk guncellenmis versiyonu ve daha guclu oldugu icin tercih ettim ama bana deselerdi;
"5ghz baglanti 3. Usb slotu ve arkasinda ki ses cikisiyla beraber 2-3 oyunda fazladan 60 fps alacaksin ama bunlarin karsisinda sadece odana jet motoru sokacagiz "diye
O zaman slim i tercih ederdim😂
Suan zaten konsol yada pc almak benim acimdan mantikli degil , kovid arti kur boyleyken gercek disi fiyatlar var piyasada.ben de var diye soylemiyorum yarin pro bozulursa ne ps4 alirim ne birsey. Beklerim.
Ps5 konusunda da zaten stock yok. Bulsanizda karaborsacilarin fiyatlari kalin bir selam veriyor. Hadi diyelim aldiniz, Bunun fat modellerinde ki hatali olma olasiligi riskini de aliyorsunuz ayni zamanda dualsense konusunda da. Sony oyunlarini zaten PC ye de getiriyor. Hatta bu yaz bloodborne ve gow3 de gelecek. Diger gow ve the last of us da oyle.
Kisa vadede 2.el ps4 slim almak uzun vadede ise bekleyip bir PC toplamak bana mantikli geliyor. Eger ille de konsol tercih edilirse ben de ileride ps5 jenarasyonunun sonuna dogru elden ayaktan dusunce almayi planlamak benim tercihlerimden bir tanesi
-
-
Peki dostlar ps4pro ile slim arasında görüntü kalitesi açıaından gözle görülür bir fark var mı? Ben ps4 pro kullanırken öyle ahım şahım fan sesi yoktu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X