Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.405
Cevap
1.609
Favori
10.297.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 89658966896789688969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam, yanda da ps4 pro duruyor satılık artık  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam hoşgeldin, hayırlı olsun güle güle kullan. Oyun yüklediğin zaman fan sesi kontrolü yapar mısın? Bizimkinden en az 65 desibel ses geliyor kafayı yedirtecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ebuu kullanıcısına yanıt

Valla hocam battlefield 1 online oynadım, kuzu gibi makine. Oyunlar indireceğim daha.

Şansızlığımıza veriyorum artık :D Ciddi anlamda ses problemi var benim cihazda.

Kuzu gibi 😀

Neyle ölçtün hocam desibeli sanki bende de ses çok gibi ama bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Hocam desibel meter var uygulama onunla ölçtüm 65 desibelden aşağı inmiyor. İnanılmaz sinir bozucu. Patlatmamak için zor tutuyorum kendimi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kulaklık takmiyorsaniz rahatsız edebilir de kulaklık takılıyken duyulmaz o ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruled -- 10 Mart 2024; 22:30:16 >
  • Herkese merhaba, PS 5 alarak aranıza katıldım, elime ulaşmadı daha ama bir sorum olacak, PSN deluxe üyelik almaya değer mi, birde deluxe üyelik içinde ki en güzel oyunların listesini nereden bulabilirim, son olarak horizon, gow vb oyunlar için indirim beklemek mi mantıklı PSN kardeşlik ile almak mı, teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ruled kullanıcısına yanıt

Hocam bazen takıyorum bazen de TV başına taşıdığımda bildiğiniz o coil whine sesini bariz bariz alıyorum. Foxconn fanları satışa sunulsun direkt alıcam.

• valla benım 1000 serisi vardı sattım 1100 aldım gram ses yok last of us remake fln oynadım ne ısınıyor ne ses var elimi fln arkasında goturuyorum hıc ısı yok öncekinde yanıyordu hafıf duvara sıcaklık gecıyordu o arı vızlaması sesini duyardım o da gitti. Horizon kutulu. Şunu net söylerim yüksek grafikde gelişmiş çözünürlükte oyun oynatacak kasa konsol geniş ferah olmalı o hava akmalı yeni nesil grafikler gerçekten cok zorlayıcı olabilir şuanki teknoloji ile bu mecburi bişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 11 Mart 2024; 2:47:50 >
  • Bu konu içinde bahsedilen sesler cihaz alındığından beri oluyor mu yoksa zamanla mı ortaya çıkıyor ?

• encuni kullanıcısına yanıt

Ben de 1100 serisi kullanıyorum. 1,5 sene oldu. Sıkışık bir yerde değil. Şimdiye kadar hiç sesini duymadım.

• Dolmetscher kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt

Merhaba. Hocam imkanınız varsa lütfen sıfır alın.

Tamir görmüş cihazların bile satıldığı piyasada ithalatçı garantili satan yerlere bile güven olmuyorken bu tür cihazları almaktansa 5-6 bin tl ekleme imkanınız varsa sıfır alın.

• bsliali kullanıcısına yanıt

Slim modellerde bir fan sesi sorunu mevcut sanırım. Bazı yerlerde fat kasadan daha gürültülü olduğu paylaşılmış.

Alakasız bir soru sorayım hocam bf1eskiden oynadığım bir oyundu online kısmında halen oyuncu var mı

takıntı mı oldu acaba biraz : D

• wampir_s kullanıcısına yanıt

Merhaba hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Ben Extra olan aboneliği aldım. oyun kataloğu tatmin edici, deluxe olan abonelikte klasik oyunlar ve bazı oyunların deneme sürümlerini veriyor, klasik oyun oynamadığımdan extra aldım.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Ben slim aldım iade ettim.masallah traktör gibiydi oyun seslerini bile bastırıyordu 10 metreden bile rahatsız ediyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89658966896789688969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.