Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hsn0659 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188.805
Cevap
1.613
Favori
10.331.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 93869387938893899390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mafia: The Old Country - The Initiation Trailer

Mafia Gameyoutube
    MAFIA: THE OLD COUNTRY coming Summer 2025. ► Wishlist MAFIA: THE OLD COUNTRY now: https://mafiagame.com/ Uncover the origins of organized crime in Mafia: The Old Country, a gritty mob story set in the brutal underworld of 1900s Sicily. Fight to survive as Enzo Favara in this immersive third-person action-adventure. ------------------------------------------------- FOLLOW MAFIA ------------------------------------------------- https://www.youtube.com/mafiagame https://www.tiktok.com/@mafiagame https://www.instagram.com/mafiagame https://www.facebook.com/mafiagame https://x.com/mafiagame #MafiaTheOldCountry #MafiaGame #TheGameAwards
    https://www.youtube.com/watch?v=lkdV6NxPOLc
  • Intergalactic: The Heretic Prophet - Announcement Trailer | PS5 Games

PlayStationyoutube
    The Heretic Prophet is the newest franchise in development for the PlayStation 5 console from Naughty Dog, the studio behind acclaimed series like The Last of Us and UNCHARTED. Set thousands of years in the future, Intergalactic puts players into the role of Jordan A. Mun, a dangerous bounty hunter who ends up stranded on Sempiria – a distant planet whose communication with the outside universe went dark hundreds of years ago. Jordan will have to use all her skills and wits if she hopes to be the first person in over 600 years to leave its orbit. #ps5 #ps5games #tga2024
    https://www.youtube.com/watch?v=VLGy63pt9vA
  • Yeni nesil konsolun çıkmasından hemen önce çıkacak gibime geliyor (2027-2028) İnşallah sjw den kusturacak hale sokmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 13 Aralık 2024; 8:11:14 >
  • The Heretic Prophet başka bir firmanın oyunu olsaydı asla ilgimi çekmezdi ama işin ucunda Naughty Dog olunca ön siparişten başka seçenek kalmıyor😂 TLOU pt.2 ilk geliştirilmeye Bloodborne’a öykünerek girildi. Tabi hikaye anlatımı önemli olduğundan sadece yakın dövüşün temeli kaldı. Part 2 aslında sandbox olmaya çok müsait alt yapı olarak. Tabi hem hikaye anlatımı hem de ps4’ün kapasitesi gereği üzerine mancınıkla düşman yağdıramadıklarından tasarım olarak o kısımda çok gezinmediler. Druckmann serbestlikten bahsediyordu. Yeni oyunda bu kısımları daha çok bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

PS5 SLİM Dijital versiyon yanında kırmızı ikinci kol ve şarj istasyonu ile birlikte fiyat 22bine alınır mı sıfır kapalı kutu.

Birde satıcı ürünlerin 1 yıl Türkiye 2 yıl yunanistan garantili olduğunu söyledi. yunanistandan alınma ürün anladığım kadarıyla. Güvenilir bi konsol satıcısı.

• zepharoth kullanıcısına yanıt

Birebir aynı ürünle değişim diye not alındı sağolun hem servis hemde bilkom genel merkez baya ilgilendi bakalım 10 güne sonuç belli olacak.

• sel_bay S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım, hiçbir sorun yok. Ürün sıfır ve kullanılmamış geldi. Seri numaraları uyuşuyordu. Faturayı ve garanti belgesini de gönderdiler.

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sony eurasia varken sanırım sınırlıda olsa 1 yıl garanti alabiliyorken,sony ülkemizden çekildikten sonra distribütörlüğü bilkoma verdi.Daha önce defalarca müş. Tem. soruldu.Maalefef yurtdışından alınan ps5 ürünlerinin garantisi artık ülkemizde geçerli değil.Sadece ps5 satın aldığınız ülkenin ps servisinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Yani garantisi yokmuş gibi düşünüp bunu bilerek almalısınız.Ülkemizde ithalatçı garantili ps5 lerede garantisine çok güvenmeyin.
    Kendinden örnek vereyim, yakın zamanda tiflisten ps5 aldım,fiyatı çok uygundu ve garanti olayını bilerek aldim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatiğe alınıyor mesela ama 120 hz e hiç alınmıyor

• KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarında kurulumunuzun hangi hz ve çözünürlüğü desteklediğini kontrol edin. Bir de her oyunda kare kiliti açılmıyor desteklenen oyunlarda test ettiğinizden emin olun.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Sonunda sırada tlou part 3 uncharted 5 yoksa uncharted remake mi sorularının cevabını aldık, ayrıca oyun atmosfer olarak alıştığımız o naughty dog oyunlarından farklı geldi bana yeni IP ile farklı bir şey deneyecekler gibi en iyi ihtimal 2026 sonu gibi düşünüyorum daha erken gelişen teknolojiyle ve oyun motoruyla mümkün olsa da acelesi yok, naughty dog için özellikle 2025 sonu beklediğim gta 6 sonrası 2026 yılında büyük çaplı oyun imajıyla en güçlü yapım olacaktır bu oyun, bir sonra ki yılda Witcher bekliyorum, CD RED bu kez o hatayı yapmaz oyunu en hazır şekilde çıkartıp oyunculara sunar önümüzde ki 3 yıl boyunca ben her seneye harika bir oyun düşeceğini düşünüyorum özellikle bu yıl zayıf geçmişken oyun sektörü üste üste yıllarca iyi işler yapacak gibi ve tabi başı büyük stüdyolar çekecek biz oyun severler için bu durum sevindirici zor olan tek şey beklemek.

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    ND özünden kopuyor, bu oyun hiç ilgi çekici gelmedi nedense
    Psyi ps yapan firma ama yıllardır oyun bile çıkarmadan gidiyorlar
    Bu gidişle part3 2027de çıkar

• Arkadaşlar merhaba,
    Dualsense titreşim devreye girdiğinde, plastik kasanın sesini çok duyuyorum.
    Örnek vermek gerekirse, telefonu silikon kılıftan çıkarıp masaya koyduğunuzda sert bir ses gelir. O kadar olmasa da yanındaki kişi farkedecek şekilde ses mevcut. Cihazı sert bir şekilde kavradığında ses yok ama öyle oyun oynamak mümkün değil tabi.
    Diğer dualsense'de öyle bir sorun yok titrediğini elindeyken anlıyorsun.

Benzer durum ile karşılaşan oldumu acaba ?

• KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    Otomatige koyun zaten desteklendigi oyun olunca kendisi 120 ye ceker. Sadece bir kac oyunda 120 hz destegi var. Genelde performans modunda 60 fps, cozunurluk modunda 30 fps aliniyor. Monitorun ayarlarina da bakin belki oradan da 120 secmeniz gerek

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Teaser’da neredeyse hiç bir hype yapacak detay yoktu. ND logosu biraz beklenti yaratıyor. Ama ND teknik işçilik olarak şu anda en üst seviyede gezinen bir kaç firmalardan biri. Druckmann’ın souls/borne hayranlığı bilinen bir şey. BOTW/Elden Ring türevi serbestlikten bahsediliyordu. Ben biraz daha oynanışa abanacaklarını düşünüyorum. Tabii zamanında güvendiğim dağlara çok kar yağdı 😂 ND kusursuz işçilik geleneğini burada sonlandıracaklarını şimdilik beklemiyorum diyelim

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Uncharted, The Last of us mekaniklerinin üstüne kurulu olacak bu oyun da, fazlası olmaz
    Keşke bunun yerine geçmiş temalı ortacağ tarzı bir oyun yapılsa daha iyi olurdu
    %99 almayı bile hiç düşünmeyeceğim bir oyun olacak,bu tarzda oyunlara hiç ısınamadım

• Ki bu arada part 2 benim için zirvedir. Part 3 için acele etmelerine gerek olmadığını düşünüyorum. 1’den 2’ye yaptıkları sıçramayı bekliyorum. Ondan süresi olmalı. Taze ip ile atıl kalmamaları bence iyi bir tercih.

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    5 yıl geçmiş ortada hiçbir gelişme yok, 10-15 saatlik bir lineer oyun için 10 yıl bekletilmez, hiçbir heyecan kalmıyor öyle

• 
Sayfa: önceki 93869387938893899390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.