Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baribuga , Matrixx7 , Matrixx7 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
188.795
Cevap
1.613
Favori
10.330.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 93879388938993909391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Last of Us pt.2 temelinde sandbox olmaya müsait bir oyun. Ama hikaye anlatma çabası ve ps4’ün teknik kapasitesi (kalabalık düşman topluluğu oluşturamama gibi) buna çok müsade etmiyordu. Son zamanlarda biraz fazla nintendo oynamış olabilirim😂 ama Druckmann açıklamaları beni bu yoruma itiyor. Senelerce kurdukları oynanış mekaniklerini serbest bir oynanışa yedirmeleri çok zor değil bence. Ama beklenti diyelim tabii, projenin ne olduğunu hala bilmiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Bu Jim Ryan’ın suçu. Stüdyoyu iptal edilen live servisle atıl tuttu. Grounded 2’de part 3 için fikir bulmanın zorluğunu ama sonunda bulduğundan bahsediliyordu. Hikayeyi örmeleri ve bir oynanışa yedirmeleri biraz zaman alacaktır maalesef. Yeni oyunlarından sonraki döneme kalacak büyük ihtimal.

• Part 2 için bir Tommy dlc fikirleri varmış mesela. Factions 2’den olsa gerek direkt rafa kaldırılmış. Lost Legacy gibi rafine bir dlc çıkartabilselerdi firma bu kadar tembel görünmezdi. Bu biraz Ryan’ın kazığı gibi yorumladım

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Sonraki döneme kalırsa hiç çıkmasın daha iyi, GTA değil sonuçta bu kadar uzun sürecek bir durum yok
    Bu konuda en iyisi ubisoft, 2-3 yılda bir yeni oyun hazır
    Ps stüdyoları genel olarak tükendi gibi, Death stranding 2 dışında çıkacak oyun yok şuan 1-2 yıla kadar
    GTA6 olmasa büyük ihtimalle 5-6 yıl psye ara verirdim,hiç oyun oynamazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Şuna katılıyorum iş modelleri çok sürdürülebilir bir model değil. Para ve iş gücü dengesi çok tartışıldı zaten. Bu modelle capcom gibi oyun basmaları hiç kolay değil. Ve ironik şekilde sevdiğimiz oyunlarda bu iş modelli sayesinde çıkıyor. Bir şekilde paradoks. Dediğim gibi tekerleği yeniden keşfetmeden ellerindeki mekaniklerle ana hikayeyi ilerletmeyen yan hikaye dlc’leri ile ilgiyi kazanabilirlerdi. Ana hikaye arası süreyi biraz daha katlanılır kılardı.

• PlayStation, Repeat adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Daniel Richman'ın iddiasına göre PlayStation'ın stüdyolarından biri Repeat adında bir oyun üzerinde çalışıyor.

Oyunun, Returnal'ı geliştiren Housemarque stüdyosunun Yeni IP'si olması mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: TakTAkk

ND özünden kopuyor, bu oyun hiç ilgi çekici gelmedi nedense
    Psyi ps yapan firma ama yıllardır oyun bile çıkarmadan gidiyorlar
    Bu gidişle part3 2027de çıkar
    ND eski ND değil artık bunu herkes biliyor. Neil Druckman kibrit suyu döktü stüdyonun dibine

• Jez Corden : "Xbox'ın bundan sonra kalıcı konsol özel oyunları olmayacak!"

Jez Corden "Hepsi Zamanla Playstation'a Geliyor.!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Aralık 2024; 22:5:44 >

• Ebuu kullanıcısına yanıt
    Fan ses yapmaya başladı. Siz aldığınız fan dan memnun musunuz

• sovalye_ kullanıcısına yanıt

Hocam çok memnunum. Fakat şu an yurt dışı sınırı getirildi. Ne olur ne bitmez onu araştırın derim. Vergi dahil fiyat çekiyor ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

• Dubaiden bir arkadaşıma aldırdım indirim ile birlikte ps5 slim + 1 kol 14.750TL'ye geldi.

Gümrükte bir sıkıntı olur mu gelirken kutusunu açsın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelike -- 15 Aralık 2024; 14:14:15 >
  • azelike kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bizde aldık gümrükten geçtik sorun olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ps4 den ps5 e geçeceğim nasipse
    Kütüphanemdeki ps4 oyunlarımı ps5 de indirip oynayabiliyor muyum ? Yoksa ayrıca ps5 versiyonu veya yükseltme mi almam gerekiyor,

Oyun ilerlemelerim ps5 e aktarılır mı baştan mı başlarım örneğin elden ring ilerlemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş amazon üzerinden alacakta Güzey satıcısından alan var mı

• Selamlar herkese, fps oyunlarında kullanmak için steelseries arctis nova 1p aldım dün, CoD Black Ops 6 multiplayerda deniyorum ama kablolu iphone kulaklığından çok daha farklı bir his vermedi ses kasma konusunda. Sesler biraz daha baslı ve yüksek sadece. Acaba kulaklığın seviyesi bu kadar mı yoksa kaçırdığım ya da yapmadığım bir ayar mı var? Kullanan ya da bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• ulkekerem U kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta aldım. cfi 2018 model geldi kutu açılmış şarj kablosu koyulmuş ama cihaz sıfırdı. mesaj attığımda cfi 2018 yada 2016 gönderiyoruz demişlerdi. içinden garanti belgesi çıkmadı mesaj attım bana faturanın yeterli olduğunu 2 yıl ithalatçı garantili olduğunu söylediler.

• Ebuu kullanıcısına yanıt
    Foxconn benim de bugün teslim ediliyor, tecrübeleri aktarırım buraya

• buraakcolak53 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz kulaklığı kullanmadım. ama ps5 ayarlar ,ses, ses çıkışında kulaklığı seçip orada ses yüksekliği ve 3d ses gibi ayarlar olması lazım. daha iyileşebilir.

• Amazonda bu ilana girmiş, 6 taksit. Ps5 fat kasa var ama yine de aklına düşürüyor insanın işte.

• 
Sayfa: önceki 93879388938993909391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.