Güzeyden alışveriş yapmadım ama çok ilgili bir satıcısı var herhangi bir sorunda yardımcı olucağında da ısrarcı. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9381. sayfa)
-
-
Ben ps5 pro bekliyordum ama araba 50k masraf çıkarınca borca girmeye gerek yok diyip dün güzey satıcısından 21.045 TL ye sipariş verdim. 18.500 üde kaçırmış olduk böylece daha düşmeyecek yakın zamanda herhalde derken bugün 20k ya düştü neyse sağlık olsun diyelim. -
Tokat üstüne tokat yemiş gibi olmuşsun. Boşver hayırlı olsun güle güle kullan. 😅 -
Ben crucial ile samsung aynı demiyorum ki hatayı işaret ediyorum.
“Ps5 sorunsuz performans için 7000mb okuma hızlı m2 ssd istiyor!!” cümlesi hatalı çünkü 7000 değil 5500 istiyor, 7000 de nereden çıktı diyorum
-
5.500MB/S Dram varsa sıkıntı çıkartmayacaktır fakat çoğu ucuz modelde Dram Yok bu olay PCde HBM den dolayı DDR5 ramlere saldırıyor PS5de bu olay nedir bilinmez oyüzden Dramli Bir Model Almak Daha İyi Sonuç verecektir
-
-
Merhaba arkadaşlar bu başlık aktif diye buradan bir soru sormak istiyorum. Daha önce uncharted (a thiefs end) oyununu disk ile oynadım. Şu an disk bende değil ve tekrar oynamak istiyorum. Deluxe pakette oyun ücretsiz ama ben indirsiğimde benden disk istiyor. Cloud’daki ve konsoldaki tüm kayıtlarını silip oyunu tekrar yüklememe rağmen aynı şeyi yapıyor. Destek’e mail attım cevap yok. Bu durumu yaşayıp çözebilen var mı? -
Hocam redditten aynı sorunu yaşayan bir kişinin çözümü.
Herkese merhaba. Daha önce Dirt 5'in PS4 sürümüne sahiptim ve PS5 sürümü için ücretsiz yükseltmeyi kullandım. Hem PS4 hem de PS5 sürümlerini aylar önce sabit diskten sildim ve Dirt 5'in PS+ sürümünü indirdim ama PS4 diski olmadan açılmıyor.
PS Store'da veya konsol ayarlarında bunu aşmanın bir yolu var mı? Sabit diskte hala önceki oyun verileri yok, bu yüzden kafam karıştı.
DÜZENLEME: Bunun için basit bir yol buldum! Mağazada karşınıza çıkan ilk sayfadan indir seçeneğine tıklarsanız bu sorunu yaşarsınız. Bunun yerine ürün sayfasını görüntüle'ye tıklarsanız ve oradan kütüphaneye eklerseniz, diske ihtiyaç duymayan yeni bir dijital lisans indirecektir.
redditFrom the PlayStationPlus community on Reddithttps://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/s6dyfu/ps_game_disk_version_issue
-
Merhabalar, iyi forumlar herkese. Kule tibi LG 5.1 ses sistemim var. Tv’ye HDMİ ve Optik kablo ile bağlı fakat bunu PS5’e nasıl bağlayacağım? Daha önce tecrübe eden var mı? -
Teşekkürler ama malesef sonuç aynı
-
PlayStationyoutubehttps://www.gran-turismo.com/world/products/myfirstgt/ My First Gran Turismo will be available at no cost through the PlayStation Store this Friday December 6th at 12:00am Local Time. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #granturismo7 #granturismohttps://www.youtube.com/watch?v=9xXXU7LlrfQıgn türkiyeMy First Gran Turismo duyuruldu: Oynaması ücretsiz yarış simülasyonu!https://tr.ign.com/my-first-gran-turismo/126549/news/my-first-gran-turismo-duyuruldu-oynamasi-ucretsiz-yaris-simulasyonu
6 Aralıktan itibaren PS4 ve PS5 sahipleri için ücretsiz olarak indirilebilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 5 Aralık 2024; 15:31:0 >
-
Bende şuan indirim de olan rd2 ultimate versiyonu bu sebeple almadım çünkü geçmişte discten oynadığım için oyun bende var görünüyor ve alırsam büyük ihtimalle disc isteyecek bu arada lisans silmeyi denediniz mi ?
Edit: Lisans silme gibi bir durum yokmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taurnas -- 5 Aralık 2024; 16:15:26 > -
Paylaştığınız reddit linkinde birisi bahsetmiş bu durumdan. Ben ps4 disk üzerine pa5 upgrade yaparak o disk üzerinden lisanlamış oluyorum. Lisansı da destekten birisi silebilir dite bahsetmiş ama sanırım bu konularda çok iyi değiller. Mail yazdım cevap yok tekrar yazdım ama sanmıyorum bişey olacağını
-
18.500 ben dahil pek çok kişi amazon üzerinden ALB bilişimden ithatatçı garantili olarak aldık. %90 ının arızalı tamirli teşhir vs olduğunu nereden biliyorsunuz ? Bi kaynak varsa bizde bilelim. -
Kaynak oturma organı -
Alb güvenilir mi hocam sorun yaşadınız mı? -
Ben ve arkadaşım herhangi bir sorun yaşamadık -
Aralık 5 bulursanız 2 tane alın.18.500₺ 😂😂😂
-
Ben vaktinde aldım çatır çatır oynuyorum -
25-27 hatta 35.000 olan ürünü siz 18.500 satarsınız fatura garantili hemen alın.
Kampanya zamanında yani Kasım..
İthalat garantili 20-22.000 di ve 18.000 almak mümkündü.
Şuan 16-17-18.000 spot yani garantisiz
19-20-21.000 ithalatçı garantili
22-25-27.000 Türkiye bilkom Garantili var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X