Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erhann57 , Erhann57 , Vastiel Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.399
Cevap
1.609
Favori
10.296.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 89618962896389648965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilkom,Eurasia garantili cihazların dağıtımını yapacak
    Eski sistem devam ediyor yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilkom garantili kollar ne zaman gelecek

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Bende eurasia yazınca tuhafıma gitti. Bilkom yazar diye döşündüm.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Bilkon konsol ve aksesuar dağıtımı teknik servis ve oyun dağıtıcısı oldu. Sony Türkiye ofisi tamamen kapandı diyebiliriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Gamepass'te oynamıştım, gayet güzel oyundu :) Oynanış olarak çok kısıtlı mekanikleri var fakat interaktif film tadında oyun sevenlere tavsiye ederim ben de.

• baskaningundemi kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, doğrudan ya da dolaylı da olsa Sony Eurasia garanti hizmeti devam ediyor bizde,önemli olan da bu
    Diğer şekilde kim garantiyi sağlıyor nasıl sağlıyor bizim için pek önemli değil yeter ki resmi olarak devam etsin Sony

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    Merhabalar PS5 için bu televizyonu kullanan var mı acaba,oyunlarda hdr'de renk geçişlerinde sıkıntı oluyor diye inceleme görmüştüm gerçekten sıkıntılı bir televizyon mu bu

• PS5 Slim CFI-2015 alan var mı arkadaşlar? CD'li versiyon, spider man 2 ile geliyor paketinde resmi var. sanırım içinden oyunu da çıkıyordur? :)

2015 nerenin kodu?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta Abd den dediğiniz cihazı aldım, içinden spider-man 2 nin kodu çıkıyor. Abd’ye özel mi bilmiyorum ama.

• wolf_555 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam kaç dolara geldi? 2015 sanırım abd kodu. benim almayı planladığım ispanyadan getirdiğini söyledi de, koruma bandı biraz yıpranık gibi açılmadıysa tabi :) oyun uçmuş olabilir içinden :D

• Ps 5 CFI-1016A

Bu model alınır mı arkadaşlar.İnternet kafeye koyacağım.

• Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Alinir tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar boyle bir instagram hesabi karsima cikti adamlara rica ettim pazartesi ilk urettikleri dualsense direksiyon aparatini test icin bana yollayacaklar.

Dh forumda illa ki bu tarz urunlere ilgisi olan vardir baslik acip reklam yapmak istiyorum. Eger gereken ilgi varsa

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 8 Mart 2024; 19:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuna0101 T kullanıcısına yanıt
    Adam haklı bencede böyle olur mu hiç

• Merhaba arkadaslar. 2K monitor alindi. Fakat oyun acinca isindi uyarisi aliniyor. Cözüm nedir ?

MSI 31.5" G322CQP 2560x1440 (WQHD) CURVE 1000R VA 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM  GAMING MONITOR
    https://www.hepsiburada.com/msi-315-g322cqp-2560x1440-wqhd-curve-1000r-va-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004OS7O9?magaza=Canata+Ticaret&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,480 dolar civarına geldi. Avrupa’dan tax free ile almak daha mantıklı ancak gitmişken alıp döndüm.

• wolf_555 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Batman kullanıcısına yanıt

PS5, 1080p monitörden 2K'ya geçince ısınma uyarısı vermeye başladıysa, GPU yükü arttığı için oluşan bir sorundur.

PS5 hangi model? (1000, 1100, 1200, Slim 2000)

Konsol, sehpa gözünde duruyorsa veya duvara çok yakındaysa, daha havadar bir yere koyun. Dik duruyorsa yatay kullanmayı deneyin. Bunlar işe yaramazsa ve birden fazla oyunda yapıyorsa, %99 donanımsal bir sorundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bende Yasin Elektronik'ten PS5 Slim sipariş vererek aranıza katıldım arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 9 Mart 2024; 0:6:33 >
  • Ps5 ikinci el olarak alsam neye dikkat etmem gerekiyor. 10 12 bin bandında bir dünya ilan var ve çoğu sahibinden güvenli alışveriş ile alabilirsiniz diyor. 2. El mi alayım yoksa hiç bulaşma sıfır mı al dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 89618962896389648965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.