JQ46-RAN5-MBPK |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1731. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu son psp, psp vita ve ps3 kapanma haberlerinden sonra ki buyuk ihtimalle dogru.
Artik satin aldiginiz oyunlari da dahil tekrar indiremeyeceksiniz cunku serverlara kayitli oldugundan ve o serverlar artik olmadigindan parasini verdiginiz oyunlara erisim saglamayacaksiniz.!
Eger hala oyun HDD inizde varsa o zaman oynarsiniz ama HDD bozulana dek.Yeni bir HDD taktiginizda artik indiremeyeceksiniz maalesef.
Ote yandan bazi fiziksel oyunlarda bile psn baglantisi istediginden oynanabilir degilmis mesela Bionic Commando Rearmed 2 gibi.
Sony nin ps4 te yavas yavas topluluklarini kapatmasini da bilincli yok etme olarak dusunuyorum. Madem cok fazla kullanilmiyordu o halde community leri daha once de kapatabilirdi ps5 in cikisindan sonra kapatmasi hic de normal degil
Ps3 e ne oldugunu hatirlarsak, 2016 yili gibi artik ps plus oyunu vermeyi biraktilar. 5 sene sonra da artik tamamen kapatiliyor. Ben kutulu oyunu destekliyorum bu yuzden kesinlikle Ps4 pro da kutulu ile devam edicem. Oyunlara verdigimiz paralar yillar sonra ucup gidiyorken zaten sahip oldugumuz oyunlara erisemiyorken store dan oyun almanin kesinlikle bir anlami yok benim icin.
50 den fazla satin aldigim dijital oyunlar var. ve zamanla hepsi yok olacagindan artik Ps store dan oyun almayi durdurdum. Fiyatlari cok dusuk olsa bile kesinlikle almayi dusunmuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi ben şunu anlamadım parasını verip aldığın oyunu mu siliyorlar? Bu saçmalıktan başka bşr şey değil onlıne serverleri kapatırsın anlarım da oyunu silmek nedir -
Arkadaşlar bu konsolun ne kadar daha ömrü kaldı? Satıp satmama konusunda kararsızım. Uzun süredir konsolu açmadım zaten. Satıp Series s alasım var ama destek kesilene kadar beklesem mi diyorum.
Arkadaslar merhaba benim şöyle bor problemim oldu.
Bu zamana kadar sıkıntısız problemsiz kullandığım ps ve tv im dün gece.. uydudan ps e geçince ekran kararması yapmaya başladı.. cihaz calisiyor açılıyor ses te geliyor ama görüntü yok.. tv yi kapatıp açtığımda uyduda sıkıntısız izliyorum biraz geç açılıyor ama...
Ps e geçtiğimde bir dakika geçmeden tekrar görüntü gidiyor.. tv yi ac kapa yapsam bile yine ekran gelmiyor sadece ses geliyor.. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu hiç aramızda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi konuda ömür soruyorsunuz acaba ? Eğer exclusive oyun konusunda soruyorsanız maksimum 1 sene içerisinde tamamen bitecek exclusive oyunlar. Yani God of War - Ragnarok, GTA 6 gibi baba oyunlar %90 ve üzeri PS5 için çıkar diye tahmin ediyorum. Ama daha düşük bütçeli oyunları Sony PS4 için çıkarmaya devam eder çünkü şu an dünya genelinde PS5 tarafında inanılmaz bir stok sıkıntısı var. Bu sıkıntı geçene kadar Sony Ps4 ten oyun ve güncellemeyi kesemez -
Oyunları indiremeyeceğiniz doğru değil. İstediğiniz zaman indirebileceksiniz. Yeni satın alımlar, wishlisht vs kapanacak.
https://www.playstation.com/en-gb/support/important-notice//
-
Duzeltme icin cok tesekkurler listeyi genis olarak okudum. Bu politikalari nereye kadar boyle gidecek yada boyle hep devam ederse ps4 icin de ayni durum soz konusu olabilir
Ama bazi online oyunlar icin bir den fazla yil olabilir.
