görüntü kalitesi çözünürlük ve detaylarda pro daha iyi fan sesi oyununa göre değişir mesela ilk çıkan last of us oyunun sadece menüsünde gezerken ps4 pro drone moduna geçip havaya kalkıyor. yan komşu zile basıp evde drone uçurmayın rahatsız oluyoruz diyor yada Gta5 te hiç ses yok gerçekten az önce uçan cihaz çok minimal düzeyde fanı açsam mı açmasam mı hadi azcık açim hiç açmadı demesinler ayarında bir fan sesiyle bizleri şaşırtıyor. ilk ps4ümü bimden 1500 liraya almıştım hemde peşin fiyatına 12 taksitle. hemde yanında rdr2 ile birlikte. beyler ne olacak bu ülkenin hali.. PlayStation 5 benim için alınamayacak kadar pahalı sezercik gibiyim ben fakir değilim abi yoksa alırım ama ülkenin ekonomik ayarlarını bojdular < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 1 Mayıs 2021; 17:55:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1733. sayfa)
-
-
Ben mart ayinda icini acip sizin gibi komple icini acip temizlettim ve artic mx4-2019 edition termal pasta ve pad kullandim. Sesde cok az azalma oldu Ama 2 hafta sonra falan ayni sesi yapmaya basladi. Acikcasi pekte degmedi.gittigi yere kadar gider artik
Benim icin ps4 oyunlari daha onemli zaten ps5 de geriye uyumluluk oldugundan ps4 pro ayni x360 gibi uvey evlat moduna girdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One x'den proya gecince bu ses olayi daha da bi kulak tirmaliyo.One x de 4 k Rdr2 aciyodum fan sesini duymak icin resmen kulağımı makineye yaklastiriyodum o kadar sessizdi.Proyu alirken bana cok soylediler ses rahatsiz eder diye ama dinlemedik.Pro tabiri caizse Sony nin sakat çocuğu gibi ama iste exclusiveler ile o açığını kapatiyo napalim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her pro bu sesi mutlaka tadacaktır :)
-
Bir de CUH kodu şöyle olunca konsol daha sessiz diyorlar,bence tamamen şehir efsanesi.CUH kodu yeni olan konsollar ,haliyle yeni olduklarından,az kullanılıp,az yıprandıklarından dolayı daha sessiz pro diye 2.el ilanlarda avantaj sağlanmaya çalışılıyor.O prolarda da termal macunun iyice yıpranmasıyla ses düzeyi artacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Mayıs 2021; 22:45:53 >
üç tane cuh var 70 - 71 - 72 elektrik süpürgesi gibi alet. içerdeki kanallar tozla tıkanınca gece oyun oynamak sesiz oyun oynamak pek mümkün değil
Arkadaşlar benim ps4 pro 7216b sürümü, son bir aydır çok ısınıyor ani ısınıyor ve bazı oyunlarda biranda fan hızlanıyor aniden kapanıyor, fanına baktım pis değildi yinede temizledim, acaba mekanik bir sorun mu yoksa macun yenilenmesi mi gerekir sizce?
Termal macunu bitmiştir yüksel ihtimal. O yüzden ısınma yapar. Garantisi yoksa bir baktırın mutlaka -
bir adet kırılmış ps4 pro aldım son nesil 7.55 kırık goldhen v1b3 sürüm kırılmış cihazı her açtığımda jailbreak yapmam lazımmış bir de stabil değilmiş galiba yaparken hata verme makineyi kapatma yapıyormuş jailbreak olduktan sonra ise makine kapanmıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 24 Mayıs 2021; 20:28:36 > -
Ps5'e geçtikten sonra ps4pro'yu neredeyse kullanmıyordum, hatta kaldırıp kutusuna koyacaktım fakat geçen gün bir açayım bakayım dedim, bu cihazın kesinlikle ayarları bozulmuş diyebilirim, konsol her dakika fanı son hızda çalıştırmaya meyilli gibi, önceden baba oyunlar dışında zorlanmazdı fakat şimdi fifa menüsünde bile o saç kurutma makinası çalışmaya başlıyor :) Tozu pisliği yok, termal macununu bile daha yakın zaman değiştirdim, kesinlikle güncellemelerle bu cihazın ayarı oynanmış.
Ps4pro kullanan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle kulaklıkla kullanın, en azından o sesi duymanızı engeller, geçen gün denediğimde rdr2'yi tekrar açayım dedim, Allah Allah o ne ya, fanın sesini unutmuştum tekrar hatırladım, sesin rahatsız etmesi bir yana sanki cihazın canı çıkacak gibi hissediyorsunuz. Her sistemde fan çalışır ama ps4pro tarafında keşke daha sessiz nasıl çalışır bunun üzerine çalışsalarmış.
Bu arada daha önce termal macun değiştirdiğim yer kapanmış, Bursa'da bu işleri yapan birini bilen varsa son kez içini açıp bakımını yaptıracağım sonra koleksiyonların arasına koyacağım.
-
Arkadaşlar bu cihazda Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration oynayıp bitiren var mı?
Oyun bu alet için özel grafik ayarlarına sahip fakat ben -High Frame'de- oynamama rağmen fps 30'dan bile aşağı düşüyor. Oyunun ilk haritasında bir sorun yoktu ama 2. haritadan sonra çok fena fps düşüşleri ile karşılaştım.
İlk haritaya dönüyorum yine sorun devam ediyor. Deneme amaçlı Dark Souls 2'yi açtım orada gayet akıcı oyun.
