< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8964. sayfa)
-
-
Stellar Blade Türkçe Altyazı Desteği İle Geliyor!!
-
-
CFI-2000 yazmakta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşsiz demek yerine eskiden Çinliler kopyalardı şimdi biz Çinliler’den kopyalıyoruz deseler daha doğru olurmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps5 için kardeşlik kaç kişi ile yapılabiliyor. 3 arkadaşız benim hali hazırda aboneliğim ve oyunlarım var. Diğer iki kişi faydalanabilir mi benim oyunlarımdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanCLK -- 9 Mart 2024; 12:54:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 ps5, 1ps4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel GOTY
Fakat bence Dragon's Dogma 2 olur.
Pri ps5 secler ps5 ve ps4 mü oluyor mantığı nasıl
1 hesabı;
1 PS5 pri
1 PS4 pri
1 de PS4-PS5 sec olarak
Kostüm/Kıyafet DLC’leri de gelecekmiş. Parayı nereden vuracaklarını biliyorlar
-
persona 3 ile shin megami v de türkçe alt yazı geliyor. Sanırsam yapay zeka artık altyazıları yapmaya başladı yakında her oyun her dilin altyazısı ile göreceğiz
-
Asıl önemli olan büyük firmaların bu konuda ne yapacakları. Rockstar Games, Fromsoftware, Capcom, Square Enix, vs. İlla ki yapay zekanın nimetlerini kullanacaklardır ama bunu nasıl yapacakları veya bunun için ayrı bir ekiplemi yapacakları söz konusu. :)
Teknoloji giderek ilerliyor bunu da kullanmaları gerekiyor. Hem daha fazla kitleye de ulaşmış olur oyunları.
-
Bunu izlediğimden beri hiç bir bahane kabul etmıyorum
Turkish Cuts In EnglishyoutubeKurtlar Vadisi İngilizce - Laz Ziya'nın Morali Neden Bozuk?https://www.youtube.com/watch?v=YQNhk8bgNyc&ab_channel=TurkishCutsInEnglish -
Çok teşekkürler hocam :)
İste bu tahmin ediyordum süper haber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan wake 2 de performans modunda fps drop fazla oluyor gibi normal mi bu ?
Bu işin maliyetle ekiple alakası yok tamamen türkleri sevip sevmeme durumuyla alakalı yoksa yapay zekaya at metni çevirsin 2 kişi de 1 haftada metni kontrol edip yanlışları düzeltse bunun ne kadar büyük bir maliyeti olabilir ki
Metin girdisi çıktısı, kaç tane dil eklenip eklenilmemesi, vs. Dediğiniz gibi birde metni kontrol etmeleri, Daha sonradan çıkacak DLC veya yan içeriklerinde dillere girilmesi vs. Firma için 2-3 kişi tutulmalı ki buda ek maliyete giriyor.
Ama başına geçerler mi yoksa Türkiye olduğu için es mi geçilir bilmiyorum. Ama son zamanlarda bir hayli fazla Oyunlara TR altyazı desteğini ekliyorlar.:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X