Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kabune , eltürco Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.593
Cevap
1.610
Favori
10.309.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
352 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 89648965896689678968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DualSense'de Bluetooth ile bağlı iken komutlarda gecikme problemi yaşıyorum. USB ila bağlıyken herhangi bir sorun yok, fakat kabloyu çıkarttığım anda sorun başlıyor. PlayStation menüsünde veya oyun oynarken genel sorunla karşılaşıyorum.
    Her iki kolda da aynı durum var, kollara reset attım ama düzelmedi.

4k tv de bağlıyken sorun yok gibi ama 2k monitöre geçince bu sorun bariz ortaya çıkıyo daha çok. (Monitör dell s2721dgfa 2k monitör)

Başına gelen veya çözebilen var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zngny Z kullanıcısına yanıt

Etrafta başka Bluetooth cihaz varsa iletişimde parazit oluşturuyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor kullanıcısına yanıt
    Sadece yan odada wifi dağıtıcısı var, birde cep telefonu oluyor yanımda.

Tv de 4k da çalıştığında yine aynı cihazlar var yanında ama orada bu sorunu yaşamıyprum. 2k ya dönünce cihaz kasıyo mu diye düşündüm.

Cihazı güvenli modda açıp önbellek temizlemeye kadar fabrika ayarlarına çekmeye kadar hatta gereksiz oyunları silip chiazda yer açmaya kadar birçok şeyi denedim ama düzeltemedim.

• SOT gelmiş preorder gorunce saşirdim bu kadar cabuk beklemiyordum amaa benim istediğim 2 oyun hala gelmemiş
    Flight Simulator ve Forza

• Ülke olarak bazı şeyler maalesef yanlış gidiyor ve yanlış gitmeye devam edecek gibi. Sony’nin ülkeden çekilmesi, steam’in dolara geçmesi bu sorunun yarattığı olaylar silsilesinin sadece bir ucu. Bu sorunu düzeltmedikçe bu durumların maalesef devamı gelecektir. Firmalar için pazar alanı görülmemesi de bu sorunların uzantısı. Yapılması gereken bu sorunu zorda olsa giderilmesi ki geleceğe umutla bakabilelim. Yoksa kolay yoldan sorunu görmezden gelip dünya bize düşman demek hem zihnen rahatlamanın kolay yolu olsa da mevcut soruna bir katkısı olmadığı gibi daha kötü senaryolara gidiş yoludur. Teknoloji ve hobi olarak değil bir çok temel unsurlara erişmenin zorluğu da kapıda.

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Hocam alkol alıp mı geliyorsunuz şu konulara?

• nier kullanıcısına yanıt

Xbox oyunlari geliyo işte yanlis mi anladim ?

• An itibariyle almış bulunuyorum
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

İsteyen ekleyebiliyor altyazı :) Güzel haber!

• encuni kullanıcısına yanıt
    Müthiş haber. Efsane oyunlar sonunda pc ye de gelecek 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın. 👍😊

• zngny Z kullanıcısına yanıt

Bir de konsolun yerini değiştirip deneyin. Belki düzelir.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Son çare cihazın yerini ve hdmi kabloyu da değiştirerek deneyeceğim.

• PC'ye çıkan PS oyunlarından sonra artık konsolun tamamen 'ergonomik' olması dışında artık seçme sebebi kalmadı gibi. Hem PC hem PS sahibi olarak PS'i seçme sebebim sırf özel oyunlar için. Tabi ileriki süreçte özel oyunların, xbox gibi pc'ye de aynı günde gelmesi gibi bir durum olursa tek seçim sebebi ergonomik olması olur, başka bir sebep kalmaz.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

4k120 bekleyen yoktur zaten hocam varsada hayal dünyasında yaşıyordur. pro nun hedefi native 4k60 verebilmek.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Çoğu site o şekilde yazıyordu,yavaştan olabilecek gerçeğe dönüyorlar gibi :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sorunum var.
    Yüklenenler sekmesinde bir oyunun kayıt verileri(Gow)yüklenemedi yazıyor.Kırmızı ünlem var. Bunu nasıl kaldırabiliriz.Baya uğraştım yapamadım.İndirilmiş ögeler kalkıyor ama bu kalkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Yüklenenler sekmesinde hata veren oyunu üzerine gelip options düğmesine basın açılan ekrandan kaldır deyin

• Esas hedef RT performansını arttırmak olmalı. RTGI'a göre tasarlanan oyunlarda RT önemli olacak. Temel grafik detaylarında kısıntı yaşanmamalı.

Umarım RT performansı RDNA 4 seviyesinde olur. RDNA 3 - RX 7000 serisinde, RT performansı yükselmedi. Sadece kas gücüne oranlı gelişme oldu.

Tabi her durumda, artan kas gücü, frame generation ve daha iyi upscaling'le, PS5 Pro belli bir RT performansına ulaşacak. Ancak her oyunda iyi seviyede olması için, RT çekirdekleri de son nesil olmalı.

• 
Sayfa: önceki 89648965896689678968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.