Birkaç gündür çıldırttı beni bu olay.
Modeli:7216b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 5 Haziran 2021; 22:28:25 >
Ds2 remastered edilmis PS3 oyunu sanirim. 60 fps hedeflemesi cok normal.
Rotr u oynarken cok ta fps dustugunu hatirlamiyorum ama yine de konsol bu ve boyle seyleri kafaya takmayin derim.
Ama her oyunda boyle hissediyorsaniz icini acip temizleyin. Zaten cokta ses yapiyordur.Sonucta konsol bu fiyat performans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 6 Haziran 2021; 4:4:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790Ps5'e geçtikten sonra ps4pro'yu neredeyse kullanmıyordum, hatta kaldırıp kutusuna koyacaktım fakat geçen gün bir açayım bakayım dedim, bu cihazın kesinlikle ayarları bozulmuş diyebilirim, konsol her dakika fanı son hızda çalıştırmaya meyilli gibi, önceden baba oyunlar dışında zorlanmazdı fakat şimdi fifa menüsünde bile o saç kurutma makinası çalışmaya başlıyor :) Tozu pisliği yok, termal macununu bile daha yakın zaman değiştirdim, kesinlikle güncellemelerle bu cihazın ayarı oynanmış.
Ps4pro kullanan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle kulaklıkla kullanın, en azından o sesi duymanızı engeller, geçen gün denediğimde rdr2'yi tekrar açayım dedim, Allah Allah o ne ya, fanın sesini unutmuştum tekrar hatırladım, sesin rahatsız etmesi bir yana sanki cihazın canı çıkacak gibi hissediyorsunuz. Her sistemde fan çalışır ama ps4pro tarafında keşke daha sessiz nasıl çalışır bunun üzerine çalışsalarmış.
Bu arada daha önce termal macun değiştirdiğim yer kapanmış, Bursa'da bu işleri yapan birini bilen varsa son kez içini açıp bakımını yaptıracağım sonra koleksiyonların arasına koyacağım.
Vaybe
Kulaklik kisin iyi de yazin hic cekilmiyor 😂
Su siralar Ghost of tusishima oynuyorum ayiptir soylemesi oyunu cok begendim. 51 saat olmus. Normalde acik dunya da ubisoftun kisisizlestirdigi oyunlari bu oyunla bir tutamadim cunku oyun buram buram sanat, renkler caliliklar kiliclarin vurus hissi vs o kadar guzel ki. Yan Gorevler ne kadar dandik olursa olsun gitmedigim soru isareti kalmadi. Daha da oyunun yarisindayim sanirim. Bu gidisle bi 150 saat olacak gibi. Oynarken sunu dusundum bu oyun pc ye seneye ciktiginda 3090ti da nasil gozukur acaba diye. 2013 den cikma bir ps4 e bu oyunu nasil yaptilar diye soruyorum her oynadigimda resmen.
Bu oyundan sonra da the last of us serisine giricem.
Bu oyunun oncesinde last of us2 haric sackboy a big adventure gibi 2020 ve 2019 pro icin enhanced edilmis oyunlari oynadim. Evet gercekten cok ses yapiyor cihaz ama isin ilginci Fifa cod yada r6 siege de daha cok oyunun idle inda yani menusunde cok ses yapiyor. Oyun oynarken o denli degilde menu de bir anda ucusa geciyor. En son surum olmasina ragmen ve 10-20w arasida dusuk elektrik verimi varken boyle calismasini ben konsolcu olarak anlayamiyorum.
Sony ps4e 2023 e kadar destek verecegini soyledi. Ki 3.parti oyunlarda ayni sekilde gelecektir. Bakiniz bf6 far cry6 dying light2 gibi.
En az 2 sene daha oynanabilir bir konsol en azindan Oyle yada boyle.
Ben yine ps5 pro da sony nin boyle bir hata sirsulesi yapacagini sanmiyorum. Ne kadar ps5 pro almak daha mantikli gelse de bu gibi durumlari bir kez daha yasarsak ps5 slim alir gecerim.
Bu sene ve 2020-2019 hatta yeni gow ve horizon da ps4 pro dan 1080p 60 fps beklenmemeli zira 19/20 oyunlarinda 1080p 60 fps i birak 50 fps bile veremiyor.
Sadece gow 2018 de 42-52 arasi bir fps veriyor
Ayrica yukarida 7216 b sahibi olan arkadasin sorununa baska bir arkadas " termal pastasi bitmistir " demis.
Yabanci forumlarda gordugum kadariyla termal pastalar 5 yila kadar dayandigini soyluyorlardi. Cok ilginc gelmedi degil 7216 konsol 2018 den yas almis olsa bile 3 senelik cihaz hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki Ghost of Thusima 1080/60fps mi çalışıyor stabil olarak?
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bitirdikten sonra ona başlamayı düşünüyorumda.
1800p 28-29 fps arasi better performance modunda calisiyor. Pro ya da bakin rezillik 😂
Evet öyleymiş.
Arkadaşlar selamlar, PS4 pro almak istiyorum ama hangi CUH modelini alacağım konusunda kararsız kaldım, modeller arasında ne gibi farklar var yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
-
Hepsi aynı şeyin laciverti :) gürültülü çalışıyor model fark etmeksizin. Cuh 7216b son serisi. Bulabilirseniz onu alın.
Teşekkürler hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alma bence series s yada ps 5 digital al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X