< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8963. sayfa)
-
-
bilkom garantili kollar ne zaman gelecek
-
Anladım hocam teşekkür ederim. Bende eurasia yazınca tuhafıma gitti. Bilkom yazar diye döşündüm.
-
Bilkon konsol ve aksesuar dağıtımı teknik servis ve oyun dağıtıcısı oldu. Sony Türkiye ofisi tamamen kapandı diyebiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gamepass'te oynamıştım, gayet güzel oyundu :) Oynanış olarak çok kısıtlı mekanikleri var fakat interaktif film tadında oyun sevenlere tavsiye ederim ben de.
-
Doğrudur hocam, doğrudan ya da dolaylı da olsa Sony Eurasia garanti hizmeti devam ediyor bizde,önemli olan da bu
Diğer şekilde kim garantiyi sağlıyor nasıl sağlıyor bizim için pek önemli değil yeter ki resmi olarak devam etsin Sony
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
PS5 Slim CFI-2015 alan var mı arkadaşlar? CD'li versiyon, spider man 2 ile geliyor paketinde resmi var. sanırım içinden oyunu da çıkıyordur? :)
2015 nerenin kodu?
-
Ben geçen hafta Abd den dediğiniz cihazı aldım, içinden spider-man 2 nin kodu çıkıyor. Abd’ye özel mi bilmiyorum ama.
hayırlı olsun hocam kaç dolara geldi? 2015 sanırım abd kodu. benim almayı planladığım ispanyadan getirdiğini söyledi de, koruma bandı biraz yıpranık gibi açılmadıysa tabi :) oyun uçmuş olabilir içinden :D
-
Ps 5 CFI-1016A
Bu model alınır mı arkadaşlar.İnternet kafeye koyacağım.
-
Alinir tabiki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adam haklı bencede böyle olur mu hiç
Merhaba arkadaslar. 2K monitor alindi. Fakat oyun acinca isindi uyarisi aliniyor. Cözüm nedir ?
MSI 31.5" G322CQP 2560x1440 (WQHD) CURVE 1000R VA 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
https://www.hepsiburada.com/msi-315-g322cqp-2560x1440-wqhd-curve-1000r-va-170hz-1ms-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00004OS7O9?magaza=Canata+Ticaret&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler,480 dolar civarına geldi. Avrupa’dan tax free ile almak daha mantıklı ancak gitmişken alıp döndüm.
Teşekkürler hocam
PS5, 1080p monitörden 2K'ya geçince ısınma uyarısı vermeye başladıysa, GPU yükü arttığı için oluşan bir sorundur.
PS5 hangi model? (1000, 1100, 1200, Slim 2000)
Konsol, sehpa gözünde duruyorsa veya duvara çok yakındaysa, daha havadar bir yere koyun. Dik duruyorsa yatay kullanmayı deneyin. Bunlar işe yaramazsa ve birden fazla oyunda yapıyorsa, %99 donanımsal bir sorundur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, bende Yasin Elektronik'ten PS5 Slim sipariş vererek aranıza katıldım arkadaşlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 9 Mart 2024; 0:6:33 > -
Ps5 ikinci el olarak alsam neye dikkat etmem gerekiyor. 10 12 bin bandında bir dünya ilan var ve çoğu sahibinden güvenli alışveriş ile alabilirsiniz diyor. 2. El mi alayım yoksa hiç bulaşma sıfır mı al dersiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X