< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 5 Aralık 2024; 20:33:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9382. sayfa)
-
-
Ona göre 25den aşağı olan ürünlerin hepsi yalan dolan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu isterseniz Ps6 alın.
Bununla ilgilenmiyorum.
Kasım'da 20-22.000 ithalatçı garantili iken Amazon'da kampanya ile 18-18.500 almış olabilirsiniz.
Şuan Aralık ilk hafta 20-22-24.000 civarı.
Yiğenim için araştırma yaptık ondan biliyorum.
Şuan sıfırı 22.000 iken alb yada başkası yine 18.000 den vermez.
Arz talep meselesi talep çoksa 25.000-30.000 dahi olur!!
İthalatçı garantili hâli..
ps5 Sorunsuz cihaz değil....
1)Ps5 slim sesli fan (delta)
2)Sıcaklık nedeniyle tekrar tekrar kapanan cihazlar
3)Alıp iade edenler olduğu için
Eger piyasadan ucuza bulursanız bu ürün 3 ihtimalden biri olabilir dedim.
Biz direk dükkandan bulduk
Bilkom Garantili
Ps5 Slim 19.500
Ps5 Slim Cd=22.500 yani sarı siteden bulduk.
Dükkan belli Garanti bilkom.
Mesela aldın ısındı kapandı açılmadı ver dükkana
İster değişim ister ücretsiz tamir mümkün..
demek istedim bu.Alanlara hayırlı olsun.
Güle güle sorunsuz kullanın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 5 Aralık 2024; 21:17:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar hem ps5 de kullanabileceğim hem de iphone telefonuma doğrudan bağlayabileceğim bir kulaklık istiyorum. Pulse 3d almıştım ancak günlük kullanıma uygun olmadığı için iade edeceğim. Spor yaparken koşu vs müzik dinleyip akşam da ps de oyun oynarken kullanabileceğim max 4 bin civarı f/p ürünü tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ps5'i tv'ye bagladığınızda ses otomatik olarak ses siteminden gelmiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
RDR2 geçen günlerde Deluxe bedava idi indirmiştim oynadım da ama şuan ekran da kilit işareti var nedeni nedir bilgisi olan paylaşabilir mi
Katalog dışı kaldı hocam o yüzden. Ara ara ekliyorlar sonra çıkartıyorlar. Klasik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam almak en iyisi o zaman
Bilkom' un garantisine pek güvenmeyin. Sony Eurasia'nın tırnağı bile olamazlar.
-
Katalogdan kalkti, su an ultimate surum indirim ile birlikte ilginc bir sekilde 204 tl'ye satiliyor. RDR2 gibi bir oyun icin komik fiyat hemen aldim. Fiyati duzeltmeyi unutmuslar herhalde
""Bilkom direkt yurt dışından ithalatçı. Yani bu durumda Sony Türkiye ile bir ilişiği olmuyor. Direkt kendi garantisini veriyor.
Sony Türkiye zaten ürünün distribütörü.
İkisinde de bir sorun yaşamazsınız.
Bence Bilkom garantili olanı alın. Olası bir sorunda ürünü ithal eden ve ithalatçı garantisi sunan firmalar ürünü sıfırı ile değiştiriyorlar. Distribütör garantili gelen ürünlerde bir onarım süreci olabiliyor"" böyle bilgi var.
EuroAsia almayın diye biri paylaşım yapmış;
""Bu güne kadar PS3 ve PS4'u eurosia garantili aldım ve ne sorunla karsilassam sorun sizde deyip bana geri gönderdiler ithalatçı tavsiye ediyorum 3 aydır kullanıyorum hala bir sorun yaşamadım""
Ne kadar doğru bilemem!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 6 Aralık 2024; 0:39:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kingdom Come: Deliverance II - Story Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube"War is a nasty business." Experience the chaos, brutality and intrigue of the realistic world of the late Middle Ages. Henry, a young man seeking justice for his murdered parents, embarks on an epic adventure where his conscience, morality and integrity are put to the ultimate test. As blood feuds and political conspiracy unfold, Henry's choices will shape his destiny. Fortune favours the brave – but every decision has a price. Kingdom Come: Deliverance II arrives 4 February 2025 on PlayStation 5 #ps5 #ps5games #kingdomcomedeliverancehttps://www.youtube.com/watch?v=RXf8qlmay3E -
muazzam duruyor. umarım ilk oyun gibi pc de türkçe konsollarca ingilizce gibi bir saçmalık olmaz
-
Benim aldığım ürün fiş uyumlu olmasına rağmen kutu açık geldi. Satıcı ALB idi. Ama sorun etmedim cihaz temiz mis gibi çalışıyor. Muhtemelen biri aldı ve iade etti. Yapacak birşey yok adamın cihazı çöpe atacak hali yok mecbur satacak.
birde Ytube da ayar gördüm , oyunu konsolda 60fps ye ayarlıyorlar.
-
Bu Esse teknoloji nasıldır? Ordan alıp kullanan var mı? Amazon’da prime ile 19.999 a geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atabilir misiniz hocam videoyu
SPINE - Spray Paint & Camerawork Trailer
-
TV'yi optik kablo ile ses sistemine, PS5'i HDMI ile TV'ye başlayacaksınız.
Zaten TV'nin sesi ses sisteminden geliyor olmas lazım. TV'ye taktığınız her HDMI bağlı cihazın sesi zaten TV'den değil sessisteminden gelmeli.
Şayet ses TV den geliyorsa, TV'nin ayarından ses çıkışı optik olarak değiştirmek gerekir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X