Mesela 2 yil once xbox one da geriye uyumlulukla xbox 360 oyunu battlefield 3 u oynarken serverlar hala doluydu cunku bir cogu xbox one kullaniciydi geriye uyumlulukla beraber oyunun serverlari hala devam etmis oluyor.
Bu ayni durum suan icin mesela r6 siege icin de gecerli hem ps4 hem de ps5 cross play desteklediginden oyunda oyuncu bulamama gibi bir sans kalmiyor. Bu tur seyler oyuncularin gercekten yararina.
Microsoft calisanlari sanirim sony de gizli ajan olarak calisiyorlar cunku sen git ps1,ps3 ve ps3 gibi harika jenarasyonlarinin oyunlarini geriye uyumlulukla ps5 e yapma. Yada bunun icin bir yol bulma.
Rekabet guzel birsey bakalim gelecekte neler gorecegiz
Omur derken ps3 2006 da cikti yil 2021 daha yeni omru bitiyor😂
Spor oyunlari cikmaya devam edecektir. Ama kadrolari guncellenmis fifa 20 dusunun o sekilde oyun motoru olur. Fifa 21 demiyorum bakmadim ama 20 ile 21 in arasinda fark oldugunu dusunmuyorum
Bu sonbahar da ps4 oyunlarinin son bomba yili olur. Dikkat ps4 oyunlari diyorum sadece😂 Ondan sonra yavas yavas biter.suan amazonda falan aksesuar vs cok az yada yok. Varsa bile ates pahasi normalde 60€ a satilan sey 80 civari.
Ps4 exc olarak da horizon dan cok bisey beklemeyin derim oyun olarak bana DLC gibi geldi.
Onun disinda cikacak pek oyun yok
Ben fifa bf rainbow six siege oynarim derseniz yillarca oynarsaniz ama kumanda bozulursa iste o zaman orjinal bulunmadigindan yan sanayi kumandalarla devam edersiniz onlarinda 2 saat sarj gitmesi, tus basili kalmasi yada analog sorunlari var. orjinal gibi sorunsuz olmaz.
Kafaya pek tatmayin bu cihazlar eglence makinesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 sene daha kumanda parca vs bulunur sonrasina bakilir suan ps4 slim var 1 terabayt bi cuvalda oyub var yeter simdilik hocam :))
Arkadaşlar CE-39984-3 hata koduyla karşılaşan var mı sık sık karşılaşmaya başladım internetimde bir sıkıntı olmamasına rağmen internet bağlantısı başarısız uyarısı alıyorum.
-
Google DNS dene istersen.
-
Dualshock da analog drift sorunum var ne yaptıysam youtube dan denedim olmadı arkadaşlar . Ankarada güvenilir tamirat yapan yer var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi part -- 10 Nisan 2021; 17:10:33 >
Gama İş Merkezindeki Japon Oyuncak yapıyordu en son. Bence oraya güvenebilirsiniz.
Ancak ben olsam öncesinde yetkili bir servise verirdim. Belki onlar da uygun fiyata onarıyorlardır.
-
Merhaba.
Move controller ile oynanabilecek oyun tavsiyeniz var mı?
-
Yeni güncellemede hata kodu veriyor alet güncellemeden sonra açılmıyor. Başına gelen var mı?
Hata kodu -SU- ile başlıyor.
ilerleyen dönemde ps5 almak ümidiyle bu gün ps4 prom dan ayrıldım. çok güzel anılarımız oldu rdr2 tlou titanfall2
detroit become human god of war ne oyunlar bitirdik bea eve gelince tvnin altındaki boşluğa takıldı gözüm neyse kısmet ps5 e
Arkadaşlar dijital oyun aldım güncelleme gelmiş güncellemek istemiyorum cihazı network giriş izni vermiyor var mıdır çözümü
Selam skyrim oynarken kol kilitlendi çözümü nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X