|
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9384. sayfa)
-
-
Ben son iki alışverişimi Kadıköy Kahraman Konsol’dan yaptım, Bakırköy tarafında da Khalkedon var. Bildiklerim bunlar, yıllardır konsol satarlar, dükkanları yerleri bellidir. -
merhaba ps storeden paket alamıyorum ne sepete ekleniyor nede başka bir şey
-
Hangi paketten bahsediyorsunuz? -
Hocam spotçularda kutular açık geliyor 2. El ürünü sıfır verme ihtimalleri var gibi söylemler dönüyor forumda siz olumsuz bir tecrübe yaşadınız mı ürün sıfır hissettirdi mi
-
Banada gelirken haber verin çektiler kıllanıp almaktan vazgeçtim.
-
Slim'de Foxconn ve Nidec sessiz, Delta ve NMB sesli olarak biliniyor.
Sizinki Nidec. İyi olandan denk gelmiş.
-
Bilgi için teşekkürler. benim fan sessiz gibi gelmişti bana. sessiz bir fan gelmesi iyi oldu. -
Kahramanda mı hocam ?
-
Bu zamanda kahraman kumandan general falan yok hepsi spotçu hocam. Sanırım orda slim fiyatları peşin fiyatına 19 bin tl idi kredi kartınada yüzde altı komisyon alıyorlardı açılmamış paket almaya özen göstermeni tavsiye ederim ps1den beri konsol kullanan biri olarak bu zamana kadar kol ve tozlanmadan kaynaklı sorunlar harici hiçbir psyi tamirciye götürme gereği duymadım. Ps4 ü ikinci el alıp altı yıl kullandım en ufak bir sorun yaşamadım.
-
Unravel 2 dun indirimdeydi 19.99 tl ve satin aldim.
Tesekkurler. Guzel bir oyun. -
Evet kutu açıktı ama sıfır gibiydi şüphelenmedim. Sorun yaşamadım, biraz şans işi. -
Pc' deki gibi oynamak için baya zaman geçirmeniz lazım, alıştıktan sonra dönüş ayarlarını falan hızlandırıp daha prof bir şekilde oynarsınız. -
Slim'de bazı cihazlarda bu durum mevcut, eğer hava alan bir yerde bu durum yaşanıyorsa maalesef cihazda sorun var, daha önce aynı şeyi yaşayan tanıdığım değişim yaptırdı, daha fazla uğraşmayın değişim ya da iade edin. -
Unravel 1 ve 2 nin olduğu bundle set vardı.
Geçtiğimiz aylarda indirimde almıştım.
Unravel 1'i bitirdim,bir ay sonrada Unravel 2'yi oynayayım dedim.
Oynanış mekanikleri aynı olmakla birlikte 2 farklı renkte karakterle oynuyorsun.
Oynanış mantığını kaptıktan sonra bulmacalarla oldukça keyifli hale geliyor.
2.oyun zaten 7 chapter+challangelerden ibaret.
5. chapter'in sonuna kadar geldim fakat sonradan oyun beni baydı ve sildim.
-
Merhaba bende bilgisayar üzerinden alamamıştım. Sepete eklenmiyordu. Mobil uygulama ile paket satın aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wardaddy58
Slim'de bazı cihazlarda bu durum mevcut, eğer hava alan bir yerde bu durum yaşanıyorsa maalesef cihazda sorun var, daha önce aynı şeyi yaşayan tanıdığım değişim yaptırdı, daha fazla uğraşmayın değişim ya da iade edin.son 2 gündür yoğun oyun denemelerime rağmen tekrar kapanma sorunu yaşamadım. (bu arada konsol 3 gün önce arka plan sistem güncellemesi yapmış
o güncellemeden sonra kapanma problemi ile karşılaşmayacağımı düşünüyorum.. temenni!!
Tekrar aynı sorun ile karşılaşırsam Turkcell Pasaja iade etmeye çalışırım.
-
Benim fan çok sesliydi. muhtemelen nmb markaydı. Aliexpressten delta aldım ve çok sessiz. üzerinde gelen deltalar sesli olabilir bilemiyorum ama, aldığım deltada gerçekten ses yok.
-
Bendede delta var, ama hiç ses duymuyorum. Bi ara cw yapıyordu oda geçti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X